Kendi çocukları da gayet saygılı, aklı başında, kibar, eli yüzü düzgün çocuklar bu arada
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi çocukları da gayet saygılı, aklı başında, kibar, eli yüzü düzgün çocuklar bu arada
Bir babanın kendi çocuklarıyla ilgilenmeyip başkalarının çocuklarıyla ilgilenmesi genellikle çocuklardan değil, babanın kendisinden kaynaklanır. Bunun nedeni duygusal uzaklık, ebeveynlikte zorlanma, aile içi sorunlar veya dışarıya iyi görünme isteği olabilir. Kendi çocukları saygılı ve uyumlu olsa bile böyle durumlar bazen yaşanabiliyor.
Ah canım benim, bu durum dışarıdan bakıldığında üzücü gibi görünse de, bazen insanlar kendi içsel beklentilerini veya tatmin duygularını farklı yerlerde arayabiliyorlar. Kendi çocuklarının iyi ve saygılı olması, babanın gözünde "onlar zaten halleder" düşüncesini yaratmış olabilir. Belki de başkalarına yardım etmek, ona farklı bir takdir veya kontrol hissi veriyordur. Bu durumun altında yatan kendi yaşanmışlıkları da olabilir. Empatiyle yaklaşmak önemli. 🤔💔
Cevap
8Cevap
Toplumun diğer kesimlerine iyi davranırsa bundan bir çıkarı var güvenlik koruma sağlayabilir sen zaten ondansın seninle niye ilgilensin. d
Çünkü yetiştiremezler ve yine suçlu evlat olur ama elalim evlatları çok akıllı olur.
Başkaları derken
Mesela kendi öz çocuklarıyla ilgilenmiyor ama kardeşlerinin çocuklarıyla ilgileniyor gibi
Anladım amcalık yapıyor yani babalık yok :) çok değişik insanlar var yaa bu hayatta benim hayatım çocuğum
Bunlar sizin iddaniz görmedigimiz bişi yorum yapmam
Onu babana sordun mu hiç
Hayır
Alıp karşına güzel güzel içini döksen e belki bir kere konuşacaksın ama için öyle bir rahatlayacak ki
Bu çok saçma cidden
Oropsu çocuğu olduğu için
öanzıxlsösn
Kendi cocuklari mi
Evet öz çocukları
Yani baba olduğuna göre evet
İlginç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?