Yirmilik diş ameliyatı oldum, eşim aşırı ilgisiz davrandı, abartıyor muyum yoksa haklı mıyım?

Götürdü, yanımda durdu ama ben orada ağzım 40 dk açıkken telefonu elinden düşürmedi, sadece bir kere kalkıp baktı neyse taksiye bindik doktor iğne verdi onları vurdurmaya gittik ben hiç dayanamıyorum dedi bakmaya, yolda ağrıdan ağlamaya başladım annemlere kalmaya gittim 2 küçük çocukla o gün çocukları aldı babaannesine gidersek ve oyun parkına giderek oyalamak vs. bir kere bile beni aramadı nasılsın diye sormadı 6 saat oldu ben çocukları merak ettim nasıl diye mesaj attım iyiler ne yaptıklarını söyledi sen nasılsın diyor mesajla, iyi deyip geçtim sonra çocukları yanıma getirdi kaynımla yolluyor çıkmaya tenezzül etmedi sorunca da arkada otobüs geliyordu geçemezdi dedi vs vs vs hep ben desem ilgisizsin ne yapabilirim o an elimden ne gelir gibi saçma sapan cevaplar veriyor Allah aşkına ya hastalıkta doğumlarımda hep böyle ilgisiz bu adam

Yirmilik diş ameliyatı oldum, eşim aşırı ilgisiz davrandı, abartıyor muyum yoksa haklı mıyım?