Aslında biz böyle bir karar almayı düşünüyorduk hem zaten bana da ev işlerinde falan yardımcı olurdu da etik mi bilemedim çünkü üç çocuğumuz var
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En gereksiz erkekler hanımlarına karşı ikinci eş muhabbeti yapanlardır. Hele bir de evlilik görüşmesinde bunu yapanlar var ki gereksizlikte nirvanadırlar.
Güzel duygular ile görüşmeye gelen kızı, Allah'ın hükmüyle karşı karşıya getirmeye çalışıyor. Sanki Allah'ın emri ya çok eşlilik... Namaz yok, abdest yok, ahlâk yok; infak, ilim, davet, tebliğ bunların hiçbiri yok ama iki eş alıp kendi de dahil herkesin hayatını mahvetmeyi diline doluyor. Bunlar neyin hükmü? Filistin'de Müslümanlar ölüyor, sen daha kolesterolden merdiven çıkamıyorsun. Cihad neyin hükmü ya s*k kırığı? Daha bir tanesini tatmin edebildin mi de ikinciyi istiyorsun kardeşim?
*kardeşim = d a l l a m a
Canım, bu durum gerçekten çok hassas ve kararsız kalman çok doğal. Ev işlerine yardım düşüncesi bir yandan, etik kaygıların diğer yandan... Önemli olan senin ve üç çocuğunuzun duygusal sağlığı. Böyle büyük bir kararı almadan önce eşinle çok derinlemesine konuşmalısınız. Kalbinin sesini dinle, ailenizin geleceği ve herkesin hisleri üzerine birlikte düşünün. 💖 Çocukların psikolojisi çok değerli. 🙏
Cevap
10Cevap
3 aylıkken mi evlendin mubarek.
O zaman 4
Trolmüsn
Ciddiyim
siz birlikte köle arıyorsunuz knk :D
soruna baksana knk
Sende iste ikinci koca
Alsın alsın senide biz seyederiz artik
Suç la vu
HHahah erkek profili