- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yıl
Kaç kurtar kendini boşan Birak peşini ayrıl
Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sorun sizde değilde eşinizde ise ne yapacak üçüncü dördüncü eşimi getirercek doktora gidip yardım alın eşinizin düşünce yapısı doğru değil korkunun size bir yararı olmayacak tam tersi zarar verir ileride şiddette uygulaya bilir
00 Yorumla
+1 yılBoşanma davasında kadına sorarlar. Erkek istediği kadar diretsin boş. Ayrıca medeni kanunda böyle bir şey yok, hakim direk tek celsede boşar. Hayatını mahvetme bşr kere dünyaya geliyorsun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
+1 yılMerhaba,
Daha sizi memnun edemeyen bir insan ikinizi memnun etmeyi başarabilecek mi?
"İkiyi de getiririm üçü de getiririm buna hakkım var" diyen adam sizi memnun edememenin günahını kaldırabilecek mi?
》Ya boşanırsınız
》Ya da evlatlık alırsınız
Belli ki siz ne boşanmak istiyorsunuz ne de ikinci eşi kabul ediyorsunuz ki bu hakkınız var.
Yani ya hukuki yollarla durumunuzu eşinize izah edin ya da varsa aile büyükleri -umarım dilinizden anlayan kişilerdir- onları araya koyun da sizin için konuşsunlar.
Yok yardımcı olur yok iyi anlaşırsınız demeyeceğim kabul etmeme hakkınız var sonuna kadar kullanabilirsiniz.
Yalnız kalmaktan da çekinmeyin zorla getirecekse boşanın daha iyi.
Esen kalınız...🍃
23.07.21/17:5621 Yorumla- +1 yıl
Korkarsanız o adam 3. Yü de getirme cesaretinde bulunur.
Dediğim gibi aileden birileri araya girebilir.
+1 yılHer ne kadar bazen sekteye uğrayarak çalışsa da, bu ülkede bir adalet sistemi var.
Bence bir fırsatını bulup evi terket & polise sığın. Durumunu anlat, can güvenliğim yok de.
Veya daha da sagliklisi, internetten Mor Çatı derneğinin çağrı merkezi no. sunu bul ve onlarla konuş. Onlar seni yönlendirecektir. Benim bir tanidigim onlar sayesinde su anda daha da guvenilir bir yerde. Polise gitseydi belki de bu kadar rahat bir yere yerlesemeyecekti...
Bir de unutma, kimsenin sana bunu yaşatmaya hakkı yok. O kim ki seni öldürmekle tehdit ediyor, ilk önce adam gibi kocalık yapsın, sonra ötsün? Gerekirse kolluk kuvvetleri gelir senin boşanacağın gün, ama kimse sana normal sartlar altında zarar veremez. Tabii akillica davranir ve onlemini bastan alirsan. Bu senin onlem almayacagin anlamina gelmez.13 Yorumla- +1 yıl
maalesef hanımefendi ülkedeki adalet sistemi düzgün işlemiyor. işlese emin olun soruyan soran kişi de bu dediklerinizi yapardı. böyle mağara adamları ile yaşanılmaz. kesin dindar biridir o adamda.
- +1 yıl
Adaletin islemedigi kesinlikle dogru, ancak cevremde bu tip kisilerden yakasini siyirabilmis bir iki kisiye sahit oldum. Siyiramayanlara da sahit oldum... Bu yuzden, saplantinin derecesi de onemli burada. O siyirabilenlere istinaden zaten bu yorumu yazdim.
