Üniversiteye yeni başlamıştım ve beni muhafazakar bi aparta yerleştirdiler
bi hafta sonu sevgilimle buluşmak için aparta gitmedim aileme ise arkadaşımda kalacağımı söyledim aparta ise haber vermedim ama haber vermek gerekiyordu (aslında aileme sadece cumartesi günü kalacağımı söyledim)
sonunda aparta döndüğümde apart sahibi beni karşısına alıp erkeklere güven olmaz tarzı bi konuşma yaptı sebebini hiç anlamadım meğersem yeni oda arkadaşım hakkımda sevgilisiyle buluşmaya gitti falan demiş tüm aparta bi de sevgilisi ile çıplak bir şekilde görüntülü konuşuyor falan? bunları yapmış olsam bile onun bilmesine imkan yok daha 2 gündür apartta kalıyordu ve ona hiç anlatmadım yanında da bir şey yapmadım kız bayağı iftira atmıştı. İran'dan gelmişti ve Türkiye'de kızların açıklığından şikayetçiydi zaten.
neyse apart sahibine karşı çıktım çünkü zaten bana karışamazdı erkek arkadaşımla buluşmaya gitmemiştim arkadaşımda kalmıştım (!) sonunda ona çok karşı çıkmamdan ötürü kalk eşyalarını yopla dedi ben de ailemi aradım ve sonra eşyalarımı toplayıp gittik ama apart sahibi kızgınlıkla söylemiş olacak ki gerçekten gitmiş olmamıza sinirlendi. hala babama parayı ödeyin tarzı mesajlar atıyormuş annemler mahkemeye taşınır o zaman falan fiyor ve benim götüm tutuştu. bi çaresi olduğunu düşündüğümden değil günah çıkartmak için yazdım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer