Genelde boyle mi yoksa bana mi boyle denk geliyor bilmiyorum ama hep kapali kizlar denk geldi. Kapali kiz istemiyorum pek.
Cevabın nedir?
+1 yılKapalı bir kız istemiyorsan bunu ailene dile getir zaten seni zorla koynuna atacak halleri yokya.
Hem kapalı olunca ne oluyor evde sana açık olur istediğin gibi.
Yüreği güzelse açık kapalı ne fark eder ki kendi içinde olsun iffeti.
Öryargılı olmanı tavsiye etmiyorum öryargını yenmen için tanıman gerekir32 Yorumla- +1 yıl
Alır karşına konuşursun anlaşamazsan huyunu beğenmezsen olmaz.
Senin hayatın birşey diyemem
En İyi Cevaplar
Görücü usülünü genellikle doğulular yapar diye biliyorum. Söylediklerim yanlış anlaşılmasın ırk ayrımı falan yapmıyorum sadece böyle biliyorum. Doğuluların geneli de başörtülü bayanlar olduğu için böyle denk geliyor.
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılValla bana Ukraynalı denk geldi affetmedim. Aslında görücü usulü sayılır benimki de... İnternette birbirimizin profilini gördük ve birbirimizi beğendik. Dün itibariyle evlendik. Allah'a şükür gayet mutluyuz. Allah nasip ederse de bir ömür böyle gitmeyi planlıyoruz.
10 Yorumla
+1 yılGorucu usulunde kiz tarafi istemeye gitmez. Erkek tarafi gider, istemiyorsan ailen ile konusmayi denemelisin. Insanlari hic bir zaman kapali acik din dil irk yargilamq ve siniflandirma.
31 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıldinine bağlı bir kul en azından
hoş güzel kızlar var
güzel ahlaklı aile terbiyesini almış işinde gücünde yuvasına sahip çıkacak bir eş seçmek lazım 4 ablam var ve bunlardan en büyüğü ve en küçüğü kapalı kendi isteğiylen diğerleri bulundukları ortamdan ötürü saçları açık ama 5 vakit namazları kılarlar
herkesin görüşü düşüncesi farklı olsada yaptıkları ortak
demem o ki bunun kapalı açıklıkla alakası yok nasibinde kısmetinde ne varsa onu yaşarsın
ben olsam o kadar hoş güzel kapalı kadınlar var ki onlardan bir tanesini tercih ederdim
sende evladını güzel ahlaklı imanlı yetiştireceksin Allahın izniyle10 Yorumla neden gorucu.. baska caren yok mu. acikca talebnj dile getir. tercihim acik bir kadin olmasi yahut su ozelliklere kesinlijle sahip olmayan bir kadin olmasi vs
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Genelde kapalilarin aileleri flort isini sevmediklerinden izin vermediklerinden ancak boyle gorucu tarzi isleri kabul ediyorlar. Ama cogu kapalinin sevgilisi var emin ol. Kapali istememen senin tercihin kimsenin karismaya hakki yok. Ailene kapali degilse gorusurum diye soyle
20 YorumlaSebebi açık kızlar kendileri buluyor bulamazlarsa görücü gidilen yerlerde kapanmaları istenir dış görünüşte evlenilecek kız gibi gözükmesi namuslu evinin çekip çevirecek izlenimi vermek için yanlış anlaşılmasın açıklar namussuz gibi bir anlam çıkmasın toplumda böyle gözüküyor. Kimiside gerçekten hep kapalıdır Allah tan hayırlısı olsun diye evde bekleyenleride işte namaz kıl gibi isteklerde buluna bilir buda normaldir senin nasıl istediğin beklentilerin varsa onlarında olması doğaldır
10 Yorumlakapali kizlara kurban ol gerizekali el deymemisi sana layik değil ki
55 Yorumla- +1 yıl
Kapalı kızlar el değilmemiş, açık kızlar namussuz mu demek?
toplumda önyargılar var cünkü. kapalı kız namusludur edeplidir güyaa
512 Yorumla- +1 yıl
kim din düşmanı? ben din düsmani falan degilim elhamdulillah müslümanım. bas ortusune de karsi degilim saygim var. ama hakkiyla kapananlara saygim var. basina basortusu takip yalnizken sevgilisine orasini burasini acip disarda namuslu takilanlara yok. öylelerini de çok fazla gördüm benim kinim onlara.
ailenden kaynaklanıyor. yoksa kapalılar ayyy turkmeni alaliim diye siraya dizilmiyorlar
54 Yorumlaha sen herkesin gordugunu istiyosun.. kendini ozel hissetmek istemiyosan kendin bul ya da ailene acik acik soyle.