Öte yandan, boyle insanlarla yaşanılmayacağı hususunda ise kesinlikle haklısınız, buna diyecek bir sozum yok lakin her dindar böyle olmayadabilir, sizin bahsettikleriniz kesinlikle dincilerdir yani yobazlik derecesinde olanlardir, dindarlarin oyle oldugunu dusunmuyorum. - +1 yıl
Soran kisi, guncellemenizi simdi okudum. Korkmaniza gerek yok, gercekten. Korktugunuzu bildikce daha da uzerine geliyor bu tipler, amaclari bu cunku, "sizi sindirmek". Ki soz hakki elde edebilsinler... siz susmadikca ilk basta uzerinize cok gelirler ama siz kararlı olup, susmamaya devam ettikce de sizinle basedemeyeceklerini anlarlar... (cogunlukla boyle olur ama olumsuz istisnalari da olabiliyor maalesef.) Yine de, burada yapmaniz gereken ilk sey, biliyorum zor ama, ilk adimi atmak. Ilk adimi atmadan asla ilerleme kaydedemezsiniz. Ilk adimi atmak her zaman zordur ama ilk adimi attiginiz vakit o kadar rahat edersiniz ki... oyle hafiflersiniz ki... bunun hayali bile guzel inanin bana.
Istiyorsaniz, burada konuşamayacağiniz seyler var ise bana özelden yazabilirsiniz ama once takip icin istegi atmaniz gerek, mesaja kapaliyim cunku. Sonra takip etmeyi birakirsiniz isterseniz. Bir de su siralar internetle ilgili bir sikintim var, her zaman donemeyebilirim haberiniz olsun. Ama internetim oldugunda kesinlikle donus saglarim merak etmeyin.
0212 292 52 31 - bu da Mor cati derneginin telefonu. Isterseniz mail de atabiliyorsunuz. Mail adresi de morcati@morcati. org. tr. Sorununuzu yasadiklarinizi net ifade edip anlatin, calisma saatleri icerisinde size mutlaka donus sağlıyorlar, merak etmeyin. Yapmaniz gerekenleri de size soyluyor ve sizi yonlendiriyorlar. Su siralar mor cati, siginma evi destegi saglamiyor olabilir ama kesinlikle sizi guvenli bir yere yonlendiriyorlar... ben sahit oldum hatta. Yeterki ilk adimi atmaya istekli olun.
+1 yılHangi ildesin? Bence güneydogudasin peki diyelimki eşinin getirdigi kumadan da cocuk olmadi arza kocanda çikti o zamanda senin kuma getirmene izin verecekmi? 20 sene cocugu olmayan ve daha sonra cocugu olan aile taniyorum ne acelesi var? Sende git başkasi ile. ilişkiye gir bak bakalim hamile kaliyomusun kalmiyomusun
12 Yorumla
Soran+1 yılUrfa. Ya ne başkasıyla ilişkiye girmesi okumadın mı yazdıklarımı öldürür diyorum
- +1 yıl
Haberi olmasa karşindaki insan güvenilir olursa bi bok yiyemez kusura bakma urfa merkezdemisiniz
+1 yılÖncelikle Allah kolaylık versin çok zor Bi durum. Öyle Bi adalet sistemimiz var ki ( sözde adalet) kadına şiddetin yanında olan, taciz, tecavüz, yolsuzluk, hayvana şiddet gibi şeyleri destekleyen... Şiddet eğilimi olanıda cesaretlendirir duruma geldi sistem. Eşini öldürüyor ceza almıyor vs.
Buna elbette adalet diyemeyiz.20 Yorumla
+1 yılÜzücü bir durum. Evlilik çocuk yapmaktan ibaret değildir. Böyle bir mecrada “şunu yap” veya “bunu yap” demek doğru olmaz, ancak bu konuda eşinizle ciddi bir şekilde görüşmeniz doğru olur diye düşünüyorum.
Eşinizin tutumu nasıldır bilmiyorum, ancak kuma getirilmesi size kendinizi kötü ve ezilmiş hissettirecektir. Bu nedenle, ileriki zamanda kendinizi nasıl hissedeceğinizi ve doğan çocuğa (veya çocuklara) durumu nasıl anlatacağınızı düşünerek hareket etmenizi öneririm.
