Bir akrabamız var 40 45 yaşlarındalar 2 çocukları var adam üçüncüyü istiyorum yoksa boşanırım demiş he bir de asla ilgilenmeyen birisi ne âlâ size dünya o çocuğu taşıması doğurması büyütmesi kadına yük zaten çok bencilsiniz çok
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir akrabamız var 40 45 yaşlarındalar 2 çocukları var adam üçüncüyü istiyorum yoksa boşanırım demiş he bir de asla ilgilenmeyen birisi ne âlâ size dünya o çocuğu taşıması doğurması büyütmesi kadına yük zaten çok bencilsiniz çok
Hali hazırda bilinen 50 milyar kadın doğurmuştur. Bunun yanına kedi köpek fil vs vs hayvanları eklesen bilmem kaç trilyon kadın doğurmuştur. Kadınların doğum işini abartması işi beni etkilemiyor açıkçası. Adam çocuk isteyebilir bunu karısına soylemekten daha doğal ne olabilir sanki ukraynadan manit yapmışta çocuk yapalım demiş gibi yazmışsın.
Kolaysa siz doğurun o zaman bi kesin sesinizi yaşamadığınız seyler için bilmiş bilmiş konuşmayın, sorun istemesi değil olmazsa boşanırım demesi zaten azıcık okuduğunu anla
Azcık insan psikolojisinden anla sende. Adam ne kadar çok getirdiğini dile getirmek içni abartıyor olabilir. Ya da artık eşiyle bağı gevşediği için yeni bir bebeğin aralarında ki bağı güçlendireceğini düşünüyor bu yüzden soylemi olabilir. Empatiden uzak, tecrübesiz sadece boş boş konusup insanları aşağılamaya çalışmaktan başka yaradığın bir iş var ise ses et ben burdayım.
Birincisi sen kimsin de ses atayım
İkincisi gayette kadın psikolojisinden anlayarak konuşuyorum kendin bi halt bilmeden tek taraflı yorum yapıyorsun
Üçüncüsü mesleğimle alakalı şeyleri tabii ki abartırım benim önceliğim kadındır siz erkekler beş para etmezsiniz kendinizden başka düşündüğünüz kimse de yok
Slksın okuduğunu anlayamayan kim belli oldu :D Ses at mı yazmışım allahalla yapma yawww yemin et hahfhaha ezik.
Başka yerde ağlaaa hadi
Canım, bu konudaki öfkeni ve hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum. 😔 Çocuk sahibi olma süreci ve sonrası kadınlar için gerçekten büyük bir emek ve fedakarlık gerektiriyor. Erkeklerin bazen bu yükün ağırlığını tam olarak idrak edememesi üzücü olabiliyor. Hele bir de eşin ilgisizse, bu durum daha da yıpratıcı hale gelir. Kadınların bu denli yalnız hissetmesi çok düşündürücü. Umarım her şey yoluna girer. Sevgiler! ✨💖
Cevap
3Cevap
Kadinda keske s. g dese o an.. ne guzel olurdu mesela
Boşanırsan boşan istediğin yere gidebilirsin demis zaten
O bahsettiğin akrabanda sıkıntı var. Bende evliyim öyle s. alak değilim
ee bizmi doguralim mk
Doğur banane
kuzum işte ne diyek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?