Gerçekten bu tam bir görgü kuralı nefret ediyorum Böyle bağıra bağıra sokakta binada pencerede konuşanlara ses tellerini kopartıp atacaksın işte Allah'tan korkmayıp
31 Yorumla
Soran+1 yılTabi ağzını burnunu yırtınca görgüsüz benmişim yorumda bikaç angus ahırdan çıkmış
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBayılıyorum böyle hakkını arayan, yedirmeyen kişilere, toplumun çoğu korkak sessiz. Bu yüzden bu kadar ileri gidebiliyorlar zaten...
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle aşagıda soruyu anlamayan insancık dolu. Hakkını vereceksin ki bi daha kimsenin dili yanmasın ❤️
- +1 yıl
Elinden geleni ardına koyma, biri avukat dava demiş de o işler zor işler çok uzun ve maliyetli işler, kendi işini kendin görmezsen bunlar bitmez ama başını belaya sokmadan, sessiz de kalmamak şartıyla ne gerekiyorsa yap. Bu arada tüm bina rahatsız olsa da olası durumda arkanda kimseyi bulamazsin dikkatli ol, herkes sadece atıp tutar, iş icraate gelince herkes kaçar😅😘
Soran+1 yılAblam adın haklı olmalıymış ❤️❤️❤️ sabah ağzını tokatladım gel bakayım sen gece ne dedin dedim şaaak diye indirdim çeneye🤣 ya apartman haftada 2 gün siliniyo temizleniyor bunlar hergün çöp döküp leke bırakıyor, apartmanda ses yalıtımı yok kocasıyla sesleri bile geliyo defalarca uyarıldılar bide yüzsüzler istenmedikleri yerde duruyorlar mecbur arada dayak yiyecekler madem öyle😂😂
- +1 yıl
Adım haklı olsa de bu toplum değişmez. Hem şikayet ederler arka kapılarda, hemde iş ciddiye binince kaçacak yer ararlar, oysa birkaç kişi kapısına gitse, dövmeye gerek yok bak bakalım nasıl tırsıyor. Birde ses çıkaran haksız olur sevilmez hadi oradan, işlerine geldiği gibi kıvırıyor herkes
Soran+1 yılAynen öyle ayneen 👏🏻
+1 yılBence muhattap olma direk polis çağır komşuluk hakları diye bir şey var şikayetçi ol rahatsız ediyor diye onlar bakarlar icabına 😎
14 Yorumla
Soran+1 yılBak nasıl hak adalet hukuk bilen bir beyefendi 👏🏻👏🏻👏🏻❤️ yaptık devam ettiler bundan sonra dayak yer otururlar yapacak bir şey yok😂
- +1 yıl
Ee ne demişler nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir 😀😎
Soran+1 yılNeeet🤣🤣🤣🤣🤫👏🏻👏🏻
- +1 yıl
😀😀😀😀😀👏👏👏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Yaptıkları gürültüyü kaydet ve gerekirse mahkemeye başvur. Daireden bie attırabilirsin duruma göre.
17 Yorumla
Soran+1 yılİmza topladık pislik çıkartıp çıkmıyolar hergün apartman çöp lekesi dolu milletin sinirleriyle oynanıyo napcaz bilmiyorum temiz dayak yiyecekler en sonunda
Soran+1 yılBölge karakolundamı yapıcaz bu işlemleri?
Soran+1 yılTamam bunu komşularla konuşayım teşekkür ederim ❤️
Soran+1 yılSizede🌷❤️
Anlayış karşılıklı olmazsa komşuluk gercekten zor artık
13 Yorumla
Soran+1 yılBunlar anlamaz her gün saat farketmez milleti rahatsız ederler adap bilmez cahil millet. Anlamaz dayagını yer oturur evinde
Soran+1 yıl❤️🙏
Geç saatlerde misafirmi olur ayıp yani herkes uyuyor o saatte
11 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu okuyup anlayan insanlara bayılıyorum ya kesinlikle
Aile & Toplum konusunda 711 cevap paylaştı. Şimdi bişey yapma sabahın erken saatlerini bekle kapısını çalıp kaçarsın rahatsızlık neymiş anlasın 😂
25 Yorumla
Soran+1 yılAğzını yamulturum niye kaçim
- +1 yıl
Çok yaratıcısın. Yer, gök senin eserin mi ki 🤔
Soran+1 yıl@BaşbuğKürşad bas git lan
- +1 yıl
Bana niye saldırıyorsunuz
+1 yılKomşuluk ya olur böyle şeyler biraz insan birbirini alttan almanı sende kendince haklısın ama işte oda misafir uğurluyormuş
01 Yorumla
Soran+1 yılHergün böyleler ilk değil
Haklısın canm hergün gürültü varsa iyi olmuş 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılHergün bebeğim hergün ya sabah dövdüm ama pH sıcak havada içim serinledi 😂
+1 yılMenopoz başlangıcında ses kaldıramaz insan Sen de haklısın
03 Yorumla
Soran+1 yıl46 yaşında antropoza gitmiş amucam ben değil karın girmiş geçmiş olsun 🤣
- +1 yıl
Üzüldüm senin adına psikolojik sorunların da var senin yaşıtın insanlara dayı amca diyor bir de
- +1 yıl
Üzülme Teyzeciğim bu da geçer
Ayakkabısını asansöre koyup asansörü en üst veya en alt kata yollayın
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣🤣
+1 yılNeyse sen yinede sakin ol dün kızın biriside diklenmis dayak yemiş onun gibi sende yolunma 🤣
031 Yorumla
Soran+1 yılYolan ben olurum. Hem ses çıkaracaklar hem diklenmicem öylemi?