Saygılar.20 Yorumla
+1 yılYapacak birsey yok kimi cucuk olmadigina nasip der devam eder hayatina kimi boyle yapar esine soyle sen kisir olsaydin senden cocuk olmasaydi benim ikinci etkegi eve getirmeme izin verirmiydin ayril bence ne ugrasacan kendi evinde hizmetci durumuna dusecen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl45 erkek 45 kiz ne kadar eşit yorumlar olmuş. Ne diyebilirim ki. Sağlık sorunlarimiz dediğine göre tek sorun sende değil. O zaman bende bir erkek getiriyim nasil olurdu? D gerci bu sefer de dinden dem vurur. Ayrilmakla tehdit et. Huzur bulucagini sanmiyorum kuma ile. O gelirse ben giderim de
20 Yorumla
+1 yılSadece üremek için seninle evlenmiş bir adamla aynı evde yaşayamazsın. Yarın getirdiği kadın hamile kalmazsa onun da üstüne getirir. Eğer seni gerçekten sevseydi seninle çocuk sahibi olmak için yollar denerdi. Olamıyorsa da evlat edinmeyi deneyebilirdi.
50 Yorumla
+1 yılOnun bu isteği seni zorunlu tutamaz. Böyle zihniyete sahip bir adamla evli kalmanı fazla önermem. Kuma demek ne demek? insan sevdiğinin üzerine gül koklar mı hiç?
40 YorumlaBırak ve git direkt. Şikayette bulun tehdit ettiğini de söyle. Eğer mızmızlanıp bunları yapamam şöyle olur böyle yapar dersen burada çözüm arama çünkü sen sonuç değiştirecek bi duruma yön verecek baskın bi kişilikte değilsin.
10 YorumlaBu nasıl aşağılık bir komplestir ya seni sadece çocuk yapmak için damızlık olarakmı almiştı çocuğun olmuyor ise gider bir evlat edinirsiniz baska kadın getirmek nedir bu teklifi duydugunuz an zaten orayi terketmeniz gerekir di diye düşünüyorum...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSize önerebileceğim tek şey ayrılmak olur. Zaten ortada kalacak bir çocuk da yok diyorsunuz.
Kimsenin ikinci planında kalmamalısınız.40 Yorumla
+1 yılArkanda ailen var. Olmalı! Sözün geçmeyen bir hayatı yaşayamazsın gerekirse kaç.
Eşin tam bir cahil, pislik ve geri kafalı. Senin adına çok üzüldüm. Umarım bir gün mutlu olursun.20 YorumlaBu normal bir şey değil eşinizle oturup duygularınızı anlatın istemediğinizi söyleyin sonuçta dışarda yardımlarınızı bekleyen birsürü çocuk var elbet edinebilirsiniz. Ama yeni birini getirirse kusura bakmayın ama size çok değer ve saygı verdiğini ben düşünmem.
20 Yorumla
+1 yılSevgi iki kişiliktir. ( sen ve hayatındaki kişi ) üçüncü kişinin olduğu ilişki maalesef ki ilişki değildir. Bu ilişkide yerin olmamalı. Eşin olacak kişi bu eylemi yapmayı düşündüyse ciddi manada sıkıntı var. (karakterinde) Seni böyle hissettirmeye hakkı yok. Umarım her şey yolunda gider.
20 Yorumla
+1 yılBoşanmak, üzerinize kuma getirilmesinden daha onurlu Bi davranış olur.
40 Yorumla
+1 yılÖl o zaman
Rezile bak öldürürmüs öldürüyon zaten rezil...
öldürsün seni onun hayatıda rezil pislik olsun...
2. kumayla yaşama şansı verme bence...
