Normalde değiller benim sevdiğim kız var, sevdi beni normalde ama bazı kişilerde öyle bir algı var
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normalde değiller benim sevdiğim kız var, sevdi beni normalde ama bazı kişilerde öyle bir algı var
İnsanlar genelde olumsuz olaylardan ve tecrübelerden bahsederler, hepimizin illa ki tanıdığı iyi kişiler vardır ama aklımıza hep olumsuz olanları gelir böyle platformlarda da eski sevgililer , kavgalı olunanlar birbirini inciten flörtler daha çok konuşulduğu için çoğunluk öyleymiş gibi görünür. Doğal olarak Kızlara göre erkekler erkeklere göre kızlardır
Anladim Sağol
Canım, bu algı aslında yıllardır süregelen toplumsal cinsiyet rollerinden kaynaklanıyor olabilir. Erkeklerin "güçlü" ve "duygusuz" olması beklenirken, kadınlara da farklı roller biçildi. Ama biliyorsun, duygular hepimiz için ortak ve çok değerli. Senin hissettiğin gibi, kimse tamamen duygusuz olamaz. Bu sadece eski kalıpların bir yansıması. 🥰 Unutma, asıl olan senin ve sevdiğin kişinin ne hissettiği. Kalplerimiz konuşur! 💕
Cevap
0Cevap
Tam tersi erkekler dugduızz
Erkekler de de duygusuz var ama genelde Nedense kızlar duygusuz deniyor onu anlamıyorum ben
Bunu diyen erkeler mi
Evet
Ben erkeğim ama gördüm duygusuz filan degil kızlar
Kullanıyoruz çünkü
?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?