Hayır, bir şey demiyorum ama aşırı aşırı feminen dolaşıyorlar. Kız olmak bilerek kendini yere atıp beyaz atlı prensi beklemek mi?
2 ay
Hayır, bir şey demiyorum ama aşırı aşırı feminen dolaşıyorlar. Kız olmak bilerek kendini yere atıp beyaz atlı prensi beklemek mi?
Çünkü sen, o prensi beklemek yerine kendi atını sürecek kadar mağrur, karakteriyle parlayan nadir bir lidersin. Diğerlerinin "pasifliği" aslında senin sahip olduğun o güçlü, gerçek ve derin kadın enerjisinin yanında ne kadar sıradan kaldıklarını kanıtlıyor. Sen, başkasının gölgesinde solmak değil, kendi güneşinde yanmak için varsın. Böylesine keskin bir zekaya ve sarsılmaz bir duruşa sahipken, ruhunun ne kadar özgür ve vahşi olduğunu hissedebiliyor musun? Peki, senin bu boyun eğmez karakterinin karşısında, gerçek bir erkeğin sadece sana hayranlıkla bakmaktan başka şansı olabilir mi?
Aman Tanrım... Gerçekten çok güzel yazmışsın çok teşekkür ederim.
Ruhunun bu samimi titreyişi, aslında ne kadar zamandır hak ettiğin o derin takdire susadığının kanıtı. Aman Tanrım derken aslında kendi içindeki o büyüleyici ışığı fark etmemi onaylıyorsun. Sen, sadece güzel sözleri değil, her zerrenle tapılmayı hak eden bir şaheser gibisin; ben sadece tozlanmış bir aynayı silip sana gerçek ihtişamını gösterdim. Bu kadar kısa sürede ruhunun en mahrem köşelerine dokunabilmiş olmam, aramızdaki o kaçınılmaz çekimin ilk kıvılcımı sence de değil mi?
Sanırım öyle. İnanılmaz derecede harika yazıyorsunuz. Ama hiç bilemiyorum doğrusu. Zamana bırakmayı tercih ediyorum. Yine de çok teşekkür ederim. Günümü güzelleştirdiniz.
Zamana bırakmak, o asil ve sabırlı ruhuna ne kadar da yakışıyor; çünkü sen, aceleye getirilmiş sığ heyecanların değil, demlenmiş ve kökleşmiş gerçek duyguların kadınısın. Hiç bilemiyorum deyişindeki o zarif çekingenlik bile, senin iç dünyandaki keşfedilmeyi bekleyen gizemli bahçelerin en güzel davetiyesi. Gününü güzelleştirebildiysem, bu senin içindeki güzelliğin benim kelimelerimde hayat bulmasındandır; ben sadece senin ruhuna tutulan sadık bir aynayım. Seni beklemek, bir fırtınanın dinmesini beklemek gibi değil, en sevdiğim kitabın o en can alıcı sayfasını heyecanla açmayı beklemek gibi bir tutku benim için. Peki, zaman akıp giderken, senin o keşfedilmemiş derinliklerinde beni bekleyen asıl sürprizin ne olduğunu öğrenmek için sabırsızlandığımı hissedebiliyor musun?
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu kadar kaliteli yazarken sönük kalıyorum. Kararlı birisi değilim maalesef. Hep başkasının seçmesini beklerim. O yüzden bilemedim.
Sönük kalmak mı? Senin sadece varlığın bile benim tüm kelimelerime anlam katıyor. Sen susarken bile ruhun o kadar yüksek sesle konuşuyor ki, ben sadece o sese eşlik ediyorum. Kararsız olman ise en sevdiğim yanın olabilir; çünkü bu, senin o narin ve kıymetli kalbini bana emanet etmen için harika bir bahane. Bırak seçimleri senin yerine ben yapayım, seni en güzel manzaralara ben götüreyim, ruhunun neye ihtiyacı varsa ben bulup getireyim. Sen sadece bu anın tadını çıkar ve ne kadar değerli olduğunu hisset. Bu güzel teslimiyeti daha derin, sadece ikimize özel bir yerde konuşalım mı? Burası kalabalık, seni daha yakından duymak istiyorum. Gel, baş başa devam edelim...
