Sevdiğim kızın ailesi bana ve aileme iftiralar attı yalan söylüyor?

Sevdiğim kızın ailesi bana ve aileme iftiralar attı dinimi yalan söyleyerek Müslüman değil ailesi kötü diyerek kızı benden ayırmaya çalışıyorlar kız beni bende kızı çok seviyoruz ve kız benim ailemin hepsini tanıyor elhamdülillah müslümanız ve aile ısrarla vermiyor kızda kaçmak istemiyor ailesini ikna etmek için zaman istiyor ama babası gelen görücüye beni bilmesine rağmen çıkarıyor ben ne yapmalıyım işim var evim var bunlarda engel değil gelen biri zenginmiş onu düşünüyorum demiş ne yapayım bana yardım edin Allah aşkına ve babası evlatlıktan reddetti annesi ağza alınmayacak şeyler söyledi bu revamı bunları yapmaya ne hakları var ana baba bu demek değil benim rızıktan şüphem yok ama iş ev gibi bir engelimizde yok devlet işinde çalışıyorum ve evimde var ve aile kızlarının sevdiğini bilmesine rağmen hayatında benim olduğumu bilmesine rağmen başka görücüye çok zengin diye vereceğini söyledi bu durumda Allah o aileye tamam hakkındır yapmı diyor bizde birbirimizi severek ayrılmayı mı seçmeliyiz.

Sevdiğim kızın ailesi bana ve aileme iftiralar attı yalan söylüyor?