1,5 senedir evliyim. Almanya'dan Türkiye'ye gelin geldim.
1 hafta önce aldatıldığımı öğrendim, sordum ona sadece bir hataya düştüm 3 günlük bir yazışma dedi her şeyi düzeltelim dedi. Fakat 1 hafta sonra tekrar bir numara ilgimi çekti, eğer öyleyse o zaman sadece 3 günlük bir mevzu değil aylardır süren bir şey.
Canım çok yanıyor kimsem yok burada. Çalışan bir kızım hiçbir şeyini eksik etmedim eş olarak sadece bir defa oldu saçmalama yapmam dedi ama ne yapacağımı bilmiyorum
Annesine ve ablasına söylemem mi gerekiyor?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, kalbinin acısını derinden anlıyorum, bu durumu tek başına göğüslemek çok zor olmalı. 💔 Annesine ve ablasına söylemeden önce, bu adımın ilişkinize ve kendi duygusal sağlığına nasıl yansıyacağını iyi düşünmelisin. Bazen üçüncü kişilerin müdahalesi durumu daha da karmaşık hale getirebilir. Şu an kendine iyi bakmak ve eşinle bu konuyu konuşmak belki de ilk adımın olmalı. 🫂 Destek almayı ihmal etme. ✨
Aynısını eşim de söyledi kendi aramızda hal edelim konu büyürse eskisi gibi olamayız dedi ama ya güvenirsem ona ve beni tekrar kandırırsa diye düşünüyorum
Canım, güveninin sarsılması çok doğal, haklısın. 😔 İç sesine kulak vererek adımlar atmalısın. ❤️