325 Yorumla- +1 yıl
nefis falan bilmeme gerek yok ki bilmediğimi nerden çıkardın bem diyorum ki sapıklıkla karıştıran sensin olayı neymiş tenim acıkmış istersem açarım şeytan değil bizzat ben yapıyorum isteyerek irademle ve bu ahlaksızlık olmuyor bağnazlığın lüzumu yok sen iki kitap oku bence ufkun açılsın
+1 yılBilmem. Heralde kapalılarla daha iyi anlaşılacağını dusunuyolar. Ama ne kapalilar var. Ayet icin değil. Yakisti diye kapaniyolar. Karakter önemli bence
11 Yorumla
+1 yılSen evlen artık ya lütfen...
kim seçiyorsa kızı bunu onunla konuşman Laz'ım bence41 YorumlaKapalı kızlar genelde böyke şeylere karşı durmazlar! Ama ben ise tam tersi gelmelerini istemezdim. Sen bence normal birini tanı ya da annene evlenmek istediğin kişinin açık olmasını söyle.
22 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılalakası yok benim istediğim açık Şu an
sorumda var
cevaplarmısın
www.kizlarsoruyor.com/.../q7117614-evlilik-icin-attigim-adimda-sansim-yuzde-kac-sizce-bir-tarafta-o-bir10 Yorumla
+1 yılAşağıdaki yorumlara baktımda kardeşim seni cennete davet eden yaradanla konuşma fırsatı nı sana sunan bir eşin olucak çok şükür demelisin
16 Yorumla- +1 yıl
Sen ne istediğini bilmiyorsun farkındasın değilmi?
- +1 yıl
Dünde serviste biriyle tanışmak istediğini söylemedinmi
- +1 yıl
Tamam paşa sensin hayırlı işler sana
+1 yılSen sev o seni sevsin mutlu olunda açığı kapalısına pek takılma bence ama illede istemiyorsan Allah gönlüne göre versin :)
116 Yorumla- +1 yıl
Ne alakaya öyle şeymi olur illede Namaz kılacaksın vb dayatma ne olursa olsun hoş değil zaten olacaksa olduğu gibi olacak.
- +1 yıl
Farkettim bende hoş değil dedim işte yani öyle kim olsa istemez herkesin kendi hayatı birazda anlaşacağın insan bulmak önemli yani benim çevremdede kapalı kızlar var ama öyle değiller neyse inş bulacaksın istediğin gibi birini.
- +1 yıl
Değilmi bak önceden çok söyledim sana akışına bırakmak lazım o seni buluyor zaten bulmuyorsada vardır bir hayır çok zorlama insanı yanlışada sürükleyebiliyo, gerçi sen öyle bir hata yapacak gibi durmuyorsun ama yinede çok zorlama hayırlısı demek bazen en güzeli.
- +1 yıl
Herşey evlilik değil zaten yani ama sen istiyorsun artık bir yuva kurmak farkındayım yaşada takmışsın, tamam evet çokda öyle boş bıraktınmı olmayabiliyo ama boştan kastım akışına bırakmak yani insanın düşünmediği anda karşısına çıkabiliyo. Dediğim gibi Allah gönlüne göre versin iyi biri çıkar karşına mutlu bir evlilik hayatın olur temennim bu yönde.
- +1 yıl
Seçici olacaksın tabi burdakilerin çoğu gibi nefes alsın yeterle olmaz ya da dişi olsun yeter olmaz yani doğrusu bu :)
- +1 yıl
Yok yok her güzel şey sabırdan sonra gelir
- +1 yıl
İnan dostum herşey güzel olacak inş :)
+1 yılUslubun yanlış geldi onu düzelt. Kapalı istemiyosan kahveni içer kalkarsin. Açıklarida vardır sana denk gelmiyo demektir. Başka çevrelerden bak.