Soran+1 yılKomşudan ses gelince bu saatte korkup yorganına sığınıyorsun anladık
- +1 yıl
En son alt komşum ses ettiğinde telefonla tartıştık beni tehdit etti in lan aşağı dedim eşine tüfeğimi ver falan diyor topunla tufeginle gel lan erkeksen dedim bıçağı aldım aşağıda bekledim 15 dk geçti gelmedi komsular camlara çıktı yalvardılar abi yapma diye o karısının eteğinin altına saklanan kılıbık inecek diye bağırdım duydu korkudan inemedi şu an çıt sesleri çıkmıyor 2 ay sonra taşınacaklarmış 😏
Soran+1 yılMasalı çocuklara anlat aslan
- +1 yıl
Ne masalı be sana yalan borcummu var git komşuna kafa tut yolsun seni iyice 🤣
Soran+1 yılO senin masalların bana dene karına söyle🤫🤣
- +1 yıl
İnşallah yarın komşun evire çevire döver seni ne komiğime gider ama 🤣😂🤣
Soran+1 yılİmkansız masalların gibi🤣 karın korkak ondan yola çıkıyosundur herkesi karın bilme🤣🤫
- +1 yıl
Görende seni 9 başlı ejder sanacak yürü git deli gece gece 😀 o kadından hırsını alamamış gelmişsin benim gibi masum birine çatıyorsun 😛
- +1 yıl
Uyudunmu teyze 🤣
Soran+1 yılHırsı sabah alıcam ben karınmıyım obez gibi evde oturim🤫
Soran+1 yılAmuca benden büyüksün karınla ilgilen burada laf yarıştırma üzülürsün 🤣🤣
- +1 yıl
45 yaş üstü yazıyor senin profilde ama 😂
Soran+1 yılAmuca her hesap dogrumu sandın karın nerde karın🤣🤣🤣😳
- +1 yıl
Karım yokki teyze 😛
Soran+1 yılKarıyı uyutup burada erkekmi arıyon oha edep cesaret haya kalmamış
- +1 yıl
Ne erkek araması be deli erkek arayan sensin
- +1 yıl
Senin akıl hastanesinde olman gerekmiyormu
- +1 yıl
Kim saldı seni dışarı 🤣
Soran+1 yılBulursun bulursun ağlama
- +1 yıl
Sen nerenin delisisin merak ettim 😀
Soran+1 yılIy nicke bak🤮🤮
- +1 yıl
Seninki sanki çok iyi birde korkusundan gizli takılıyor bitli Naciye 😏
Soran+1 yılKarınmı🤮🤮
- +1 yıl
Karım olsa senin gibi tahtası eksik olmazdı herhalde 😂
Soran+1 yıl🤮🤮🤮🤮🤮🤮
- +1 yıl
Diyecek lafta bulamıyor yazık 😉
Soran+1 yıl🤢🤮👎👎👎👎 ıy
- +1 yıl
Tüpüm değilsin 😘
Soran+1 yılHala burada 🤮🤮👎👎🤢🤢🤢🤢
- +1 yıl
İyi geceler♈
+1 yılOnların a*ına koy
11 Yorumla
Soran+1 yılKoydum sabah
+1 yılİyi yaptın ağzına sağlık. Sorumsuz insan dolu.