Yaşayan ölü olmaktan iyidir...00 Yorumla
+1 yılTabi ki de boşancaksın arkadaşım kaçıncı yuzyilda yaşıyoruz? Kaldı mı boyle seyler
30 YorumlaAbla kuman gelince dayakta yersin sen bilirsin
Hem belki eşinden kaynaklidir cocuk olmamasi cocuksuzda gecer hayat böyle kabullenme bence10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere o nikah Allah katında haram sayılır senin rızan olmadan getirmez o zaman sen de boşa bu adamı o kadar çok üzüleceğine
10 Yorumla
+1 yılPolise sığın kardeşim. Kumayı kesinlikle kabul etme. Hatta adres ver kocanı aldıralım
13 Yorumla
Soran+1 yılUrfa dayız
- +1 yıl
Kadir yaman var onla bir gorüssene bende bi arkadaşin aracıliği ile tanidim sorunlari cözüldü dalinda baya iyi bu konuda urfa merkezdemisin ben aslen mersin gorev urfa
- +1 yıl
Bende 4 yıldır urfadayim gorevimden dolayı böyle şeyler çok duydum aslinda sunu sormak lazim ona sende problem ciksaydi. Benim başkasından cocuk yapmama izin verecekmiydin sonucta bu bir hastalık bence sende kendini üzme kendine 2+1 ayri ev açtır soyle git o evde umarim mutlu olursun onlardan uzak olman piskolohikmede seni rahatlatir ayrıca kadir yamana gitme şansin varsa bir git gorüs arkadaşin 6 yil sonra cocugu oldu onlarda da annede problem vardı ayrica sende kilo varsa oda problem yazmak istersen bana güvenip yaza bilirsin asla rahatsizlik vermem bu zor günunde seni dinlemek yardimci olmak isterim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılGÜNÜN SÖZÜ.
Kurbanlık bakmaya kadınlar gitmeli;Çünkü ÖKÜZ seçmekte üstlerine YOKTUR...
KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN10 Yorumla Hangi salak doğuluyla evlendin sen nasıl böyle bir erkekle evlenirsin ! Aklın nerdeydi evlenirken !
20 Yorumla
+1 yılYazmışsın evden gidersen seni öldürum. Diyor ve biliyorum öldürür.. kızım ne bok yemeye böyle biriyle berabersin.. boşan geç
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Olacak iş değil. Bunu ailenle görüş mutlaka.. Ondan çocuk olacak sonra seni evden gönderecek? Yoksa neden getirsin ki?
00 Yorumla
+1 yılDinde 2. Eşe izin veriliyor imam nikahı kıyılıyor sadece biliyorsunuzdur zaten bunu ama tabi karar sizin sadece söylemek istedim
04 Yorumla- +1 yıl
Canim salak mısın sen? Ben cocukla alakalı birşey mi dedim? M. ö kalmak ne alaka ayrıca dinde bir sakıncası yok isterse getirir adam kadın kabul ederse dedim. Dedigiimi anlamadan caz yapma kimin m. ö den kaldığı belli oluyor
- +1 yıl
Kim linclemis çıksın yorum yapsın gtü yiyorsa hadi bekliyorum. Ben dinde olan şeyden bahsediyorum hadi birisi çıkıp yanlış desin bekliyorum. Kocasını karısını başkasıyla aldatanlarla dolu burası gelmiş bana laf yapacakları skrm.
- +1 yıl
Kadınları her zaman her konuda savunan birisiyim sitede ama insanı illa deli edeceksiniz
- +1 yıl
Yav tamamda ben konudan bağımsız konuştum zaten sen bunu anlamıyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapıcaksını mı var şu zihniyetteki biriyle evli kalmak hata zaten boşan
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Neden kuma istiyormuş? Sorunun sende olduğu kesin mi ki başka kadın istiyo? Belkide onun çocuğu olmazdır. O zaman ne yapacak?
00 Yorumla
+1 yılAilenle konuşsana bu durumu olmadı kadin sığınmaya git izini kaybettir o da evlenir bırakır pesini
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan derim bu seni daha çok zedeler piskolojik olarak.
