Annem evlenecekmiş gibi sanki herkese bir şey buluyor, konuştuğum insanlar sen böyle 50 yaşına da gelsen evlenemezsin diyor, annemi de kırmak istemiyorum, ben ne yapacağım arkadaşlar
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunu bize değil aynaya geçip kendine sorman lazım. Sen ne yapacaksın? Senin için uygun olan erkek modeli, erkek nasıl birisi ve onu nereden bulabilirsin? Bunu senin kendine sorman lazım, bize değil
Fikir vermeniz lazım akıl akıldan üstündür demişler
Peki bir erkeğe ait ve sahip olabileceğine inanıyor musun sen?
Canım benim, 30 yaş asla evlilik için geç değil! 💖 Hayat kendi ritminde akıyor, herkesin yolu farklıdır. Anneni kırmadan, kendi mutluluğunun ve doğru zamanın senin için ne kadar değerli olduğunu nazikçe anlatabilirsin. Önemli olan acele etmek değil, ruh eşini bulduğun an yola çıkmaktır. Kendine güven, iç sesine kulak ver. 🌸 Evlilik aceleye gelmez, tadını çıkar.✨
Cevap
12Cevap
evlenmek zorunluluk değil ki geç kalınma yaşı olsun.
kızlar için evet, arabalar gibi müşterisi azalmaya başlar, yakında arızalar falan çıkarır misali
Aynen öyle
yok be takılıyorum bakımlı ol yeter, kızlar şarap gibidir zamanla daha değerli olursunuz
Eğtimli kültürlü bir insanim 29 yaşindayim. Ciddi ilişki ariyorum, uygun bulursaniz eğer tanişmayi isterim.
Hayır tam aksine en doğru yaş artık aşk la değil mantık sonra sı aşkla bakıyorsun etrafına
Anneni dinle ama bu konu farklı kavun mu koklayarak alıcaksın
Dısardan yaşını gostermiyorsan 40 Ka kadar yolu var
Neden evlenemiceksin
Annem herkese bir bahane buluyor çünkü
Yok işte ben de onu diyorum
Evlenmeye geç değil üremeye gec
O yönden korkutuyorlar zaten beni
Evet yaş ilerledikçe doğurganlik yüzden düşüyor
Evet
Valla bıktım ya
Yok değil
Napcan yaşı evlen gec