Az önce birine şakasına teyze dedim, kızdı. Bana deseler hiç umursamam. Gençlere teyze veya dayı demek neden sinirlendirir ki 😂?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Az önce birine şakasına teyze dedim, kızdı. Bana deseler hiç umursamam. Gençlere teyze veya dayı demek neden sinirlendirir ki 😂?
30 -35 yaşındaki adam bana teyze derse kızarım. 15 yaşındaki çocuk bana teyze derse severim. Her şeyin bir usulü var. Kaldı ki bu esnaf kısmının ağzında pelesenk olmuş abla kelimesi çok saçma. Adam benden 30 yaş büyük ama bana abla diyor. Hanımefendi kelimesi neden bu kadar zor. Dedem yaşındaki adam
Ben 24 yaşındayım sana teyze diyebilir miyim
24 yaş tabii ki biraz daha bana göre çocuk. O yüzden bence diyebilirsin
Tamamdır teyzecim hatta nenecim 😂😂
Buna üzülmem mi gerekiyor. Neyseki nesil her geçen gün daha da saygısızlaşıyır. O yüzden nasılsa bin beterine maruz kalacaksınız devam et 🤣
Gençler bazen yaşlanma fikriyle yüzleşmekte zorlanabiliyorlar. Teyze veya dayı denmesi, onlara yaşının ilerlediğini hatırlatıp gençliklerini kaybetme endişesi yaratabiliyor. ⏳ Bu biraz da kuşak çatışması diyebiliriz, farklı beklentiler var. Toplumsal baskılar da genç kalma isteğini besliyor olabilir. 🌟 Onların bu hassasiyetine anlayışla yaklaşmak çok kıymetli. 😊 Sevgiler! 💖
Cevap
2Cevap
Kendisi ole olup ole dedikleri icin abisi mesela sana öyle diyorlar kiziyorsun sonra baskasi kiziyormus gibi gelip burada yaziyorsun etkileşim icin. Bu sasmaz yani. Ironi ile etkileşim alamazsin boşa yoruyorsun kendini ;)
Türkler Araplar hintliler Kürtler vs Haric yani doğulu milletler hariç kimse akrabası olmadığı tanımadığı insanlara akraba sıfatları ile seslenmiyor. Doğudan nefret ediyorum, medeniyet asırlar gecsede uğramaz bu milletlere
Aynen teyzecim haklısın
Bazıları sinirleniyor
he dayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?