Tüp bebek aşılama denedinizmi10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılayrılmanı tavsiye ederim. boşan. sonra çocuklu bir adamla evlenirsin. onlara annelik yaparsın. itirafından anladığım kadarı ile çocuğun olmayacak
00 Yorumla
+1 yılOha! Bir dakika bile o evde durma. Tehdit varsa hemen polise git ve şikayet et.
10 YorumlaO seni öldürmeden sen onu öldür demek isterdim ama değmez böyle bir adam yüzünden hapis yatmaya.
10 Yorumla
+1 yılNiye çocuk diye tutturdu? Miras mı bırakacak birini arıyor?
#Vesselam10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. Bütün tedavi yollarını denediniz mi denediyseniz de olmadıysa evlatlık alın
00 YorumlaEve kimseyi getiremez dinen öyle bir hakkı yok tüp bebek olayına bir bakın
00 YorumlaÇok seviniyor buna kadın lar genelde. Gelen kadınla bir olup adamı aldatıyor bir tek kocaya vermiyor
00 Yorumla
+1 yılSen kadın bile değilsin ki bir sıfatın yok eşin haklı getirmeli.
01 Yorumla
+1 yılEminim öldürür diyorsunuz üzüldüm sizin adınıza polise gidin desem her şey ortada iki uzaklaştırma kararı verir o da işe yaramaz gerçekten zor bi durum
30 Yorumla
+1 yılNormal bişey gibi soruyosun bide arada mı kaldın midesiz? Boşansana gurursuz
60 Yorumla
+1 yıl2. eş öyle kolay değil dini hükümleri yerine getirmesi gerekir eşin rızası olmadan olmaz
Islam 4 taneye kadar evlenebilirsiniz ama onların arasında haksızlık yapacağınızdan korkuyorsanız sizin için 1 tanesi hayırlıdır der00 YorumlaValla bacım eski devirde değiliz Artık kendine gel senin yerinde olsam ses kaydına alırım tehditleri falan evden kaçar polise veririm bak bakalım bir şey yapabiliyor mu?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuna eşinin hakkı yok. İslami olarak bile bu uygun değil çünkü sen razı değilsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılgetirsin nolcak bu saatten sonra boşanip nereye gitcen acaba
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnolcak?
Cevap sahibi+1 yılnapsın sen söyle
Cevap sahibi+1 yıltamam
Şikayetçi ol biran önce boşan bu ne ya bitmedi gitti korkup böyle iğrenç bir hayat mı geçireceksin kendine gel abla ya
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSende birini getir tam olsun kadin erkek eşit o adamı boşa gitsin
00 Yorumla Ben şu an dünya üzerinde iki kadını aynı anda eşit bir şekilde sevebilecek bir erkek olduğuna inanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılZamanın da biraz korkutsaydın şimdi boyle şımarmazdı
20 Yorumla
+1 yılHangi devirde yasiyoruz bu birincisi
Ikincisi eger kuma eve gelin gelirse sen yandin bunuda bil yanasma gibi bir sey olursun kendi evinde00 YorumlaGetirdiğin gün ölürüm zaten ölümden korkmuyorm diceksin evlat edınsin zormu o işine geleni stiyor
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir düşüncesi varsa boşan o kocadan hayır gelmez bacım
10 YorumlaAyrıl, polise de şikayet et eğer tehtid etmeye devam ederse
10 YorumlaSende koca getir bir tane
40 Yorumla
+1 yılKendisinden ayrılacaksın
10 Yorumla
+1 yılKuma da ne boşan gitsin
10 YorumlaSen de başka koca bul
00 Yorumla
+1 yılSende bir erkek getir.. Dişe diş
00 Yorumla
+1 yılValla erkekmiş🤣 helal olsun
00 Yorumla
+1 yılöldürmek o kadar kolay mı
00 YorumlaYa boşan gitsin neyin peşindesin.
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne