Sabaha kadar uyutmuyorlar her gün. Vuruyorum ses de kesilmiyor. En sonunda dayanamadım. Kapılarına dayandım. Adam yaricıplak açtı kapıyi. Arkadan kadin bağırıyor. Onlari basmış mi oldum? Ama ne yapayım Sabaha kadar uyuyamıyorum. Uyku düzenim bozuldu ya. Milletin keyfine göre mi uyuyacağım ben.
Güncellemeler
+1 yıl
Polisler bassın bir de onları yine başladılar. Utanmlari yok bunların. Cevaplar icin herkese teşekkür ederim bu arada
Ya nesine tahrik olacağım. Sinirden patlayacağım. Uyku düzenim bozuldu. Dun de aynı.3,5 saat uyudum dün bunlar yüzünden. Isim gücüm var benim. Ben her gün bunların keyfine göre uykusuz mu kalacağım.
Ama şöyle düşünün bir de. Sizin yüzünüzden uykusuz kalan insanlar var. Belki sabah erken kalkacaklar işe gidecekler. Belki hastalar acıdan zar zor uyumuşlar. Keyif için değer mi? Ben 3.5 saatle gün içinde dolaşıyorum. Sarhoş gibi dolanıyorum etrafta
Ama onlar yüzünden uyuyamıyorum.3.5 saat uyudum onlar yüzünden dün. Gun içinde uykusuzluktan ayakta duramıyorum ya. Sabah uyuyup gece uyumamaya başladım. Uyku düzenim bozuldu ya. İşim gücüm var benim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yani gündüz kadını düzgün bir dille uyarabilirdin.
Kac defa uyardım sayamıyorum bile ama dinlemiyorlar
İnadına yapıyorlar o zaman polisi ara
Bu gidişle arayacağım zaten. Bir dahaki em ufak seslerinde polisler onları basacak
En ufak*
İyi yaparsın
Canın mı çekti benim çekerdi valla
Onları dövmek çekti ama kendime hakim oldum valla
Tahrik olmadın mı yani
Ya nesine tahrik olacağım. Sinirden patlayacağım. Uyku düzenim bozuldu. Dun de aynı.3,5 saat uyudum dün bunlar yüzünden. Isim gücüm var benim. Ben her gün bunların keyfine göre uykusuz mu kalacağım.
Ses geçirmeyen kulaklıklar var eczanede satılıyor çözüm bulamazsan onlarda. Tak
Bir deneyeyim onları o zaman. Şurqya bak kulaklıkla uyuyacağız bunlar yuzunden.
Libidoları yüksek ne yapsınlar
O libidolarina tüküreyim ben
İyi komşu değiliz seninle o zaman sağdan soldan uyutmazdık seni
Ama şöyle düşünün bir de. Sizin yüzünüzden uykusuz kalan insanlar var. Belki sabah erken kalkacaklar işe gidecekler. Belki hastalar acıdan zar zor uyumuşlar. Keyif için değer mi? Ben 3.5 saatle gün içinde dolaşıyorum. Sarhoş gibi dolanıyorum etrafta
O insanlara yazık değil mi?
Yani benim de işim var ama İsa’nın canı isteyim yer zaman farketmiyor
Hiç merhamet etmiyor musunuz bu insanlara onlar sizin gurultunuzu cekmek zorunda değil
Ya sen seks yapmıyorsun diye onlarda mı yapmasın seks bu gürültülü olur duvardan duvara yapıştırmak lazım
Onlar seks yapıyorlar doye ben 3.5 saat uykuyla dolaşmak zorunda mıyım peki
Yukarıda da dediğim gibi kulaklık çözüm kulaklık al sanayi tipi olandan
Aynen
Polisi arıyorum bunlar yüzünden para veremem bir de zaten geçinemiyorum Bunlarin saygisizligina uyum sağlayamam
Sen bilirsin canım ne diyeyim
Benim de
Zor durum bende yapıyorum kapıya gelmiyorlar alıştı onlarda
Uğraşma polisi ara direkt.
Arıyorum şimdi artık yeter 1 aydır her gün 3-4 saat arasi uyiyroum. Ben de insanım ya. Hastayken acıdan kivraniyorken bile uyutmadilar.
Hastayken bile ya
Yemin ederim acıdan kıvranıyorum uyumay çalisiyorum uyutmiyirlar da
Yeter artık isim gücüm var benim bu nedir ya
İnan bana sinirlenmene bile değmez, ne uğraşacaksın.
Ara bildir direkt.
Saygıdan yoksun insanlara ayar oluyorum
Rahatsız etmemek gerekir
Ama onlar yüzünden uyuyamıyorum.3.5 saat uyudum onlar yüzünden dün. Gun içinde uykusuzluktan ayakta duramıyorum ya. Sabah uyuyup gece uyumamaya başladım. Uyku düzenim bozuldu ya. İşim gücüm var benim
Saygı
Evet onlar çok saygısız
Her gece mi oluyor
Evet
Bizim evde de öyle ya
Ne yapacağız bunlarla ya
Xper yetmiyor
Erkek bu, haberin olsun :D
Geminism teşekkür ederim uyarin için
Rica ederim
Okadarmi sesli oluyo
Dün bunlar yüzünden 3,5 saat uyudum. Bu günde aynı