..
30 yaş evlilik için geç bir yaş mı?
..
otuz yaşında çirkin ve yalnız bir erkeğim bu yaştan sonra evlilik olur mu?
Hocam 30 yaş geç değil ama 35 artık geç bir yaş gibi. Açıkçası ben 38 deyim ve çok geciktim. Yalnız yaşamayı kabullendim.
Çirkinlik noktasına gelirsek o kısma asla takılma. Yani etrafta yüzlerce farklı insan var ve bu kişiler güzellik noktasına bakarsan birbirinden farklı. Yani güzellik yakışıklılık kıstas değil tam olarak. Bunu tecrübe ile söylüyorum emin ol. Sadece benim geldiğim yaşa kadar çok bekleme.
Oiy:( tiple değil bu işler beyler nolur anlayın artık
özgüvenin, kişiliğin ve tavırların seni çekici yapar
sanıyorsunuz ki kadınlar tipe bakıyor; değiiill
Vücuduna göre giyinmeyi öğrenmek, bilgi birikim önemli sohbeti çevirebilmek bazı konular hakkında bilgi sahibi olmak siz belki bunları boş detay sanıyorsunuz fakat esas kilit burada
ne yakışıklı adamlar beyinleri boş 1 hafta tahammül edilemiyor. Tip bi yere kadar.
Ben 32 yaşındayım ben bile geç demiyorum. Kaldı ki günümüz şartlarında insanlar üniversite ii derken 30unda ancak feraha çıkıyorlar. Ben zaten 35 ten önce evlenmem diyordum. Ama nasip kısmet tabi kimin ne zaman nasıl nerde kim karşısına çıkacağı belli olmaz. O yüzden geç erken diye bir şey yoktur, hayırlısı vardır. Hayırlısını iste. Ben hep hayatımda her şey için hayırlısı derim. Benim mottom bu.
Arkadaş sen sen ol sakın kendine bir daha çirkin deme. Unutma çirkin erkek ve kadın yoktur , sadece bakımsız vardır, bakımlı ol ama bunu kendine değer verdiğin için yap ; bir başkası için değil ve kendine saygı duy , kendini aşağılama ve unutma : Sen kendine saygı duymazsan kimse sana saygı duymaz. Herkesten önce sen kendin için değerlisin.30 yaş da hiç geç değil
hacı çirkinim ya.
.
Cevap
20Cevap
Geç değil
Senin ağzın laf yapmiyodur bence tiple alakası yok jddjdj 30 yaş o kadar sıkıntı değil benim sevgilim 29 yaşında ben 22 yim. mesela
Çirkin bir kimseyim
..
Valla ciddi bi niyetin varsa idal bi yaş ve bi erkek olarak özguveniz olsun çirkin demek doğru değil rabbim her insani özenerek yaratmıştır
ben çirkinim ama 😭
Bence ideal bir yaş. O yaştaki kızlarda olgunlaşmış oluyor. Çok tipe önem vermiyorlar yeterli düşünceniz kalbiniz güzel olsun.
Kadın için 30 erkek için 35 tam evlilik yaşı.
Ama buda bir kural değil isteyen daha ileri yaşta'da evlenebilir.
@djvkskckz
Sizde genetiksel durum olabilir bu başkasını bağlamaz.
@djvkskckz
Bilemem.
Normal yaşayan bir erkeğin 80 yaşına kadar herşeyi az çok çalışır.
Çalışmazsa çaresi var.
Yıl 2022.
Aksine erken bir yaş bence hayatımızın baharı ya..
Gönlün güzel olursa iyi biriysen hertürlü biri çıkar karşına çirkin güzel kavramı çok bişey
Evlilik dediğin anlık bi olay, bi bakmışsın imzayı atmışsın.
Kalbin çirkin olmasın ve 30 yaş ideal bir yaş evlilik için
Geç değil kendini hazır hissettiginde evlenmeli bir insan
Herkesin bir alıcısı var. Merak etme hocam senin de muhakkak bir ruh eşin vardır.
Çevreye bakıldığında evet. Ancak kendinize döndüğünüzde hayır. Ne zaman hazırsa bir insan o zaman evlenmeli. Çünkü başka bir insanın sorumluluklarini alıyorsunuz. Hüsranla sonuçlanan bir evlilik yerine geç gelip devam eden mutlu yuvalardan yanayım.
Karakterli birisiysen 50 yaşta bile evlenirsin. Kadınlar sorar bu soruyu genelde. Gelecek sene ben soracam mesela aynısını 😂
Takip et beni
Sebep?
Allah Allah karakter ariyorsunuz ilk defa duyuyorum desem bir kadının karakter aradığını
Abi yorma be. Ergen ergen tripler koymadı mı artık? Insanlari genellemekten vazgeçin patates degiliz insanız her insan bir dünyadır
Yaa geçelim şimdi bu laflari ben çok kötü bir tipte değilim ama siz kadınlar genelde tipe göre insanin icine bakiyorsunuz cidden gördüklerim bunlar ya da bana hep böylesi denk geldi
Adı üstünde sana hep öylesi denk gelmiş ben napim? Git onların kafasını ütüle hesap sor bana ne çemkiriyosun
Sana cemkirdigimi nerden çıkardın eger oyleysen ne mutlu sana ters cevap vermesen güzel olur
Çirkin erkek yoktur. Yovşamayı bilmeyen erkek vardır.
Hayır değil tam zamanı
Ben yakışıklı olmama rağmen evlilik düşünmüyorum. Evlenmek seksten ibaret değil farklı bir sorumluluk ömrünü başkasıyla paylaşmak bunu ince eleyerek bulabilirsiniz.
Evlenmenin yaşı yoktur nasibinizde sizinde birisi vardır inan ki dış görünüşten ziyade karakter önemli evlenecek bir kadın buna bakar ahlaklı mı iyi bir eş olur mu bunlar önemli zaten o yüzden üzme kendini inşallah yakın zamanda biri çıkar karşına
Doğru kişiyi bulduktan sonra her yaş ideal
Pekala Kürt abla
erkekler için normal bir yaş
Bu zamanda iki cins için de geç değil.
Hayatı yaşasana aga evlenip ne yapacaksın
bilemem hayatına göre
su devirde evlenilmesi gereken min yas
İşin gücün ve maddiyatın varsa çok basit..
Evlilik için ideal yaştasın
Geç ama değil gibi çocuk yapmanz için geç snki
Olur olur endişelenme
en iyisi bu zamanda
Çok zor
olur bence
şu zamanda normal
30 erken bence
Geç evet
Evet biraz geç olabilir
Erken bile
Niye olmasın