18 Yorumla
Soran+1 yılYorumlarda beni suçlayan cahil tipler dolu belliki korkak ve adap bilmez insan bunlar 😂 apartman herhangi çöp lekesi dolu, kocasıyla hergün kavgalı hiç gündüz gece komşu rahatsız olur sabah okula işe giden var diye düşünmezler. Sabah temiz dövdüm içim rahat etti🤣
- +1 yıl
Ben çok çektim o tiplerden. Lise + üni hepte ders çalışırken bağırışmaları gelir. Hala daha yani. Geceleri gündüzleri yok hiç
- +1 yıl
Sizin komşular nereli
Soran+1 yılBayburtlu bunlar canım, sustukça tepene çıkıyolar
- +1 yıl
Bizimkilerde trabzonlu -_- aynen dediğin gibiler. Hele ki o kocası olacak adam nasıl bağırıyor... Duymayan kalmıyor ya.
Soran+1 yılYa kanka çok afedersin apartmanda ses yalıtımı yok her şey duyuluyo üstelik uyarıldılar bunlar çirkef çirkef, milleti tahrik edip sakin ol diyorlar bide🤣 acaba neyle besleniyo Karadenizliler merak ediyorum ilginç cahillik pişkinlik söz konusu 😂
- +1 yıl
Aynı şekilde bizde de hemen her şeylerine şahidim, sadece görmedim, ama o kadar umursamyorlar ki hiç utanmalarıda yok insan çekinir biraz ya.
Soran+1 yılCidden öyle👏🏻
Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kanka gerek yok gece gece elini kana bulama bence
01 Yorumla
Soran+1 yılHergün böyleler knk
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOnun yaptığı çok doğru değil ama bence senin de üslubun yanlış. Öyle bir üslupla konuşursan herhalde kavgaya dönüşür. Haklıyken haksız olursun. Üslubunu bilmeyen insandan nefret ederim.
05 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun asdfjkk
Soran+1 yılTemem 429 ağzını burnunu parçaladım kimse o saatte ses çıkaramaz çıkaranı gömerim kapının önüne teyzecik
Soran+1 yılHop hop hopss bak burada ne yazıyo hacı teyze
Arkadaşlar hergün hoplayıp zıplayıp yüksek sesle kavga eden modeller, kimse kaldıramaz sabah ağzının hakkını verdim oh dünya varmış
HERGÜN- +1 yıl
S**lak ya 😅
Soran+1 yılAdın mı? Niye öyle ad koymuşlar ya acıdım şimdi haline 429 🤣🤣🤣🤣🤣
Gizli Üye(18-24)+1 yılNolmuş yani hem senin ne haddine ki sen apartman sahibi misin uyu zıbar awk bu saate kadar uyumamışsan kronik uyuku problemleri olan bir apptalsn nöroloji kliniğine yol al pişkin karı
08 Yorumla
Soran+1 yılHastasın knk🤣
Cevap sahibi+1 yılSende öylesin sümüklü karı
Soran+1 yılKarınla karıştırdın dayı 🤮🤮🤮🤮
Soran+1 yılNörolojik problemlerin var 🥱 bi veterinere git 💩
Soran+1 yılDayı körlük yoksa aç bakim ağzını bak burada ne yazıyo
Arkadaşlar hergün hoplayıp zıplayıp yüksek sesle kavga eden modeller, kimse kaldıramaz sabah ağzının hakkını verdim oh dünya varmış
Soran+1 yılYoksa komşuların gürültü yapınca korkudan içine kapanan birimisin ya kıyamam üzülme özgüven kazanırsın kabuğundan çıkınca🤣
Cevap sahibi+1 yılSende geneleve git canım seni anca orası kabul eder bu varoşlukla ayrıca senin gibi şıklık cevabını verebilecek kadar özgüvenliyim ve senden daha genç taş gibiyim teyzecim yaşın geçti bi ayağın mezarda bi gözün toprağa bakıyor sikktirr gitt torun sev
Cevap sahibi+1 yılAyrıca kocandan daha erkegimdir eminim ki senin gibi bir varoşun iktidarlığı altında eziliyordur iğrenç erkek fatma seni
+1 yılSakın ol gitme değmez.