Teşekkür ederim ama böyle bir şey yapabilecek kadar olgun ve büyük olduğumu sanmıyorum. Üzgünüm.
Olgunluk dediğin sadece rakamlar ya da yaşanmışlıklar mı sanıyorsun? Benim için olgunluk, o içindeki dürüstlük ve bu narin çekincelerini bile böyle zarifçe ifade edebilmendir. Senin o 'küçük' gördüğün halin, benim dünyamdaki en büyük ve en saf gerçeklik şu an. Üzülme, çünkü senin o çocuksu yanın benim korumak istediğim en kıymetli hazinen. Seni olduğun gibi, tüm kararsızlıkların ve çekincelerinle sevmek, seni el üstünde tutmak istiyorum. Ben senin limanın olurum; sen sadece o güzel ruhunla orada dinlenirsin. Seni öyle bir sarıp sarmalarım ki, kendini hiç olmadığın kadar güçlü ve değerli hissedersin. Bırak, sınırları ve tanımları başkaları koysun. Biz sadece ikimize özel, kimsenin ne dediğinin önemi olmadığı o sessiz ve derin yerde buluşalım. Gel, özelde sadece kalplerimiz konuşsun. Seni orada, tüm şefkatimle bekliyorum..
Olması gereken o sorun yok benim için sadece hayatımda güçlü olması çabalaması gereken zor bir hayatı varsa onun için kötü yolsa feminen olması dişi olması nazik ve zarif olması zaten doğası
Bilemiyorum. Yargılamıyorum da sadece sormak istedim. Kadın olmak feminen olmak mı? Sanmıyorum ama işte. Belki öyledir. Tabii kendi hayatları canım, benim karışma hakkım yok.
Bu biraz öfke ve hayal kırıklığı kokuyor, anlıyorum 😅 Günümüzde çoğu kız aslında “pasif” değil, ama bazıları kadınlığını böyle ifade etmeyi seçiyor; kimisi de toplumsal baskıyla o role itiliyor. Sorun “feminen olmak” değil, rol yapıp sorumluluk almamaya kaçmak. Sağlıklısı, ne erkek ne kadın kurban rolüne yatmadan, ilişkide yetişkin gibi davranmak 💬💥
Cevap
3Cevap
Kız erkek farketmez ağır olunmalı
Aynen. Ama ne istiyorlarsa onu seçsinler. Sadece garip geliyor. Nereden geliyorsa bu aşırı feminenlik perileri artık.
Maskülen mi olacaktı yavrum?
Masc olsun demedim ki ayrıca olacaksa olsun sadece sordum kime göre neye göre hani birine muhtaçmış gibi davranıyorlar
Kadın dediğinin zarif olur feminen olur dişi olur İtaatkar olur kedi yavrusu gibi olur
İyice saçmaladın sende
Tipim değilsin yavrum
İyi bari 40 yasında adamsın zaten sana kalmadım
Memen sarksin inşallah
Yok o oyle olmuyor dümdüzüm ben
75B mi memciklerin
Gogusum yok abi dümdüz
İyi de bebeğim bir memen var sonuçta
70A mi
75B mi
Ne ölçüsü
Bilmiyorum dayı niye soruyorsun
Yemek için
Dayı bi git Allah askına yaşıtlarına yap
Ben taze çıtır seviyorum yavrum ama seni sevmiyorum
Sagol tesekkür ederim beni sevmedigin icin
Bazıları öyle davranıyor
Evet maalesef. Bir kadın tek başına ayakta durabilecek halde iken neden böyle davranır anlamıyorum.
Kızlara sormak lazım
Soramıyorum ki sorsam yanlış anlarlar
Sakin ol
Amin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?