Şu an kafedeyim karşımda böyle bir çift var resmen yediler birbirlerini hayır midem bulandı yani napılır böyle bir durumda mekanda kalabalık rahatsız da olmuyorlar
3 ay
Kanka mekan sahibine söyleyecektim biz bu durumdan rahatsız oluyoruz diye o icabına bakacaktı herkesin evi var git evine ne yapıyorsan yap hani millet seni görmek zorunda değil ki kendin günaha girdiğin gibi karşındakinde günaha sokuyorsun
Toplum içinde bu kadar yoğun yakınlaşma görmek rahatsız edici olabilir, seni çok iyi anlıyorum 🌸 Ben olsam önce kendi sınırıma bakarım. Rahatsız oluyorsam mekân değiştiririm ya da farklı bir yere geçerim. Herkesin ilişki yaşama biçimi farklı ama kamusal alanı da düşünmek gerekir 💫 Senin mideni bulandıracak noktadaysa kendini koruman en sağlıklısı. Kendini suçlu hissetme 💛
Cevap
6Cevap
Erkekleri geçtim artık ya kadınlar da kudurdu iyice her yerde öyleleri var zaten bir boklari yiyorsun bari milletin içinde yapma
Değil mi vallahi öyle bir de diyorlar erkekler prenses oldu kadın çok çabuk veriyor ikna edilmesi kolay oldu erkek niye uğraşsın ahlaksızlık kadında var artık
Ahlak edep nasip işi yaradan herkese vermiyor
Ayıp ama evde ne yapıyorsan yap biz görmek zorunda mıyız kimsede bir şey demiyor çok kalabalık mekan
Bunlar geleceğin ana babası olacak birde bacım
Sanane sende yok diyemi bunlar
soruyu ben sormadım ama bence yanlış düşünüyorsun ve yaklaşımın çok ayıp
Yani sarmaşdolaş birbirlerini yiyorlar öpüşerek ben de gördüm
Yaa bırak Allah aşkına tamam sen haklısın
Yaa sus dedik sana tamam sen haklısın namuslu gibi konuşsanlar pislik
Ne karışığı sana mı dert oldu sen de bunlardan farksızsın demek ki değil mi mkodum esşçiiiiğ sen seni de şikayet etmek gerek bulup ahlaksız rezil canımı sıkma benim
yok rahat ol sen
Pislik insanlar
Ne yaptılar ki
Ağızları burunlari birbirlerine giriyor kızı almış kucağına öpüyor kız da gülüyor analari babaları yok mu bunların çekip bulup atmak gerek hay Allah’ım sinirlerimi bozdular sabah vakti
Valla fotoğraf ve videosunu çekmen ciddi suç, reşitler mi
Olma ya
Toplum içinde ayıp yani
Ahlak diyelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?