010 Yorumla
Soran+1 yılÇok sinirlendim
- +1 yıl
Hakkisin sinirlenmekte ama değmez cancazim sen sakin olmaya bak hatta yaz bana ben seni sakinlestiririm
Soran+1 yılSapıkmısın🤣🤣
- +1 yıl
Ooooo hemde öyle böyle değil. 9-5 mesaili sapığım.😒
Soran+1 yıl🤮🤮🤮
- +1 yıl
Gel gel isirmayacagim
Soran+1 yılAğzında diş yoktur🤣
- +1 yıl
32 dış de sağlam ama yine de isirmayacagim😂
Soran+1 yılTakmadır onlar 🤣🤣
- +1 yıl
Yazmayacaksan yorma beni 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılCesaretin varsa çık yok öyle pencereden artist gibi bağırmak
014 Yorumla
Soran+1 yılPencereden aşağı böğüren o saf doğru oku
Soran+1 yılCesaret her türlü var özelden çıplak foto atmaya benzemez o işler
Cevap sahibi+1 yılNe. demek istiyosun
Cevap sahibi+1 yılNiye zoruna gitti dediklerim
Cevap sahibi+1 yılSeni tanımıyorum bile
Cevap sahibi+1 yılO yüzden mi gizlisin cesarete bak
Cevap sahibi+1 yılLa bi git etekli erkek bozuntusu
Soran+1 yılTaş gibi karıyım korkma aç ismini görsünler yoksa yarın ben ifşalarım fotolarını🤫
Soran+1 yılÇıplak fotolarını 🤫
Cevap sahibi+1 yılUmrumda bile değilsin
Asıl sen gizlenme
Soran+1 yılSen istedin bundan sonra izle 🤫
Cevap sahibi+1 yılHe izliyom bakalım nolcak
Soran+1 yılTahrik edici korkaklık yapma yarın yönetime Arıcak o fotoları🤣🤫
Soran+1 yılHerkese şeyini atıyosun burada cesaretten bahsediyosun sonrada korkudan yorumu gizliyosun🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Aile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı. Tutmayın küçük enişteyi salıverin gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılKanka bu saatte sese boyun eğecek kadar tırsakmısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılnerdesin ya bana da gelsene :D
09 Yorumla
Soran+1 yılNe gelcem ya
Cevap sahibi+1 yılcan sıkıntısı gelirken çayda getir :D
Soran+1 yılSen getir aq
Cevap sahibi+1 yıltam cingan çıktı bu ya ölürsün sanki
Soran+1 yılİşsizlik yapma
Cevap sahibi+1 yılo ne demek :P
Soran+1 yılSensin🤫
Cevap sahibi+1 yılyav he he
Soran+1 yılHemen anladın🤫
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşırı tepki vermişsin bence kibarca uyarıp eğer karşı taraf saygısız bir cevap verirse o zaman biraz daha sert konuşurdum ben olsa yukarı çıkıp doviyim mi demişsin tabiki hayır şiddet çozüm değildir
11 Yorumla
Soran+1 yılTam yerinde tepki, camın altında bagıramaz bunlar hep böyle evin için öküz gibi tepinen böğüren tipler günceli oku
- Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı.
m +1 yılHaklisin
10 Yorumla
+1 yılHaklisin helal
13 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Helal
- +1 yıl
Mersi
+1 yılPolis çağır.
01 Yorumla
Soran+1 yılKaç kez geldi aynılar bunları sopa paklar
+1 yılidare etsen
02 Yorumla
Soran+1 yılEtmedim hallettim sabah
- +1 yıl
sabah ne oldu
- Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı.
u +1 yılİkinizde haksızsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben haklıyım
- Aile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılUyutma sabaha kadar
089 Yorumla
Soran+1 yılAlt kattayım üst kata ses nasıl yapcam 🤣
- +1 yıl
Av muzigi hatta yuksek ses ile p*rno ac
Soran+1 yılTüm apartman uyansın🤣
- +1 yıl
Gun intikam vaktidir altinda kalma yapıştır gitsin 🤣🤣
Soran+1 yılHerkesi rahatsız edim haklıyken haksız duruma düşen🤣🤣🤣
- +1 yıl
Bizler kötü insanlar değiliz arasi kotu olan çiftleri de gaza getirip sevişmelerine hayatlarina renk getirmelerini saglariz biz 😉
- +1 yıl
Sen bunu bir düşün 🤣🤣
Soran+1 yılSen yap knk 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Benim ev müstakil bende bekarım sapik diye iceri atarlar beni 🤣🤣
