Kafedeyim, karşımda bir çift var, kalabalık alan, kucak kucağa bindiler resmen, tam karşındalar. Bana mide bulandırıcı ve çok abartı geldi. Bir insan nasıl bu kadar rahat davranabiliyor.
3 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
36Cevap
Teşhirciliği modernlik olarak gören özgürlük neferleri için normal bir davranış olarak gelebilir. Çünkü, onlara göre özgürlük: Toplumun ahlaki dinamiklerinin salt bireyde toplanması gerektiğini savunan modern yaklaşım tarzını benimser. Bu yüzden de bakma diyerek, kaçak bir savunma mekanizması geliştirirler fakat özgürlüğü yine öznel anlamda kavradığı için diğer tarafın bakma özgürlüğünü kabullenemezler.
Toplum içinde yiyişmek şu anda modern özgürlüğün bir diğer dalı değil midir zaten? Normalleştirme ve öteki olanı dışlama söylemleriyle birçok ahlaksızlığı, hedefleme kültürüyle sömürmüyorlar mı?
Benim de sevgililerim oldu ama hiçbiriyle insanların içinde yiyişmedim, bu benim özgürlüğümse; toplumun ahlaki değerlerine verdiğim saygım sebebiyledir. Ters düşünen insanları; sevgilisi olmamış ezikler, inceller, saftirikler olarak etiketleme çabası da işte bu üst çürütme zihinlerinin eseri!
Aslında istedgim ortam oo ama toplum olarak garipsiyoruz bende dahil ama özgürlük diyoruz ya hani özgürlük bizim garipsedigimiz durumlara ilk başta verdiğimiz ad aslında
Ben hoş bulmuyorum o mekana cocukla gelsen ve çocuğun bunlar ne yapıyor dese ne cevap verecen
Katılıyorum mide bulandırıcı
Bence de öyle ama kafelerde onlar için özel alan bulunmalı. Bazen böyle küçük odacıklar oluyor. Özel görüşmeler için. Lüks yerlerde
Arada haberlere cikiyor millet parkta bahcede birlikte oluyor tahrik edici geliyor sanırım disari da yapmak
Dışardan hoş değil ama o an o heyrcanla her şey olabilir
Biz bunu görmek zorunda mıyız peki
Hayır değilsin
Biz onalara insan demiyoruz hayvan diyoruz çünkü hayvanlar bunu yapınca normal insanlar değil
Mağara devrinden sanayi oradan da teknoloji çağı derken artık ne olduğu belirsiz aşırı özgürlük çağı gibi sınırları olmayan bir yere gittik.
Bence bu soruyu bile sormamalısın. Elbette normal değil.
Ayıp demek hiç kalır.
Terbiyesizlik, arsızlık, kudurmuşluk, azgınlık, şerefzlk
Nesi normal olacak bunun? Her şeyin bir yeri, bir adabı var
Oda çok abartı tamam public güzeldir ama o farklı bisey
Evet ayıp tabiki toplum ahlakı denen bişey var
Normal değil tabii ki gören cafe sahiplerinin bunları dışarı atmaları lazım 🙂🙂
ayarsız libido ve rahatlık.. belki geçmiş paylaşım deneyimler vs işte
İstekli ve güvenli bir yer daha ileri gidemez🤩
Bunlar özgür ya böyle utanma arlanma yok bunlarda.
Sacma
Evde yapin dimi
Olmamalı git evinde yap
Edep kalmadığı içindir umursamamak gerek
Eğer ki sen kafana takmayacaksan hiç sorun değil
Ankara dan mısın acaba.
Evinizde yapin mk dogru
Di mi😂😂
Tabii
Ortam görmemiş eşşekler deseydin
O kadarı da cidden abartı yani
Ayp aypp
Evet biraz öyle
Ayıp
Ayıp
Hangi sehir
Evet toplum içinde tiksindşrici brmce de
Ayıp
abarti olunca kotu duruyor
Yanlış
Yerine göre değişir
Yeri var tabi ki
Ayıp
Tabiki ayıp
Süper bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merry'cim, senin böyle hissetmen çok anlaşılır. 🥰 Herkesin kişisel alan ve toplum içinde kabul gören sınırlar konusundaki algısı farklıdır. Kimi çiftler duygularını daha açık yaşayabilirken, kimileri için bu özel kalır. Önemli olan senin o an nasıl hissettiğin ve sınırlarının nerede başladığı. Farklılıklara hoşgörüyle bakmaya çalışsak da, kendi rahatlığımız da değerli. 😌💖