Güncellemeler
+1 yıl
Sok oldum yaa daha once tiktokta birisiyle konusmustu bosanmaya kadar gittik sonra baristik cunku pisman oldugunu biliyodumm tam hersey duzeldi derken 2. Hatti oldugunu gordummm
Arkadaslar esimin 2. Hatti oldugunu ogrendimm esim yeni hat almaya gitmisti megerse 1 tane daha almis ve ben bunu tesadufen ogrendim baktim whatsapi var ikimizin oldugu fotoyu beni kirpip kendini tek koymus ikinci bi telefonu vardir demeyin cunku yok biliyorum eger 2. Telefonu olsaydi gizli gizli kendi telefonunda tiktoka girmezdi. Yani asil sormak istedigim sey esimin telefonunda 2 whatsap hesabini kullanma olasiligi var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Wp için kullanmasa bile arama için kullanıyor belli ki
Whatsap icin kullaniyo kullanmasa whatsap hesabi acip foto koymz zaten son gorulmesini falanda kapatmiss
İlk aldatmayı affetmen büyük hata olmuş. Cesaret vermişsin belki de
Evet ama cok pisman olmustu zaten aillelerde devreye girdi 1 senelik evliydik zaten sans vermek istedimm ama bana ders oldu onu gormus oldumm
Bunun pişmanlığı olmaz canım. Namaza niyet ettin mi sağa sola bakılmaz artık.. Gerçek Aşk sevgi şüpheye yer vermez.. Bi an önce gönder gitsin. İllegal işler çevirenden adam olmaz
şimdi ne diyebiliriz.. umarım yoktur
Ne yoktur?
WhatsApp hesabı.. gerçi wp tek değil birçok uygulama var
Şüphelen kesinlikle vardır bir şey.
Supheleniyorum zateen
Yerinde olsam açık açık sorarım ciddi bi şekilde.
Eger sorarsam yalan soylicek biliyorumm delilleri ortadan kaldircaak amacim biseyler ceviriyosa bunu ogrenmek
Var artık diye biliyorum
Var evet
Peki bunu nasil ogrenebilirim