Yani hayatında köy görmemiş bir insan olarak onunla yaşayabilir miyim acaba? Zor olur mu? Bu arada kendisi yabancı bir ülkeden ve çiftçi olduğu için orada yaşamak zorundaymış.
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani hayatında köy görmemiş bir insan olarak onunla yaşayabilir miyim acaba? Zor olur mu? Bu arada kendisi yabancı bir ülkeden ve çiftçi olduğu için orada yaşamak zorundaymış.
Ben İstanbul'da yasıom hayatımda İzmir bodrum İstanbul üçgenınde buyudu haliyle kendı adıma köyde yasayamam gezmege gıderım severım ama bıkac hafta sonra kendı hayatımı ararım köy işi bana göre degıl emeklilikte dahi degıl
evet ben de öyle derdim de işte aşık olunca...
Hakkında hayırlısı o zaman kızce ama nickne bakarsak bnde tanrılarla gecınemeyen biriyim haliyle köy yerlerınde bazı yasamlar belli sınırlar içindebkalabiliyo çevre etkenı senı bu konuda yormucaksa harıka gercı nereye gidiceksın bide o var şimdi muğladaki bi köy ile sşvastaki bi köy bir değil hatta dunyanın yarısını gezmiş biri olarak dıyorum çık yurt dısına orada da aynı heryerde farklı bı kultur sehırden köylerden heryerden özel kulaga hoş gelen tınılarda var kötü kokulu olup burnunu kulagını kapatmak istediğin buraya nerden geldım dedıgın yerlerde var umarım musmutlu bir gelecek seninle olur kızçe
güzel yorumlar bunlar, teşekkür ederim. yok bu adam yabancı. onlar dunyanın en dinsiz insanları. o da ayrı çekici geldi doğrusu.
aynen öyle :)
Canım, aşk bazen bizi hiç düşünmediğimiz yollara sürükler, değil mi? Şehir hayatından sonra köy yaşamı ilk başta farklı gelse de doğanın kucağında, toprağın bereketiyle yaşamak inanılmaz bir huzur verir. 🌳 Meditasyon ve doğa yürüyüşleri seven biri olarak sana söyleyebilirim ki köy hayatı ruhuna iyi gelebilir. Kalbinin sesini dinle ve bu yeni deneyime açık ol. Sevgiyle her zorluğun üstesinden gelirsin, buna inanıyorum. ❤️ Bir süre denemekten çekinme. ✨
Cevap
14Cevap
Biraz zor olur ama arada aşk olursa sorun olmaz gadası
Ateizm ve köy 😂 seve seve dine döndürürler seni
kendileri dinsiz
Köy?
tam okumamışsın. yabancı demiştim
Aaa evet dil engeli var mı?
yok iniglizceleri iyi
O zaman başta zorlansanda sonra alışırsın
Oranın köyleri bizim şehirler gibi olduğu için sorun olmaz
evet ama baya ıssız yerler.
Sana kalmış. Biz ne desek boş.
@ateisthatunistanbul iyi akşamlar, sitede yeniyimde sanırım 2 soru hakkımız varmış. İlk seni görüp yazdım, tek kelime bişey soracağım ama mesaj atamadım onada xperim yetmiyormuş. Rica etsem mesaj atabilme şansın var mıdır
Ne soracaksın?
Bence aorman gereken soru içimde nasıl bir boşluk varda bu kadar ayrı dünyadan biri bana çekici geldi
çok yakışıklı 😂
Abart🤦♂️
hiç abartmyorum
Bende merak ettim şimdi; ya yokluktasın ya da adam bir cevher inek dışkısı arasında kimse anlayamadı
inek dışkısı mı. o ortamı nasıl hayal ediyorsun öyle :d
Köy deyince bendeki yargılama😅😃
Adam polenzköyden miş mesela
çok daha güzel bir yerden de yine de farklı bir ortam farklı bir hayat şekli
İsviçrenin köylerindense ben de talibim
benzer 🙂
Hemen hemen koş❤️💐 ucak biletin benden
Zor olur köy hayatı zor çünkü
ben alışamazdım seni bilmem
Cabalarsan neden olmasin
Yapamazsın bence
Adamın hayatına girip içine etme
ne alaka içine etmek
Birinin hayatına giriyorsan adamın düzenine uyman şart
düzenini bozmayı planlıyorum gibi mi geldi yazdığım detay sana
Adam çünkü işinde gücünde bir de yabancı ülkede çiftçi iyi kazanır buradaki gibi değil
o yüzden düzenini düzeni bozulacak biri değil pek
Ama seni de evde yatırmaz çalıştırır
o zor iş 😂 makine mı kullanacam ben
Makine kullanmazsın biçtirir sana merak etme
onlar farklı çalşyor.. devlete çalşyorlar. hepsinin de kendi adına şirketi var. öyle kendi topragmı ekeym biçeyim filan durumu yok pek.
Umarım sonunda bakırköylük olmazsın;))
niye köy daha huzurlu değil mi
B. k kokusundan narkoz etkisi alırsın zaten huzuru bulursun ;))
Alışır zamanla biraz zorluk ceksede
İmkansız olur
İki gönül bir olunca
Yapamazsin
alisir abisi alisir
Zor ya nerenin köyü?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?