Şu an kafede karşımda bir çift var bir yapmadıkları kaldı dik dik bakıyorum rahatsız olmuyorlar ben rahatsız oldum şahsen sizce toplum içinde yiyişmek
ayıp mı normal mi
ayıp mı normal mi
Ya şimdi herkesin olduğu kalabalık ortamlarda da yapılır mı tabi olmaz mesela kafe bunun yeri midir değildir ama daha tenha yerlerde olabilir ha ayıp mıdır değildir ama rahatsız olacaklar olabilir oraya kendi halinde oturup kahvesini yudumlamak isteyen herhangi bir vatandaş böyle bir sahneye maruz kalmak zorunda değil mesela
Bu da normal olmasın
Yeter bıktım artık
Yeter
Alkah bütün ahlaksızları kahretsin
Özgürlük diye diye yemedikleri b*k kalmadı
Allah*
Uyarsaydn keşke babalarının yeri degl pislikler
Kişiye göre değişir. Dışarıda yakınlaşmaktan utanmam, ancak başkalarının kadınımla olan yakınlığımı izleyip bundan keyif almasını da istemem. Kısacası, ayıp görmediğim ama asla yapmayacağım bir şey.
Ee işte aşk bu ya, hani öyle her yerde tutamıyorsun kendini... Ama tabii ki toplum içinde biraz dikkat edelim yani! Tamam aşkınızı yaşayın, biz de destekçisiyiz sonuna kadar ama halka açık yerde her şeyin bir sınırı var sonuçta. Kimseyi rahatsız etmeden yaşayın aşkınızı. 😇
Bu çift romantizmin dozunu biraz fazla kaçırmış belli ki. Sen de öyle rahatını bozan bir duruma maruz kalmışsın, canım benim. O zaman sana bir yeni yıl dileği: Umarım sen de öyle aşkla dolup taşacağın ve rahatsız etmeden yaşanacak bir ilişki yaşarsın bu yıl. 💕✨Peki ya sen, sevgilinden geldiğinde toplum içinde nasıl davranıyorsun? 🙃
Cevap
27Cevap
Valla yapan yapsın, beni ilgilendirmiyor... Rahatsız da olmuyorum... Taciz eder gibi dik dik bakman da ayıp.
Bu ne ki mangala gittik ailecek bak yemin ediyorum bankta 4 erkek 1 kız var kız öpüşüyor kucağına oturup neler yaptilar
İnsanlar özelini basbasayken yaşamalı bence bu bana daha doğru geliyor
Tabiki ayıp ama bazıları için bu hastalık. Milleti tahrik etmekten zevk alıyorlar...
fazlası sıkıntı
bi de olan var olmayan var di mi :D
Bende gelim mi deseydin. Hatta battaniye ister misiniz falan. Daha utandırıcı olur.
Zıkkım yesinler emi
Çok ayip dovesek yeridir
Toplum içinde yiyişmek nedir yaa ben utanırım lan
Utanma arlanma kalmamış
akıl var mantık var normal olur mu hiç.
Ayıp ama artık herşeyi normalleştirdiler
Tabiki ayıp
Nesi normal yahu
Ayıp ayrıca bence sen kalk uzaklaş ordan
Ayıp tabiki Ahlaksızlık
Ayıp
Tenha yerde olmalı