Gürültülü üst kat komşumu dövdüm. Pişman mı olmalıyım?

Neden pişman olayım? Adam 1 ay oldu taşınalı uyku uyuduğum yok. Sabah akşam gürültü neymiş efendim çocuğu varmış banane olum bana mı yaptın çocuğu? Doğurduysan SUSTURACAKSIN. Neyse dün akşam yine başladılar gürültüye çocuk koşuyor bam bam bam aldım elime odunu başladım vurmaya dan dan dan sonra bu kalktı aşağı indi. "hayırdır niye vuruyorsun" diyor. Bende "sana hayırdır lan zırt 3 kere kapına geldim susmadınız susmanız için illa kafa göz girmemmi lazım" dedim. Sen kime giriyorsun diye evime girdi. 1 aydır bu anı bekliyordum evime adım atar atmaz kafayı atıp giriştim yerde yumruklamaya başladım. Arkadan koşa koş karısı geldi oda içeri girdi onada bir tokat yapıştırdım yıkıldı kaldı olduğu yere. Çocuk gelse birtanede ona çakardım ama çocuk gelmedi maalesef. Adam yüzünü tutarak dışarı çıktı karısını bile arkasında bıraktı. Polisi aramışlar hemen. Polis geldi ifadeleri aldı ama polisin söylediği laf direk şu " tamamda siz adamın evine dalmışsınız napsın adam kolonyamı versin gece gece" dedi. "bence şikayetçi olmayın siz haksız çıkarsınız" dedi VE ADAM ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKTİ. Yedikleri dayakla kaldılar. şu an tık yok yukardan. DEMEKKİ NEYİŞ İSTEYİNCE VELET SUSTURULUYORMUŞ. ÖNeririm herkese kesin çözm.
Gürültülü üst kat komşumu dövdüm. Pişman mı olmalıyım?