Kadınlara kalbim hiç ısınmıyor. İkiyüzlü geliyorlar, her şeyi anlatmıyorum. Bazen fiziksel zarar içeren düşüncelerim oluyor, çok sinir bozucu oluyorlar
Kadının doğası mı itici bilmiyorum ama kadınlar hep alıcı hiç sevgi verme ait olma duyguları yok
Kadınlara kalbim hiç ısınmıyor. İkiyüzlü geliyorlar, her şeyi anlatmıyorum. Bazen fiziksel zarar içeren düşüncelerim oluyor, çok sinir bozucu oluyorlar
Kadının doğası mı itici bilmiyorum ama kadınlar hep alıcı hiç sevgi verme ait olma duyguları yok
İyi günler... Sizi anlıyorum.. Umarım kalbinize ferahlık gelir.. Ancak söylediklerinizde birkaç şeye dikkat çekmek isterim... Kadınlar hep alıcı diyosunuz ve alıcı olmalarından rahatsız oluyorsınyz. Eveg kadınub doğası alcıdır. Öbce aldıktan sonra vermeye başlar... Yalnız , erkeğin de doğası vericidir. Verdikçe aldığını görür. zne kadar çok verir koşarsa o kadar alır... Dolayısıyla dopanısına uygun bir erkek için kadının alıcı olması gerekir. Kadınlara duyduğunuz bu rahatsızlık acaba erkek olarak bilinç altında kendinize ve erkekliğinize de duyduğunuz bi rahatsızlık olabilir mi? ya da altta yatan farklı travmalar ،yanlış düşünce kalıpları vs?☺️
Çok pollyannasin 😂
Ne diyim teşekkür ederim ☺️
İltifat etmedim ezberledigin şeyleri gelmiş anlatıyorsun
İltifat ettiğinizd dair bi teşekkür deeğil , yine de teşekkür ederim. Anlamk isteyene
Yaşadığımı anlatıyorum... Ezberden konuşmam kimseye fayda vermez ki.. Bi daha anlatmam , iyi günler dilerim...
Boş konuşma
Kadınlardan yana kazık yeme durumlarından kaynaklı gelişiyor genelde bu tarz durumlar, iyi yaklaşırsın, terslenirsin, anlaşılmıyorsun, birde her kadın iyi niyetli değildir, birde sen güzel kadınlara baktıysan seni üzmüş olabilirler.
Ama tabi ki yukarıdaki açıklamalarım bütün kadınlara atıflama kötüler azınlıkta ve iyisinede denk gelebilirsin.
Cevap
3Cevap
erkeklerin cahil olması
Düşman olmayacaksın ama kadına güven de vermeyeceksin maalesef sevilmek için
Evrimsel düşün kendini onların yerine koy çözeceksin
Koysan ne olacak sevgiyi alamaz hiçbiri erkek güven verirse kadınin g. tu başı ayrı oynar sonra doversin sen suçlu olursun
Kadınlar duruma aşık olur , kişiye olmaz 😂
Aynen öyle. Bi tokat yapıştır ölene kadar köpek oluyorlar
Feministler
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?