Boşanma aşamasındaki eşim bu garip sosyal medya oyunlarını niye yapıyor, sinyal mi atıyor yoksa psikolojik bir sorun mu var?

Boşanma aşamasında olduğum eşim, aylarca kendi yaşadığı şehirden bir kadına beni sosyal medyada takip ettirdi. Sonra kadına, eşimin adını vererek "Her şeyi biliyorum" diye mesaj atınca beni engelledi. Sonra o beni takip eden kadın, bir kadın arkadaşımın doğum gününde paylaştığım story'yi gördü. Bundan birkaç gün sonra o fotoğrafını paylaştığım kızı, eşimin ablası iki defa arayıp sesini dinleyip kapatmış. Bu olaydan sonra da eşim, arkadaşına "Tanıdığın bir erkek beni sosyal medyada takip etsin" demiş. Planlı şekilde takipleşmişler. Takipleştiği çocuğa da "Bir iki tane foto koy, kocam seni görsün, hesabı açık tut" demiş. Her gün de sormuşlar, "Eşim yazdı mı, fake hesaptan benle ilgili mesaj geldi mi?" falan diye. Sonra çocuk benim profile bakıp "Abi baya yakışıklı" demiş. Bunun üzerine eşim çocuğa "Şaka mısın, tipi iyi falan deme bir daha" deyip, ertesi gün arkadaşına "Çocuk, eşime yakışıklı dedi" diye şikâyet etmiş. Sonra da Instagram profil resmini değiştirdi durdu sürekli. Ayrıca eşim beni Instagram'da takip ediyor diye ağlıyor ama hesabı sürekli herkese açık yapıp geri kapatıyor. En son evlilik yıl dönümünde balayına gittiğimiz yerde tek başına fotoğraf paylaştı, ayrıca mahkemede boşanıyorum diye ağlıyor. Hadi boşanalım dediğimde ise mahkeme kararı versin diye haber yolluyor. Delireceğim artık, tüm bunları niçin yapıyor
Boşanma aşamasındaki eşim bu garip sosyal medya oyunlarını niye yapıyor, sinyal mi atıyor yoksa psikolojik bir sorun mu var?