15 gü

40 a gelip hala evli olmamak eksik hissettirmeli mi?

Elbette hissettirmemeli. Ama bazen oluyor işte. Çok hoş biriyim güzel olduğumu ve yaşımdan çok genç gösterdiğimi kadar söylediler ki inandım, bununla avunuyorum artık:) anne olmadığım için çocuklu annelere bakarken biraz içim burkuluyor, çok istiyorum. Ve inanılmaz tatlı bir anne olacağımı düşünüyorum. Aile yapısı düzen çocuk buna da çok açığım yatkınım. Anaç ruha sahibim. Doğru birini bekledim belki aramadım çünkü herkes kaderin de biraz senin elinde diyor. Çok kapattım erkeklere kendimi, ruhumu, hiç şans vermedim tanımak isteyenlere. Belki de o eski kırgınlıklarımı tekrar yaşamaktan korktum öyle biri tekrar beni incitir mi korkusu.. çevrem şey demişti hatta senin kadar güzel anlayışlı iyi bir kızı nasıl incitebilir ki bir erkek? Oldu geçti gitti ama güven duygumu, birine inanarak teslim olmayı, sorgulamadan sevmeyi, tüm masum ne varsa benden alan biri yüzünden şu an bunları yaşıyorum. Geziyorum sosyalim, çevrem iyi, lüks yaşam zevklerim var, yazlık aldım aslında hayatın güzel evrelerindeyim ama bir yanım eksik hissediyor buna engel olamıyorum insansın ve teninin sıcaklığına ihtiyaç da duyuyorsun..

40 a gelip hala evli olmamak eksik hissettirmeli mi?