Eşimden duygusal olarak çok soğudum ama oğlumuz için boşanamıyorum, ne yapmalıyım?

Bunun tek sebebi ise kendisi. Ben onunla vakit geçirmek için elimden geleni yapıyorum ama hiç görmüyor, varsa yoksa telefon, uyku. Vakit geçirmediğinde trip attığımda ise deliye dönüyor, tanıyamıyorum resmen sanki çok büyük bir şey olmuş gibi tepkiler veriyor, sinirleniyor. Yahu seven adam sevdiği kadının nazını çekmez mi? 3 senedir evliyiz asla görmedim yaptığını. Ben haklı olsam bile kendisini haklı çıkartır, bağırır, çağırır, sonra da sen sinirlendiriyorsun der. Dün amcasıgile gitmek istedi 2-3 gündür gidip orada sohbet ediyor, çay içiyor. Dün gitmek istediğinde suratımı astım dedim ki hiç benimle evde vakit geçirmiyorsun, çay içmiyorsun ama oraya gidiyorsun neden? Allahım verdiği tepkileri görmeniz lazım beni öyle bi suçlu çıkardı, bağırdı çağırdı. Kendimi övmüyorum ama benim gibi kadına asla yapılmaması gereken şeyler bunlar. Çünkü onu hiçbir zaman maddi olarak kullanmadım, pahalı şeyler, gezmek tozmak istemedim, elime ne para geçerse ondan saklamadım, zor durumunda çıkarıp verdim hep fedakarlık yaptım, vakit geçirmek için çabaladım. Boşan diyeceksiniz ama bir oğlumuz var babasız büyümesini istemem çünkü ben de anneden eksik büyüdüm ve anne baba sevgisi oldukça önemli. Sanırım en doğrusu kendim için yaşamam ve onu yok saymam. Çok üzülüyorum, kendi kendimin hayatını mahvettiğim için..

Eşimden duygusal olarak çok soğudum ama oğlumuz için boşanamıyorum, ne yapmalıyım?