"Kadın düşmanlığıyla savaşmanın tek tek vakalara odaklanmak suretiyle olacağını düşünmenin başka bir sebebi de mekanizmalarının ve yöntemlerinin çok fırsatçı olmasıdır veya girişimsel, nasıl baktığınıza göre nasıl betimleneceği de değişir ve elbette çok çeşitlidir. Kız çocukları ve kadınlar bulundukları kademeden aşağı indirilir ve insanların tipik bir biçimde değer verdikleri her neyse -maddi varlıklar, toplumsal statü, ahlaki saygınlık ve entelektüel güvenilirlik, insani başarının diğer alanları arasında kendine saygı, onur vs- ondan mahrum edilirler. Birçok biçimde olabilir bu: tepeden bakarak, açüklama yaparak, ahlakçılık yaparak, suçlayarak, cezalandırarak, sessizleştirerek, alaya alarak, dalga geçerek, cinselleştirerek, küçülterek, karikatürleştirerek, sömürerek, silerek ve belirtilmiş kayıtsızlığı göstererek. İşte bu da bu başlığı seçmemin bir başka sebebi: bunun bir emir olması ve kulağa otoriter gelmesine gerek olmaması − usulca söylenebilir ve ona zevkle, bir amaçla itaat edilebilir. Köpeğim Panko bunu ispatlıyor. Fakat onun için "özgürleştirici bir ödev" olan şey benim için asla öyle olmayacaktır."
Abla çok afedersin ağzımı biraz bozacağım. Bende erkeğim benim de kız kardeşlerim var benimde ablalarım var. Etrafımda da öyle çok O... Çocuğu gördüm, kadın onlar için sadece zevk aleti, kadın hizmetçileri, kadın namusları, kendileri milletin karısının kızının ırzına geçerler, ama namuslu insanlar işte. Böyle O... Çocukları yüzünden kadınlarımız ne rahat edebiliyor, ne adam akıllı gezip tozabiliyor.
Kadın gezip tozamaz mı hakkı değil mi tabi ki hakkı eve tık kadını sadece izin verirsen çıksın öyle bir şey yok, diyorum ya abla benim de kız kardeşlerim var böyle şeyler bana iğrenç geliyor. Kadını ezmeleri, kadını sadece bir zevk aleti olarak kullanmaları, kadına sokakta ki it kadar değer vermeyen O... Çocuklarının kafasını koparasım geliyor.
Şimdi alta bak bakayım beni nasıl linçleyecekler. Öyle abla işte umarım anlatabilmişimdir anlatmak istediğimi kusura bakma abla tekrardan... 🙏🏻😐
Kadını insan saymayan ruh hastası yaratıklar siyasetin içinde yer alıyor onları kullana kullana kadınlar sayesinde iktidar olanlar tekrar iktidarını korumak için kadınları kullanıyor wkli başında olan kadınlar asla bu tezgahları kuranlara pirim vermez Atatürk yolunda yürüyen kadınlar kendilerini politika malzemesi yapılmasına pirim vermemeli kadın evinde otursun zihniyeti taşıyanlara gereken dersi vermelidir