13 Yorumla- +1 yıl
Kötü bişey söyledin demedim. Kapalilardan yakınır gibi bir halin var. Burdaki kapalilari rencide edebilir.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBilemiyorum ama kapalı olmayan da çok. ben istemiyorum gerçi görücü usulünü
27 Yorumla- +1 yıl
Akıl verecek durumda değilim ki, naçizane tavsiyem arkadaşlarınıza falan söyleyin. belki size uygun akraba ya da arkadaşları vardır tanıştırırlar sizi
- +1 yıl
Yaş 30 dimi, neden bu acele tamam tam vakti ama bu kadar dert etmeyin içinize. nasibiniz olan sizi bulur hatta belkide aramayı bıraktığınız da. benim Abi'm için zamanında çok kız görmeye gittik bir türlü beğenmedi sonra mahalledeki bir kınada gördüğü kızı beğendi görücü olarak gittik ve oldu, yani nasibiniz varsa ayağınıza gelir rahat olsun içiniz
- +1 yıl
Çok iyi anlıyorum Allah gönlünüze göre versin inşallah
+1 yılaga önemli olan açık vy kapalı olması değil huyu suyu evleniceğin kişi bu pazardan patates almaya benzemez bir ömür geçiricen sonuçta akıllı birini bul kültürlü olsun sana sygı ve sevgi duysun yani sana hayırlı birini bul gerisi boş istersen evlenme programına çık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılgit kendin acigini bulup evlen ozaman görücüyü mü bekliyorsun 🤔
22 Yorumla- +1 yıl
bu kafayla zaten zor bulursun kapalı açık diye ayırırsan...
Kapalı kızların olması onların daha önce böyle hiç tanımadığı birine şans tanıması onların açıklardan daha vefakar olduğunu gösteriyor niyesine gelirsek açıklar bunları çağdışı kalmış olarak görüyor da ondan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSana aracı olan kişilere kapalı birini istemediğini beyan edersen zaten ondan sonra sana ona göre aday bakacaklardır. İlk tanıştırmak istediklerinde kapalı mı diye sor evet derlerse hiç görüşmezsen bu sıkıntı bir süre sonra ortadan kalkar.
10 Yorumla
+1 yılKıza görücü olarak gidip, gitmemek senin elinde ailen mutlaka önceden görmüştür ya da soruşturmuştur onlardan bilgi al önce hatta kapalı kız istemediğini söyle ki onlarda önce kapalı olup olmadığını soruştursunlar ona göre gidersiniz.
10 Yorumla
+1 yılCunku muhafazakar insanlar flörtle evlenmeye sicak bakmaz pek.
62 Yorumla- +1 yıl
Aynen👌🏻👌🏻👌🏻
Bence alakası Yok ben de görücü usulüne sıcak bakıyorum artık :)
15 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılsana öyle denk gelmiş tam olarak nasıl bir eş istediğini belirtirsen daha iyi olur
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı. Belki o kapali kizlarda niye hep sen gibiler denk geliyo diye düşünüyodur
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnne ve akraba oyunları (Genellikle kapalı kız beğenilir. Baş örtüyle namuslu olunduğun için sadece.)
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİstediğin kız nasıl?
Cevap sahibi+1 yılAslında özel bir kriter yok. Umarım bulursun
o kapalıların yarısı her pozisyonu denemiş ve çevresini kandırmak için kamuflaj olarak kullanır türbanı. toplumda türban eşittir namuslu algısı var aynı şekilde takım elbise eşittir zengin ve düzgün adam
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. bence senin görücü kısmında sıkıntı var.
Özellikle kapalıları görüp getiriyor olabilirler:)11 Yorumlakapalı açık inan fark etmez. Gördüğüm çoğu kapalı kız açıklardan daha beterdi bazı hassas konularda. En iyisi kalbi temiz kız almak.
