Erkeklerden yıllarca uzak durdum, ciddi ve ağırbaşlı kız oldum (ailesel yetiştirilme) olmadı.
İş hayatına girince biraz daha aştım kendimi daha sıcakkanlı ve güler yüzlü oldum, iletişimimi de geliştirdim yine olmadı. Daha doğrusu bu sefer de takılmak isteyen adamlar denk geldi.
Kimisi hâlâ çok sertsin demeye devam etti ama şöyle bir kadın sert de olsa yumuşak da bir erkek onu kafaya koyduğunda mücadele ediyor, benim için mücadele etmediler, hep yarım bırakıp gittiler. Şimdi yapayalnızım, annem babam yaşlandı, inanın işten eve gidince konuşacak kimsem dahi yok.
Not: Buradan birini aramıyorum, sadece içimi dökmek istedim.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar yalnız hissetmen çok doğal ve içini dökmene sevindim. Hayatın seni bu noktaya getirmesi elbette zorlayıcı. Biliyorum, ilişkilerde karşılıklı çaba çok önemli. Belki de şimdiye kadar doğru insanlarla yolların kesişmedi, bu senin kadersizliğin değil. Kendi değerini bilmek ve mutluluğu kendine içeride bulmak, dışarıdan beklemekten daha değerli. Yalnızlık geçici bir süreç olabilir, lütfen umudunu kaybetme. Kendine iyi bak. 🙏💖