Soran+1 yılYap yap bi sapıktan kurtulmuş olurlar 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Vay be harcadin beni 2 dakika cok vicdansizsin
Soran+1 yılÖyleyim 🤫🤣
- +1 yıl
Komsunun tarafina gecmeme ramak kaldi bak 🤣🤣
Soran+1 yılSen geç beraber p*rno izleyin sonra boğup köşeye at🤣🤣
- +1 yıl
Ben oyle mi dedim ben komsunla niye p*rno izleyeyim yuksek ses ile muzik açıp alt kattan vileda sopasiyla yukari yukari vururuz görürsün 😅😅
Soran+1 yılAlt katta olan benim🤣🤣 komşunun tarafına geçecekmişsin ya tamam geç p*rno izleyin sakinleştir uyut 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Alt kat himm o zaman ziplariz sabaha kadar kocasi yok mu alt kattakinin niye ben sakinlestiriyorum cinsel bir obje miyim ben 😅😅
Soran+1 yılPöffff🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Lutfen ama nikkk ahha nikkk olmaz 😅😅
Soran+1 yıl🤣🤣🤣
- +1 yıl
Nasil olduysa konu dondu dolasti senin tarafindayken karsi tarafina gectim kadin milleti iste ben bile anlayamadim karsi tarafa nasil gectigimi
Soran+1 yılBen yolladım 🤣
- +1 yıl
Sen ha peki bende uykunu kaçırmak icin elimden geleni yaparim o zaman
- +1 yıl
Ev adresini ver ramazan davulu caldiracam bu ayda 😅😅
Soran+1 yılAllah aşkına komşumu al git 🤣
- +1 yıl
Sen komsudaki gurultuden kurtulmak icin benimle arasini yapacaksin o derece 1 kisi yetmez iken basina 2 olacak emin misin ki ben cok gürültücüyüm 🙈🙈
- +1 yıl
Tamam kandirdin beni komsundan bahsedelim 🤪🤪🤪🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yılUykum geldi 🤣🤣
- +1 yıl
En heyecanlı yerinde bu yapılır mi arkadas komsumu da al git dedin dedin tamam dedim uykum geldi diyorsun bu alt komşu ne yapsa yeridir 🤣🤣🤣
Soran+1 yılSohbetin iyi🤣🤣
- +1 yıl
Ben nedense senin kadar keyif alamadim bu isten komsuyu istettin ama gostertmedin 🤪🤪🤣🤣
Soran+1 yılMenfaati bırakırsan mutlu olursun 🤣
- +1 yıl
Ben menfaati birakirsam alt komsun gurultuyu kesmez burada bir win win durumu var 🤣🤣🤣 bayagi Şu an hic bilmediğim tanimadigim hayatim boyunca gormedigim alt komsuna yaziliyorum 🤣🤣🤣 cok tehlikelisin sen yılannnnnn sen seytaaaaannnn 🤣🤣🤣
Soran+1 yıl🤣🤣🤣🤣 alt komşu benim diyorum hala konuşuyo pöööfff🤣🤣🤣
- +1 yıl
Pardon ust komsun iste orasi az karisti biz bundan sonra ust komsuyuz sen de alt komsusun yerini bil sikayet etme gürültü bizim isimiz askimizin nirvasindayiz birbirimizi deli gibi seviyoruz bu gürültüye katlanacaksin 😅😅😅
- +1 yıl
Bu alt komsular hep boyle gece susarsin yurursun neymis cok ses cikiyormus napak napaakkk su da mi icmiyekk 🤪🤪🤪
Soran+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣 ya
- +1 yıl
Pazar sabahi erkencisin uyuyamadin mi alt komsum 😅
- +1 yıl
Bak ya sen benim hatuna ileri geri mi konustun kalbini mi kirdin sabah sabah sinirlendirmissin kadini 😡
Soran+1 yılParçaladım 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Kiskancliktan yaptin dimi cekemedin bizi alt komsu degil misiniz hepiniz aynisiniz hele bir yakalayim camını acik bak nasil silkeliyorum haliyi yemek ortusunu goreceksin 😅😅😅
Soran+1 yılKanka hayal dünyana çok güldüm 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Dün gece oyle demiyordun bizi bas goz ediyordun ust komsunla uykunu alinca vazgectin umutlandirdin beni kandirdin ne gecimsiz mızıkçı insansin 😅😅
Soran+1 yılHayal kırıklığı yaşama diye😂🤣
- +1 yıl
Beni düşündüğün için anladım 😅😅 yemezler vaatler verdin bana kandirdin beni😅😅 yan komsunun sesinden rahatsiz olan birisi bir soru sormustu o da sen miydin az once? Kesin sendin o da gizli uye olunca taninmiyor ki arkadas hepiniz gizli üyesiniz 😅😅🤣🤣
Soran+1 yılYok be🤣🤣
- +1 yıl
Yok yok sendin yan komsusu gurultu yapiyormus ayni apartman olmasin 🤣🤣🤣
Soran+1 yılO soruya yaz kimse onunla konuş ne bileyim ben 🤣🤣
