Kadın sadece kadına düşman olmuyor. Bazı kadınlarda gizliden gizliye erkek düşmanlığı da var. Fırsatını bulduğu zaman karşısındakinin sırf erkek olmasından ötürü intikam alıyor. Erkekler özellikle evlilik konusunda dikkat etsin.
Bi kadin neden suslenir biliyor musun? Erkekleer sevinmesinn..😉 Kadin kadin icin suslenir.. Hep bi rekabet var. Neden iyi erkek ariyoruz sizce? Aa bak filanci esiyle sevgilisiyle mutlu.. Ya suraya gitmisler.. AA kocasi xok zengin ona bunu almis. BENIMKI NEDEN BANA BUNU YAPMIYOR BEN FILANCI'DAN CIRKIN MIYIM BENIM EKSIGIM MI VAR? Sorun tamamen kiskanclik. Kadin kadinin dusmani olmaya devam edicek kendimize bu et pazari ortamini olusturan, cinsel obje gibi gostermeye calisan, donsuzlugu ozgurluk olarak nitelendiren hep bizleriz. Ahh ahh kadin ogrenirse dunya ogrenir, DEGISIR.. Anlayib artik bizde destek olmaliyiz birbirimize. Kim ne yaparsa yapsin. BEN HER KADININ, HER KIZ COCUGUNUN ARKASINDAYIM.
Ayererkil toğiplumun gözünde kadını aptal gören haklı sebeplerden biride budur yani kimse kusura bakmasın kadın kıskançlık gibi ilkel duygulardan ötğrü bir kasını ç acımadan eziyorsa hertürlü hakareti hoşgörmek zorunda kadının kadına acımadan yaşattığı piskolojik çöküntüyü erkek de kadına yapar haklı olarak
Kadın gerçekten aptal bi varlık bunca zulum baskı altındayken birbirimize kanat gerip erkeklere gücümüzü göstereceğimize her fırsatta birbirimizin canını acıtıyoruz ee bunu gören erkeğin bemzer yöntemle bizleri ezip yorması normal değil mi kadınlar sözde değil özde de birbirine destek çıksınlar dışı ayrı içi ayrı hainlikte olmasınlar!
Canim iste bunlari herkes okumali ve hissettikleri kiskancliklari bi kenara birakmali. Yoksa ohooho. Donsuz gezip, et pazari bigo, tiktok vs. Hicbirini kullanmam. tiktok hayatimda telwfonuma indirmedim bile. Bigoyu da eksi sozlukte gordum ilk. Anaaamm bu kadinlar kendini cinsel obje yapmakta pek kararlilar.
Yakında sırf moda diyip çıplak gezme akımını başlatırlarsa hiç şaşırmam sonra erkek bakınca neden bakar laf atonca neden atar derler bu kadınlarda kuş kadar beyin yok mu yahu
Sonra kadinlar degersizlesti. Erkeklere en mahrem yerlerinizi gosteriyorsunuz. Okulda cocuga ne deniliyor ozel bolgen. Adi ne OZEL BOLGE. BI kizim var 0-5 yas egitiminde vucudunun onemini anlatiyorum. Herhangi bir taciz ve tecavuze ( ALLAH KORUSUN) Maruz kalmasin diye ogretiyorum senin vucudun ozel ve kimse dokunamaz. Tanidiklarin da diyorum. Oysaki 5 yasinda daha. Ama ogrensin. Ben kucuk yasta cok tacize ugradim. Bilmiyordum bile yasadigimin taciz oldugunu. Buyuyyunce yasadigim olaylari dusunup o karara vardim. ALLAH BELALARINI VERSIN HEPSININ. KADINLAR OZELDIR.. OZELSEK LUTFEN OZSAYGIMIZ OLSUN. HERSEY KILIK KIYAFET DEGIL ARKADASLAR LUTFEN. SU GUZELLIK ALGISI YUZUNDEN KUCUCUK COCUKLAR KENDINI CIRKIN HISSEDIYOR..
Aynı cins birbirini vuruyor çünkü kadınlar için tek yol yıllarca bu olmuş. Erkeğe bir şeye demeye kalksa şiddet var, psikolojik şiddet var. Sen kadınsın gibi küçümsenmesi var.
Şiddet gören kadın ahmak değildir, korkan kadın ahmak değildir. Büyük laf ye ama büyük konuşma lütfen. Soruda kınadığın şeyi şu an bizzat sen yapıyorsun.