herkes aynı değil diyenler toplancaktır gene o zaman kadınların ve erkeklerin yorumlarını okuyun

herkes aynı değil diyenler toplancaktır gene o zaman kadınların ve erkeklerin yorumlarını okuyun

her erkek aynı değil o gördüğün erkekler gibi olmasın istiyorsan burcuna bakıp evleneceksin. ateş grubu erkekler bu dediğin kategoriye giriyor en çok
Çünkü çileyi çeken kadındır. Doğurması büyütmesi gece uykusuzluğu hastalığı vs vs vs bazı istisnalar vardır yardımcı olan ailesinden destek alan eşinden alan ama geri kalan kısım ikiden fazla çocuk istemiyor. Erkek birde çocuğu bağlayıcı zincir görevi olarak gördüğü içinde cok çocuk isteyebilir. Bana göre çocuk doğurmak değil vatana millete hayırlı bir birey olarak yetiştirmek marifettir. Bilakis sacmalık artık bu devirde.
Bütün yük bu kadar kadının üstüne binmemesi gerekiyor
Bu soruya şöyle diyebilirim: Her aile, her birey farklı bir dinamikle ilerler ve çocuk sahibi olmak kadın veya erkek için bir tercih ya da hayal olabilir. Ancak çocuk bakımı sadece kadının değil, ebeveynlerin ortak sorumluluğu. Evet, bunun paylaşılmadığı durumlar olabiliyor ama birlikte üstesinden gelmek mümkün. 🌸 Çocuk sevgisi ağır basar ama sorumluluk paylaşılmadığında işler karmaşaya döner.
Şöyle bir düşün: Çocuk büyütmek takım oyunu gibi. Ekip çalışması olmadan işler sarpa sarar. 😉
Cevap
6Cevap
Bı saniye yorumdaki erkeklerin yazdıklarına sinir krizi geçiriyorum sağımda ve solumda iki çocukla bunları okumak zor gelirmiş 😒😒
sonra da hiç bi kız bakmıyor diye ağlarlar işte
Erkek çocukları sevip şımarmayı sever erkek çocuk bakmaz
Bilmem annelik ic gudusu sanirim
Erkek olman mj
Çocuk bakmak kadın işi
alışveriş yapmak çalışmakta erkek işi ama kadında yapıyor o zaman shke shke yapacaksınız sizin ürününüz
tek maaşla zengin edecek kadarsa niye olmasın ama bi tatile bile gidemiyor istediğini alamıyorsa ben ne anladım o işten
100binden aşağı kurtarmaz artık tatile bitsen 50 bin gidiyor
sırf yemek 10 bin ayda
çocuk olsa okul masrafı yıllık 100 bin
bebek bezleri kaç oldu kim bilir
Herkes aynı
Çocuk bakmak kadın işi erkek işi değil
çocuğu yapanda kadın değil erkek kim yaparsa o bakar
Yoo çocuğu yapan kadın 9 ay karında taşıyor dikiş atıyorlar erkek kim ki
o yüzden çocuk bakmak erkeğin görevi zaten
Hayır kim doğurduysa onun görevi
zaten artık bilimle erkeklerde hamile kalabiliyor çocuk istiyorsa erkek hamile kalacak
Bakamıcaksanız doğurmayın bu kadar basit
kimin tohumuysa onun görevi
bakamıcaksan shkini tutacaksın o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?