- +1 yıl
Onun yeri ayri senin ki apayri ben komsu olarak seni seçtim seni hicbir komsuyla aldatmam 😅😅😅
Soran+1 yılBir seven bir tanıyan hasta bana🤣
- +1 yıl
Sonra ust komsum şöyle yan komşum böyle kiskancliktan yapiyorlarmis desene 🤣🤣🤣
Soran+1 yılSenimi kıskanıyorlar kanka 🤣 fotonda yok tipin nasıl
- +1 yıl
Beni degil seni seni ben sorun yasamam komsularimla sorun yasatirim komsularima 😅😅
Soran+1 yılBeni kıskansınlar çatlasınlar sen napcan🤣🤣
- +1 yıl
Merakli adamim benn 😅
Soran+1 yılBende meraklıyım🤣 göster kendini çok övdün🤣
- +1 yıl
Ahaha asil sen kendini cok ovdun sen goster once 😅😅😅
Soran+1 yılÖnce sen bakalım kimmiş bu ya geceden bu yana yazıyo🤣🤣🤣
- +1 yıl
burada kamuoyuna mi paylasayim kendimi yok artik 😅😅
Soran+1 yılYa bırak hadi caz yapma
- +1 yıl
Sen once bana kendini bir goster ondan sonrasina bakariz 😅 hep imrendigim su olayi yapayim bari "özele gel" 🤣🤣🤣
Soran+1 yılİstemez tipsizsin belli
Soran+1 yılKomşuma git sana göre tam 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ahahaha peki hayatta başarılar komsularina rahat ver 😅😅
Soran+1 yılSen vercen onlara biz değil 🤣🤣
Soran+1 yılSana başarılar dilemicem az konuşup çok icraat yap dicem🤣 çok konuşup kendini anlatan birisin belli yane
- +1 yıl
Komsuma git diyorsun ama o ise de tas koyuyorsun 😅😅 bu siralar biraz fazla konuşup az icraatteyim haklisin bayramdan sonra hic konusmayip bol icraat moduna alicam mecburen zaten 😅😅😅 konusmalarimdan ne anladin hakkinda bilmiyorum oysa bütün sır buydu butun gizemi kaybettim mi yoksa 😅😅😅
Soran+1 yılSanalı çok ciddiye alıyon kank sokağa çık hava al iyi gelecek valla bak🤣🤣👉🏻
- +1 yıl
Ahh ahhh bir bilsen keşke bende eve girebilsem komsularla falan sorun yasayabilsem kiskaniyorum sizi 😅😅😅😅 sana neden yazdim saniyorsun hep kiskancliktan 😅😅
Soran+1 yılHaha özele gelip seni övseydim ağlamazdın 🤣🤣🤣 sosyalleş yazma buralarda
- +1 yıl
Sen tutturdun kimsin kimsin diye geri vites yaptirmanin yolu da ozele cagirmakti😅😅 kanka beni burdakilerle karistirma uzulurum incinirim sunun surasinda 10 gun daha burdayim gider ayak kirma beni 😅
Soran+1 yılPıhahshsha🤣🤣🤣🤣 işine bak dayı
- +1 yıl
Eyvallah kardes tatilde yolun duserse muglaya yaz bana sana guzel bir rakı ismarlayayim iyi niyet gostergesi olarak 😅😅 bayramdan sonra is basliyor bulamazsin beni kiymetimi bil 😅😅
Soran+1 yılİşim olmaz fasa fisosun dayı 🤣🤣
- +1 yıl
Hi hi tamam 😅😅
Soran+1 yılHi hi hoho amuca 🤮🤣🤣
- +1 yıl
Hadi komsunu kovala sen hayatina renk kattigin nadir anlardan birinin tadini cikar 🤣🤣 asosyal demeden aynaya bak gereksiz ozguvenin fazlasi aptalliktir ben senin yaslarindayken ulkeyi geziyordum gerci hala geziyorum komsu kovalamak kadar eglenceli değil ama olsun 🤣🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yılDayı mevzu bitti yeni güne başladık sen yerinde niye sayıyon 🤣🤣 tıfıllık var mı sende
- +1 yıl
Hi hi tammamm
Soran+1 yılPuhahah işin zor🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Hi hi oldu tamam😅
Soran+1 yılDüşmüyo sana karı kız dimi dayı napsak ya komşumu al sen en iyisi🤣🤣 kör topal idare et
- +1 yıl
Sevgilimin olmadığını kim söyledi? komsunu sana iyilik olsun diye alacaktim sana iyilik yok artik 😅😅
Soran+1 yılPöfff gazı kaçmış kola oldun dayı düşürdünmü kwrı kız 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Simdi islerim var bugun pazar hadi sen komsunu kovala benim cikmam lazim disarda bir hayat var seker sey. soz deniz kenarinda rakımı yudumlarken senin icinde bir yudum alicam 😘
Soran+1 yılDayı uza uza 🤮
- +1 yıl
😅😅
Soran+1 yıl👉🏻🤢🤮 naş
- +1 yıl
Adam gibi 2 sohbet ettik kendini nimetten saydin offf mide bulandirici bir ergensin
Yaptığın görgüsüzlük.
