Güncellemeler
+1 yıl
Biter cukalata seviyorsak sizene Allah da onu yaratı sütüde Bukadar hemen sapkca dusunmesek olmaz demi odunlar
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
el alen ne der algisiyla neden yasiyorsun ki seviyorsan al biri birsey der laf sokarsa biz mutluyuz sizene de hepsi bu
A q napacan zenciye aşık olup yahu hiç kafanız da çalısmıyo sizin temiz sıradan birimi yok elin siyahisi bulursun
Siyah diye pismi oldu
Yani ne deyim ağlayımi güleyim... oha
Aynen zenci ne a q hayatta sevmem
Irkçı
Pis demeniz sizin eksikliğiniz var beynide.. ama Amerikalı falan sevmiyorum derseniz ha anlarım da zenci naptı Allah'ım ya
Tamam itiraf ediyorum zencilerin büyük ya onlarla bir savaş halindeyim hiç bi bizim kızlar hoşlanmasın istiyorum 😆😂
.. sanki ölçtün tövbe yarabbim
şanslısın valla he iyisin kıskanıyorlar sen bakma onlara :)
Allah'ım ya ondan işte bıktım yaaaaa
Yuh
ne yuh
Cahillik!!!
Ya herkes s*k -_- derdine oofffff
sende haklısın ya takma sen
Peki :(
boş ver seviyorsan umursama onları
Ne diye laf soksunlar ya?
Sığıcakmı..
Ayy millete ne bundan dert ettiğin şeye bak
Yorumlara bakın : ) annem de ama kapkara foto ikon neresini seviyon ajajaj
Ya sokakta herkes bakacak ama :( dedikodu köylüler dahil.. ama boş ver onların günahı
Kim ne der diye düşünürsen kanser olursun
Allah korusun..
O yüzden sen kalbinin güzel sesini dinle milleti boş ver :)
Peki şu an sinirim bozuldu büyük oluyor o diyorlar 😳🙃 Allah'ım yaaaa. peki Peki görmezden gelice... mmm
Evet büyük olduğu doğruda bundan kime ne yahuu valla benimde sinirim bozuldu şu anda millet ne meraklıymış şeye :))
-_- hayda ya ölçtün sanki off
videolardan ve filmlerden gördüğüm kadarıyla daha küçük olanı görmedim
Tamam p*rno gene.. of
Hormonsal oyunlar var o prnolrda
akşam akşam güzel aydınlattın beni teşekkür ederim bu arada p*rno tabi başka nerede görücem adamların şeyini? yemek programında görcek halim yok ya :D
Tövbe tövbe 😂😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
ama öyle yalan mı? :)
:( yemek programı değil evet
peki nasıl tanıştınız?
Valla orası karışık saat 5 kadar Sabah ya da 4 dünyayı konuştuk.. fakirlik şu bu.. ilk önce ben kavga ediyordum bir sap*kla.. oda niye okadar kabayim diye şaşırdı sonra özelden yazdım burnunu sokma kibarca 😭😂😂😂 valla Allah ıslah etsin...😭😂😂😂 valla dünyayı konuştuk sonra spontan mne oldu valla tanımıyordum tipini bile benide bilmiyordu 😂yav komik geldi..
hee burdan mı tanıştınız? :)
Hayır
Bu siteden bozuk mal çıkar ancak.. ikimiz ingilizce konuşuyoruz uzun hikaye Avrupa'da yaşıyorum.. tr de hep odun erkek var duygusallık sıfır
Ve romantik olmak
ohhh bizede giydirdin arada ne güzel :) peki mutluluklar diliyorum
Giydirdim?
Sağol ama annem karşı kara diye bide doktor avukat ısıtıyor.. :) polis olmaz.. valla kolay gelsin bana 😂ben gene saklanadim yok nope annem bune ya diyor
annen mi evlencek adamla?
