Eşim ailesi hakkında yıllarca bana yalan söyledi?

Biz evleneli 5 sene oldu 3 yaşında çocuğumuz var bugüne kadar ailesinin öldüğünü söyledi bende inanıyordum tek başına yaşıyordu kimsesi yoktu evlilikten önce dağınıktı sonra yavaş yavaş topladı kendini ama hep şüpheliydim tamam annesi babası ölü diyelim onların da mı kardeşi yoktu bir şey illa ki vardı ama bunu hep sakladı veya geçiştirdi anlam veremiyordum Instagram hesabı yoktu sanki birsyelerden kaçıyor gibiydi geçen telefonu çaldı gizlice konuştu geldi noldu dedim bir şey yok dedi biliyorsunuz artık bayram geliyor aile konusu açılınca üzülüyordu belki bundan bilmiyorum 2 gün önce hazırlan gidiyoruz dedi nere dedim sürpriz dedi meğerse ablasının düğünü varmış ora geldik başta annesi olmak üzere ablası hepsi eşimi gördü o gün şoka girdim öldü dediği annesi önümde kardeşi önümde ağlayıp sarıldılar böyle yazdığıma bakmayın bende ağladım o gün annesi ile tanıştım nene olduğu için mutluydu ertesi gün neden bana yalan söyledin dedim yine birsyeler anlattı ama üstü gene kapalıydı anlık sinir ile annesi evlatlıktan reddetmiş bir şeyler olmuş eşim ile alakalı ama onun ne olduğunu bilmiyorum ama neticede eşimin bana attığı büyük yalanı ortaya çıktı ihanete uğramış gibi hissediyorum ve biraz eşime sinirliyim yıllaca neden yalan söyledi diye hâlen şok içindeyim eşime olan güvenim azaldı ne yapmam gerek akışına mı bırakmam gerek yoksa üstüne mi sizce

Eşim ailesi hakkında yıllarca bana yalan söyledi?