maddiyatı iyi, çalışkan, çok kurnaz hatta.. köylüleri saf sanmayın bizi ayakta uyuturlar valla :D
onu kendime nasıl aşık ederim? köylü erkekler nelerden hoşlanır? herkes farklı tabi ama genel konuşun işte..
(köylü milletin efendisidir.)
maddiyatı iyi, çalışkan, çok kurnaz hatta.. köylüleri saf sanmayın bizi ayakta uyuturlar valla :D
onu kendime nasıl aşık ederim? köylü erkekler nelerden hoşlanır? herkes farklı tabi ama genel konuşun işte..
(köylü milletin efendisidir.)
İyi olan 3 5 kişiyi tenzih ederim ama her zaman dediğim laf hemen hemen çoğu kötülük köylüden çikar. Bu konuda uzun bir şiir okumustum hatta o kadar doğru ki...
haklısınız o yüzden dedim çok kurnazlar diye, ama kötü değiller ya işinde gücündeler... tabi insan bu çiğ süt emmiş
Yok be. Nadir iste. Müge anlida ve her gun sosyal medya da goruyoruz her sey o minnacik köylerde yaşaniyor. Köye taşinan gençlerde söylüyor dehşet bir dedikodu furyasu var köylerde
Ay dedikoduyu hiç sormayın ya, full yani.. ama bizim köy en azından modern valla :D öyle bağnaz değil
Ege akdeniz taraflari ise olabilir 😄
Karadenizlitim ve köylüyüm evet efendiiyimdir henüz milletin efendisi olacak kadar muasır seviyeye gelemesem de.
Köylü birini etkilemek istiyorsan anti prenses olacaksın
Öyle çıt kırıldım, ayy uyy yok yeri geldimi kire çamura bulanacaksın
Çalışmaktan ve işten kaçmayacaksın ve tabii ki de köy tereyağı
Ah be kardeşim. Hiçbiri ben de yok :( full yatış, bir çocuk doğurup baksam kafi :D
O zaman o köy erkeği seni ahıra bağlar direkt.
İneklerin yanında köyün zorluğuna iyice alış diye
İlk 6 ay sadece meraya gider gelirsin
Cevap
3Cevap
Birisi köy erkeği mi dedi, ah jiletin buluşundan haberdar olmayan Trabzon ekmeği kokan erkekler.
soğuttunuz iyice off! :D
Napacaksın köy erkeğini, sana şehir erkeği lazım.
çünkü AŞŞŞŞKKKKKKKK
Bilmiyorum köy insanı diyince bi güvenemiyorum
Ahlaksız ve sapık geliyolar bana yobaz ve ayı
yorumunuz güldürdü :D ama sağ olun cevap için
Rica ederim 🤣
İyi iyi hayırlı olsun iki günde bir dayak yersin en fazla ne olacak
Bende köylü olcam artık wğsğfpr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?