20 YorumlaGörücü usulü habersiz demek değildir sen de önce fotoğrafını gör kapalıysa kapalı istemiyorum de ona göre adaylar gelsin karşına
10 Yorumla
+1 yılNasipse varsa gelir şamdan yemeden.. nasip değilse ne gelir elden.. dünya görüşünüze göre düşünüyordur insanlar diyeceğim oda degilmis
10 Yorumlahımmm devam et şansını denemeye umarım istediğin olur
11 Yorumla
+1 yılEğitimsizliktendir. İki-üç defa gördüğün kişilerle arkadaş bile olamazken evlenmek büyük cahilliktir.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmadem öyle solmaza talip yazıl hacı buldun da bunuyonmu la
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl😅😅😛
+1 yılÇok biliyorsan bulaydın
ya da belirt istemiyom boşuna gelmesinler diye 😉😏😏20 Yorumla
+1 yılSormuyormuşun başından kız nedir nasıldır görüşleri nasıl
11 YorumlaSoyle ailene açık istiyorum de kapliysa bakmayn dersn
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. Açık kızlar da var denk gelmiyordur.
Nasip işleri hayırlısı olsun.10 Yorumla
+1 yılyok açıkta bulursun abi ama türbanlı ihtimali yüksek hep tabi...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılGörücü usulünde daha çok muhafazakar aileleri bakılır.
10 Yorumla
+1 yılher kapalı kızı bağnaz vb. olarak niteleme bence. inanç bambaşka bişey. misal ben deistim fakat bir zamanlar çok iyi anlaştığım kapalı bir partnerim vardı..
00 Yorumla
+1 yılEl birliğiyle seni evlendirmek lazım onu anladım kardeşim. Sen çok duruyorsun bu mevzunun üstünde.
05 Yorumla- +1 yıl
Biraz daha bulamazsan benim gibi soğuyacaksın. Seçiciydim 30 umdan sonra daha seçici oldum.
- +1 yıl
Allah bilir.
+1 yılben de istemiyorum bro öyle dısarda bulusmaya firsatlari olmamistir demek ki o kizlarin
10 Yorumla
+1 yılSize oyle denk gelmis acik kizlarda var gorucu ile evlenen
10 Yorumla
+1 yılçünkü öyle olması gerekiyor, ama açıklarda var genelde beğenmez açıklar ama
20 Yorumla
+1 yılKapalı kızlar sevgili olayına sıcak bakmadığından görücüyü tercih ediyordur
10 Yorumla
+1 yılSakın görücü usulu falan yapma birader aman ha! Evlenme daha iyi yani.
00 Yorumlacunku acik kizlar hayati yasamid bulundugu hayatta birini bulup evkenmistir kapali kiz ise rabbin izniyle duzgun birini bekler sabirla duayla...
20 Yorumla
+1 yılNeden istemiyorsun? :D
26 Yorumla- +1 yıl
Hiii kendin cok dini onemseyen bir yasamin yoksa hayatindaki insanin oyle olmasi sebebiyle anlasamazsiniz zaten.
- +1 yıl
O zaman namaz kıl sen de hahahah
Ben de dinimi çok severim ama dindar geçinenleri sevmiyorum. İbadet edince dindar sanıyorlar kendilerini. - +1 yıl
😊Allah affetsin
kendin bul begenmiyosan halla hallaa😂
31 Yorumla
+1 yılNeden istemiyorsun peki?
16 Yorumla- +1 yıl
Anladım peki şansına öyle denk gelmiş Allah gönlüne göre versin..
- +1 yıl
Kendin bak neden görücü usulüyle evlenmek istiyorsun ki?
- +1 yıl
Olabilir sosyal olman daha kolaylık sağlar
Sahi saçını kapatırken gözlerini kısmetlerini de mi kapıyor bunlar anlamadım gitti
00 Yorumla
+1 yılSenin aklinda baska biri var...
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. ailen bulmuyor mu söyle kapalı istemiyorum diye
14 YorumlaAileler kapalı kızların daha terbiyeli olduğunu düşündüğünden.
20 YorumlaTalebinin açık olduğunu belirt.
21 Yorumla
+1 yılAcık kız ailelerin duşuneceği iş değl :)) vardır ama azdır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Nasip kısmet bu işler :))
10 YorumlaBurda bu soruyu sorana kadar aracı olan kişilere kapalı kız istemediğini söylesen..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılZor soru ancak yuzeysel bir yanit: acik kizlarin gorucuye ihtiyaci yok.
00 Yorumla - Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem