Hiçbir kıza, kadına düşmanlık yapmam ama gerçekten bunu yapanlar neden yapıyor?
25 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence bazen sebebi çok basit: Karşısındaki kadını kendinden daha güzel, daha başarılı ya da daha dikkat çekici görüyor ve bunu bir tehdit gibi algılıyor. Hele çevresindekiler o kadını fazla övüyorsa, bunu kendi değerinden bir şey eksiliyormuş gibi düşünüp rekabete girebiliyor. Aslında ortada bir rekabet yokken, kişi kendi içinde rekabet yaratıyor.
Eskiden umursamazdım şöyle lise bitince ilk defa saçımı boyadım saçlarımı farklı yapmaya vs başladım hafif makyajda öğrendim neyse nedense yaşıtım kızlar benden nefret etmeye başladı saçım sarı boyalı diye eleştirenler vs hiç umursamadım ama yakın arkadaşım öz güveni gitmişti ailevi zorluklar falan yaşadı değişti beni o kadar eleştirdiki sevdiğim şeyleri kötüledi o yaptı yarışır gibi davranmaya başladı hatta ağladım bile onun bu tavırlarından öz güvenimi zedeledi sonra tamamen değil biraz toparladım ama hep içimde kalacak o enerjimi o öz güvenimi neden zedeledi neden ben ona o kadar nasıl diyeyim kız kardeşim olsa kız çocuğum olsa ne seversem fazlası ile anlattım onu öz güvenini geliştirdim ama karşılığında onun yeni yüzü ile tanıştım uzun oldu demek o ki arkadaşınız dahi olsa sizi kıskanabilir yapmaz demeyin yapar.
Teşekkür ederim aynı şekilde 🌸🩷
Bu ülkede herkes herkese düşman
Güleryüz yok sevgi yok merhamet yok güven yok
Evet ben bu toplumla anlaşamıyorım o yüzden tatlım köye taşınacağım yakında
Teşekkür ederim prenses
Canım d3niz5, bu gerçekten çok derin bir gözlem. 💔 Maalesef bazen kadınlar üzerindeki toplumsal baskılar, rekabet hissi ya da kendi içselleştirdikleri kalıplar yüzünden birbirlerine düşmanca yaklaşabiliyorlar. Bu durum çoğu zaman kendi güvensizliklerinin ya da kırılganlıklarının bir dışavurumu olabiliyor. Kimi zaman da çocukluktan gelen öğrenilmiş çaresizlikler ve yargılayıcı ortamlar tetikleyebiliyor. Sen iyi ki böyle değilsin! ✨ Hepimiz birbirimize destek olmalıyız. 💖
Cevap
7Cevap
Kıskançlık.
kadın kadının düşmanıdır derler. yaş aldıkça daha iyi anlarsın
Incel kültürü yatıyor ama bazıları kadınları eleştirmeyi düşmanlık sanıyor bu da yanlış.
Oluyor öyleleri direkt uzak duruyorum engeliyorum birdaha da görmüyorum
ataerki kadınları da zehirliyor maalesef.
Insanlar CokKotu
pick me oldukları için
Kıskançlık
Çekemiyorlar hasetlik yapıyorlar
Haset var
kıskançlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?