😂ha demi
Birkere telefonumu karıştırmış lar.. annem dediki anma kapkara telefon u düşürcektim.. ya da nerdesin kizim afrika kabilesinde mi ohaaa.. yaaa sokakta kilerde bakıp dururu dedikoducu karılar da kesin dilere duseriz 😂😭
dillere düşmek güzel bişey bence :D
Neden ölürsem sevenlerini mi alicam diye günah şey ya arkadan konuşmak
sana değil ki onlara günah
*sevapları i olucakti Neyse ama hakklımıyım demi hepsi anormal büyük.. hormonlar la oynanıyor
haklısın
E ozaman.. korkmaya gerek yok millet fala p*rno izlemiş.. ve Kimin beyazında büyük. Hormon işte Genetik şu bu neyse.. sen dalgıç misin
tek yıldızım o yüzden dalgıç sayılmam :)
Hm ok
Zenciyle evlenince soktukları laf koymaz sana
.. ok :(
Zenci mi eyvah aklima kotu kotu seyler geliyor senin cok ama cok acilar çekeceğini hissediyorum 😂🤣😅😆
Herkesin c. k. u var
Ona c... k denmez ama cocuklarinkine bu denir 😂🤣😅
Of yalla
Korkma alışırsın sen de zamanla
Size asıl alışamadım Allah'ım ya
korkmuyor musun sen korkuyorsun bu belli iste bana alisma zaten hemen bikarsin benden 😂🤣😅
Irkçılık tan ve aptallık tan
Cahillikteen işte
Ne alakası var sacma sacma konuşma beni tanımadan yargilama lütfen
Zzzz
Laf değilde neyi sokacagi belli
Yuh artık
Sapıklar ondan bıktım sizden
Bence seni suzuyor dikkat et
Bence sen bı atla bir aptal eksiksin : ( bu söz beni üzdü hep s*k tövbe tövbe kardeşim ya bu ne ya
Hemen güven hemen güven sonra aaaa derdi başkaymış dersin bana ağlamaya gelirsin
Sen ama 6 düşünüyorsun hem ya sen kimsin de ağlamaya gelicenmi dede
Doğruları söyleyince sapık oluyoruz dimi
Herkesde afedersiniz ama s. k var
Çok kötü bakıyor diyorsun daha tanimiyorsun bile sende de kaşarlik var madem biz sapık oluyoruz
? Evlenmeyi düşünüyoruz sizin gibi millete yatmıyoruz pardon kaşar mı... ezin olsun bari
Ezine peyniri ajajaj 🙃
Ya niye bakıyorsunuz ya bakmayın düşüneyin öyle
İçinde var senin kızım baksana evlilik yapamazsın sen :)
Ben hiç kimseyi sevmedim seçmedim bu güne kadar hepis kıro sevgi gösteren yok hepsi hormon manyağı ne adam gibi çalışan.. oho say say bitmiyor Ben ruha bakarım.. herkesin p. ns. i var afedersiniz ama doğru
Ruha bakarım
Ve bana karşı davranışlara.. yoksa hadi yala kapı orada millioner olsanda
Büyük konuşuyorsun ruha bakmadan önce zaten bir çekim olması lazım görsel olarak kendini kandırma güzellikte önemli ruh kadar
Biz ayrı ülkelerde yüz hiç dokundumuz bile yok birbirimizi haaa çok çekti tövbe tövbe
Görsel için bakımlı önemli ve en önemlisi karakteri ruhu davranışı.. sevgisi nasıl belirtiyor.. bir kız için ağlıyorsa o erkek al valla onun 😂😂😂😂
Bir kız için ağlamak sizi mutlu mu eder yani ağlatma sebebi sizden kaynaklı olsada
🙄kaybetme korkusu hata tüm geçe uyuysmsmamasi sende nerede o yumuşaklık sorun burada zaten odun gibi buzdolablar geziniyor sokakta
Bir erkek bir kadın için ağlıyorsa seviyordur ve kaybetmek istemiyordur ama gurur diye bir şey var sende olmayan eğer aglattiysan dönmeyeceğini de bilmen gerekir
Evet de hiç Türkiye'de öyle şirin erkek yok duyguları anlattığım gibi açık ve utanan ama gene aşkını gösteren ya ZzzZz hepsi odun ve 6
Genel olarak öyle evet ama ben böyle düşünüyorsam demekki var hala :)
Nasıl yani kim o var denizde.. ve Evet genel olarak öyle evlendikten sonra iki şişko osuran telefonda evli eşler var evde bağda pek yok
Konu nasıl buryaa geldi ya :)
Bilmem ben karaktere bakarım ilk önce dışı iyise oki 😭😂gel nikah masasına sjs Allah'ım ya
2 side olsun zor mu :) bende vad
. iki ne alaka bir kadının 1 kocası olur 😭😂sen nerden çıktın
Karakter ve görsel anlamında 2 side var dedim sen evlimisin yoksa zenci seviyorum diyorsun bide ya
😂nasipse evlencez ahahah genel olarak o bir kadının 1 eşi olur.. dedim yaa snede
😂😂😂😂 düğün oldu bu konu ne çabuk ajaja
Aşık oldum sana :) :) :) :) :=)
🙄 görmediğin birine yürü ordan
Hem ben bakire yim işim olmaz sağda solda dokuma yasağı var herkese
Doğru ama sevdim diyebilirim o zaman. D
Bismillahirrahmânirrahîm.
255- Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te'huzühu sinetün velâ nevm,
lehu mâ fissemâvâti ve ma fil'ard, men zellezi yeşfeu indehu illâ bi'iznih,
ya'lemü mâ beyne eydiyhim vemâ halfehüm,
velâ yü-hîtûne bi'şey'im min ilmihî illâ bima şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel'ard,
velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azim.
Şimdi daha çok sevdim işte
Oooo kocaman seviyorsun 😂
Yok artık bak ondan ben üzgünüm Bukadar cahillik por. no düşkünlüğü beli
İlk akla gelen bu 😂
Afedersiniz ama hekresde.. o var
Evlen
Aferin
Bravo 👏
Zencilerin şeyi nasıl
Müslüman mi
Olsa bile -_- sözler dehşetli
Ya rengi konu olunca otomatikman dövmesim geliyor ve üzülüyorum
Ne diyorsun kızım sen
Klavyem saçmalamış.. otomatikman bişey yazdı bilmem ne bu diye boş ver herkes sapıkça düşünüyor ya
Evlenecek sen musumansa niye olmasin
Büyük olur onların ki
-_- haydaaaa ben mezara gidiyorum bıktım sizden
Herkesde var o la