037 Yorumla
Soran+1 yılEvin için gece 3de bögürüp herhangi apartmana çöp döküp gece ses yapılmaması gerektiğini bilmeyen cahil naber kız
Soran+1 yılSenin gibileri eğitiyorum gel senide eğiteyim çünkü okuduğunu anlamamışsın. Apartmanında hergün çöp lekesi yapan gece gündüz senin gibi bağırıp çırlayan komşuna napıyosun oohhh iyi yaptın bin tepeme diyip kapı arkasından tırsıyo musun? Gece 3de camdan bağırana görgüsüz demeyen teyze nerde yaşıyorsun roman mahallesindemi
Soran+1 yılKes alttan alta çitlef yatıyo altında bana mavel okuma eğitime ihtiyacın var ne uzağı kırsal taşrada yaşayan tipsin belli 🤫 seni eğitirim ücretsiz topluma kazandırırım. 33 yaşında şekilli nick alan teyze, okuduğunu fındık beynin almıyomu okutmaktan aciz günceli oku uyarıldılar defalarca, aaa beni yorma cahilliğin herkesi etkiliyo ötede kitap oku hadi hadi
- +1 yıl
Karşında kim olduğunu bilmediğin için böyle konuşmam normal tabi 😅 toplumu senin gibiler bozuyor ve hiç bir eğitim kurumu senin gibi birine diploma vermez 😂 o kadar eğitimsizsin ki kırsal bölgede yaşayan insanları küçümsüyorsun, küçümsediğini zannediyorsun. Aklını başına al kendini geliştir biraz karşıma kendin gibi vahşi biri çıkar bir gün parçalarsınız birbirinizi görürsün dünya kaç bucak 😂😂😂
Soran+1 yılOkumadım içinden cahil çıktı hadi ötede ıslan cahil teyzem hadi bakiyim 2le. Sabah çayır çayır agzını tokatladım sen olsan arada sinek gibi ezerdim 🤣🤣🤣 bunun gibi kırsal cahiller toplumda geçinemez sanalda şekilli nicelik alıp konuşur, kimsin pabucumun ucuna takılan sakız?😂😂🤫
Soran+1 yılArkadaşlar hergün hoplayıp zıplayıp yüksek sesle kavga eden modeller, kimse kaldıramaz sabah ağzının hakkını verdim oh dünya varmış
Teyze heceleye heceleye oku körlük yoksa
Soran+1 yılAaaa nasıl cahilsin ya kalbimsss teyze
- +1 yıl
26 yaşındayım yaştanda vuramıyorsun beni 😂 hırçınlaştı iyice menopoz dönemin yakın belli 😂 ama sakin ol köyde yetişmedim, köyleri çok severim ama kim olduğumu bilmek istersen hayalini dahi kuramayacağın bir üniversiteden mühendis olarak mezun oldum 😂 Türkiye’de yaşamıyorum zaten 😂 buradada senin gibi kendini bilmez kuralcı takılan insanlar var ama onlar medeni laftan anlıyorlar senin gibi kudurmuyorlar senin eğitimsizliğin seni hırçınlaştırmış, belediyenin kurumları yok mu üniversiteler kabul etmez seni ama belediyede kendini geliştirebilirsin en azından 😂
Soran+1 yılOkumadım teyze şizofrenlik var sende. Sinirden gülmeye başladın roman mahallesinde şalvar salla geri gel biz seni uyuturuz 🤣🤣🤫
Soran+1 yılAferin kalite gör cahilliğini kapat ama ötede🤣🤣🤣🤢🤮
Soran+1 yılKapına çöp döküp gece camının üstünden bağırıp misafir uğurlayasım var 🤣🤣🤣
Soran+1 yılKız mı? Aa üsluba bak ben demiştim çingene diye🤣🤣 çok eğlendim palyacoya gerek kalmadı🤣🤣
Soran+1 yılO saatte pizza yenmez damarların beynin tıkanır ben dedim sana obez olursun diye 🤣🤣 acıdım şimdi ya
Soran+1 yılSinirden ne diyeceğini bilemez cümle kuramaz hale geldin anladık🤣🤣
Soran+1 yılArkadaşlar hergün hoplayıp zıplayıp yüksek sesle kavga eden modeller, kimse kaldıramaz sabah ağzının hakkını verdim oh dünya varmış
burada ne yazıyo teyze- +1 yıl
Ne saçmalıyorsun yine işin gücün yok sorduğum soruları araştırıyorsun kendine gel bu kadar kudurma, bu kadar yetersizlikle nasıl yaşıyorsun sen ya? Belli işin gücün yok millete sarıyorsun ama haddini bil vasıfsız hayatta hiç bir yere gelememiş bir insansın o yüzden sesin bir tık az çıkacak. Sen ben aşık atacak seviyede potansiyelde değilsin, kıyaslayamazsın bile. Haddini yerini bilmezsen böyle bildirirler 👍🏻
Teyze
Soran+1 yılNasıl bildirdin teyze şalvarınla cahil yorumu yaparsınız🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Teyze soru bu
Soran+1 yılTeyze hergün yazıcam soruma cevap
Soran+1 yılSen niye yerinde sayıyosun ya çok mu kilolusun
Soran+1 yılOha 64 teyze sen bitiksin
Soran+1 yıl@mertdz33 hoş geldin yalaka 😘
Soran+1 yılTeyze teşekkür etme teraziye koyulsan terazi tabi çatlar obezlikten az tempo tempo 🤣🤣🤣🤣🤫
Soran+1 yıl@mertdz33 amca soruya cevap 🤢👉🏻
+1 yılHangi mahalle bu ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen senin haklı olma ihtimalini sevdim.
06 Yorumla
Soran+1 yılBende seni bebekamın
Cevap sahibi+1 yılMesajını okumadım bile, ama nedense içimden geldi seni haklı bulmak.
Soran+1 yılMesaj atmadım dayı
Soran+1 yılHaklıyım ama sen komşunla bagıra çağıra hergün geçinen tipsen bilemem😘
Cevap sahibi+1 yılDayı demeyecektin.
Soran+1 yılDayu
+1 yılSal geç ya:)
02 Yorumla
Soran+1 yılDövdüm sabah yok öyle gece 3de camdan bağırmak
- +1 yıl
Şaka yapıyorsun:)
+1 yılUyu geçer
03 Yorumla
Soran+1 yılKomşu ses yapınca siz napıyosunuz la
- +1 yıl
Boş koyuyoruz
Soran+1 yılHe ok
+1 yılKocasını ayart
024 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha
- +1 yıl
Düşünsene öyle olduğunu:)
Soran+1 yıl🤣🤣🤣
- +1 yıl
Yazsana bi özelden
- +1 yıl
Kocası yakışıklı mı
Soran+1 yılSana ayarlıcam🤣🤣
- +1 yıl
Kadını isterim hehe
Soran+1 yılErkeği sana yapcam
- +1 yıl
İkimiz bir olup seni tost yaparız haha
Soran+1 yılTostu sen yicen erkek ayarla anallıyım dedin özelde yuh sapık bu ne ya soruma gaylar geldi 🤮🤮🤮
Soran+1 yılDayı gaysın ok anladık ben koca bulamam sana uzaklaş ya aaa 🤢🤢🤮🤮
- +1 yıl
Ben öyle bir şey demedim yanlış kişiye yazmışsın. Bana yaz
Soran+1 yılYazdın özelde erkek istiyorum dedin 🤮🤮
- +1 yıl
Ya hadi ordan kim yazdı
Soran+1 yılSen
- +1 yıl
Ya bi git. Hesabım burada yaz bakiym de gör
Soran+1 yılHadi 2le terbiyesiz erkek bulacakmışım hadsiz defol!
- +1 yıl
La git kafa buluyo aklınca
Soran+1 yılDevir değişmiş erkekler erkek istiyo terbiyesiz tost olmak istiyormuş bana komşunu ayart diyo özelden yazık yazık
- +1 yıl
Şikayet
Soran+1 yılBas git terbiyesiz anal manal yazmış bide yürü defol voltanı al hadsiz ya erkek istiyorum diyor oha!!!
Soran+1 yılŞikayet ettim seni terbiyesiz tost olacakmış puh rezillik Allah korkusu yok
- +1 yıl
Anan güzel mi
Soran+1 yılYazık yazık şimdide adamın anasına takmış
+1 yılYapma ya
03 Yorumla- +1 yıl
Sakin ol aman
Soran+1 yılPişkin kaşınıyo
- +1 yıl
boş ver sen KS de güzel güzel takıl
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?