Uzun zamandir konuşuyorduk ona hiç bir zararım dokunmanasina rağmen beni bundan aylar önce işletti anonim bir uygulama üzerinden ve annesiz dedi sevgisiz dedi çirkinsin dedi seni ozguvensiz olsanda sevdim dedi basta iyi yaklaşmıştı sonrasında +18 konulara çekti anlik istedi bunlari yapmayınca sövmeye saymaya başladı ama öyle böyle hakaretler degil onun o kisi olduguni bazi şeylerden anlamıştım ama tam emin olamamıştım ona soramadim aramiz acilir diye bu yüzden ona uzunca zaman boyunca hep uzak davrandim dengesiz davrandim en son bu yuzden aramiz açıldı ama o kadar yüzsüz ki her şeye rağmen bulusmak istedi kendini gizledi neyse son konusmamizra bana dedigi şeylerden sonra ona agzima geleni söyledim küfür etmedim tabi yinede seviyesine inmek istemedim engelledim yazdiklarini görmemek icin 2 3 gün sonea engeli kaldirip onu tamamen sildim şu an instagramda ekli ama çıkarsam mi diye düşünüyorum bir helallik almasino bekledim hâlâ bekliyorim ama yapmadi
Güncellemeler
+1 yıl
Son konusmamizda o olduğuna emin oldum ve agzima geleni söyleyip engelledim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Anlattıklarına göre kafaya takılacak kisi değil engelle öyle kalsın derim
Ben peki enayi miyim aşık mı
Instadan çıkarsam mi bilemedim
Sen sadece sevmişsin o senin sevginle dalga geçmiş enayi felan değilsin kendine öyle deme, çıkart tabi ben olsam engellerim kaldırmam bir daha
Zaten bazen alayli konusmasi gulmesi oluyordu ama bazende tamamen masumane davraniyordu ortasi yoktu anlamadigim aylardir konuştugun sana tek zarari olmamış birine bunu nasıl yaparsin neden
Sana karsi hislerini kaybedip cinselliğe yükselmiş gibi 🤷🏻♂️
Bana karşı hisleri olsaydi zaten bana bu durumu yasatmazdi o basindan beri cinsellik için yaklasti ama anlayamadim bunu da böyle sinsice srfsizce yaptı
Allah topunun belasini versin yaa böyle olan kim varsa Allahindan bulsun
Üzücü gerçekten değer verip değer alınamıyor artık kimseden herkes menfaat içinde...
Rezil birisi düşünmene değmez her yerden sil
Sadec e şunu anlamiyorum sana zarari olmayan birine neden bunu yaparsin masum birine niye yani be amaçladın
Çünkü erkekler iyi davranılmaktan anlamıyor sende bir sorun yok yani dönerse de yüz verme terbiyesiz kim oluyorda rahatça hakaret ediyor geri dönüyorsa tam yüzsüz zaten
Sanirim gerçekten öyle gerçekten ama nerde onlara köpek muamelesi yapan yüz vermeyen onlari daha çok istiyorlarlar aslinda hatada var bizde yüz vermeyeceksin fazla hayatini acmayacaksin ona bir sey anlatmıyorum diye bana normal wpden falam konusurken usteliyor trip atıyordu kendimi anlattim ailemi anlattim beni en hassas noktamdan vurdu hemd ebaya aglatmisti bu durum beni çünkü annesiz demesi seni kimse sevmemis demesi annen bile seni istememis demesi o kadar engelledim ki onu ama yinede yazmıştı yinede yazmıştı her engeleeyisimde artik bir ara eger engellersen yine yazarim ailene soverim falan demeye başladı bu nasıll olur aklım almiyor insan olan düşmanına bunu yaşatmaz
Diyorum ya şerefsizin teki işte sakın barışma onunla
Bende ilişkinin başında canım biraz şimdi bir şaka yaparken canım bile dese anında özür diliyor şımartmaya gelmez
Yok ama diyorum ki Allah onu çok büyük bir pişmanlık içine soksun öyle pişman etsin ki ben bu kıza neden bunu yaptım desin nasıl yaptım kimle konuşursa konuşsun 2 ay bile dayanamasin konusmasi en çirkin en ozguvensiz kizlara denk gelsin hep ve beni hatırlasın güzel olanlarda kibirli egoist yaklaşsınlar ona ben onu için cabaladim yazın buluşmayı dahi kabul ettim herkesle yapmam bunu eger o bana bunu yasatmasaydi Şu an bende bu kaygi bozukluğu sinir olmayacaktı olan herseyle o uzerine tuz biber oldu ve bunu yaşarken öyle bir haldeydim ki o akşam onun istedigi bir şeyi yapmıştım biliyorum cok büyük bir canım ettim ama yaptim o soyleyecek diye bekledim gercekten cok akilsizim o aksam olanlardan sonra ne yemek yiyevildim ne baska bir şey çünkü o bana sahip olamiyordu hep gizli tutuyorudm kendimi ona açmıyordum o da benden zorla bir şeyler almaya çalıştı
En son instagram hesabimi calmakla bile tehdit etti akrabalarima yzmakla hatta bende polis deyince sesini kesti
Polise giderim deyince 360 derece döndü
Bilmiyorum cidden ya bir mazlumun ahını aldi ben ona karsi bos degildim biliyodum aptalllik ama yaptım işte
Ne için polise vericeksin bilmiyorum ama bir 💩 yapamaz istersen özelden yazabilirsin ama o salağa sakın yazıp barışma sakın
Istek attim
Sen yazar misin ben mesaj atamiyorum
Enayimisin izin verme
Neye izin vermiyim
Engelledikce yazdı engelledikce yazdı ve seni seviyorum iste seni sevmistim sevilmeye değmezsin diye duygularimi kullandi
Şimdi ben seni seviyorum desem kullandırcan mı kendini bana
Ayni sey degil onun o oldugnu zannetmistim çünkü onu seviyordum kendimi itiraf edicem deyip etmemisti
Herkeste ayni etki olmaz imkani yok
Ama söylemedi yalan söyledi ve onunla konuştuğumuz süre boyunca bana bunu aciklamadi ben uzak yaptikca sordu aradi ama asla anlatmadim tavirlarindan belliydi onun
Sil üzerini derim ben
Bir inssn bunu neden yapar anlamiyorum cok rahatsız olmustum o ara çalışıyordum birde hem yorgundum hem bitkin o itiraf edecek diye beklemiştim ama yapmadi üstüne ona dengesiz davrandığım icin ben suçlu oldum onun yaptigi srfszlik hiç bir şeydi ona gore
Yaa gerçekten anlamiyorum ben ona ne yaptım da bunu bana reva gördü
Anlamaya çalışma ne demen ben ne yaptım da karşılığı bu diye yaklaşıyorsun senin öğrenmen gereken bir sanat var bu sanat ne biliyor musun
Ne?
Evet öyle düşünüyorum dusmana yapilmaz bu
Takma be