Oğlak Burcu erkeği? Sizce bana aşık mı naza mı çekiyor?

Birisi var çocuk bana ilgiliydi Başlarda bende ilgi çeken biriyim. Merve Boluğura benzetirler. Neyse detay bilin diye yazdım. Çocuğa atarlandım ben Bayağı ağır. Sonra ağır konuştum kusura bakma kırılmanı istemem görüşmesek daha iyi dedim. Bana kırılmadım hem neden görüşmeyelim dedi alttan aldı. Ama mesaj atmıyo yani ben atınca hemen cevap veriyo ama kendi nadir atıyor. Anlamadım ben.. Ve sinir oluyorum. Whatsapta 40 dk da bir girer. Bide aşırı ülkücü bir çocuk. Ben çok hoşlanıyorum. Bana biz arkadaşız dediğimde biz arkadaştan öreriz bence dedi. Ya diğer anlamda yani o anlamdada konuştuk ama o sonra o konulara girmedi hiç. Iltifat acayip hoşuna gidiyor. Ama bana olan Duyguları ne kestirmiyorum.. Bence biz senle iyi bir ikili olcaz diyo. Bide aşırı dürüst ne sorsam tık cevap. Ama bana asla soru sormuyor. İkimizde muhafazakar aileyiz. Birde ülkücü bir çocuk aşırı yani. Sizce ben ne yapmalıyım? Yani aşık oldum ben 😞
Güncellemeler
+1 yıl
Biz senle iy bir ikili olcaz dedi bağlanmaktan korkuyorum dedim bana korkma bu güzel bişe herkes ister bunu dedi. Senle iyi anlaşıyoruz dedi. Ama aramıyor beni ben Aradım bugün konuştu konuştu konuşkan biri yani. Bide ben 90 lıyım o 92 li yaşı problem etmiyor hatta bana Yaşımı sordu tahmin et dedim 93 lüsün bence dedi 90 dedim diyoki ya bende 90 gülerek 😊 sonra dedi 92 liyim diye yüz yüzeyken. Beraber yürüyelim dedi beni fark etmiş hemen normalde kızlara bakmazmış filan öyle diyo.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de aşırı erkek arkadaş Çevresi var sürekli gezer yani karı kız ayağı yok. Bilmiyorum o kadar kız var instagramda hiç birini beğenmiyor resmini. Abazan değil yani.
Oğlak Burcu erkeği? Sizce bana aşık mı naza mı çekiyor?