12 gü

Yeni evlendim ama eşim ve ailesi bir anda değişti, ilgisizlik ve saygısızlıkla nasıl başa çıkılır?

ben evleneli 1 hafta oldu ama eşim inanılmaz ilgisiz sevgiliyken asla böyle değildi 6 yıl harcadım ben ona. nişanlıyken de ailesiyle bi sorunum yoktu beni seviyorlardı ama büyük gelini sevmiyorlar bize saygısız diyorlar ben ikinci gelin oluyorum. ailesi o kadar cimri ki asla bişey almadılar yardım etmediler bize. ben sesimi çıkarmadım hiç çalışıyordum zaten her şeyimi kendim aldım kendi aileme de aldırmadım. buraya kadar sorun yoktu ama düğüne iki gün kala uzaktan akrabaları trafik kazası geçirdi bunlar bize sormadan düğünü iptal etti baya ağladım ama onu da içime attım. ben de nişanlımın annesine dedim ki bari kına yapalım bizim tarafı çağırıp ve gelinlik giyeyim. bişey demedi. onlar sabah kınalığımı almaya gittiler ben de gelinlik almaya gittim. ne zaman ki nişanlımı aradım para istedim çünkü gelinlikçi para vermeden teslim edemiyoruz dedi. orada kayış koptu kaynanam ağzına geleni saydı. sen gelinlik mi giyeceksin abin düğün istiyormuş bi de dedi bana. babam vefat ettiği için abim bizimle ilgileniyor. ben de anne en azından gelinlik giyeyim düğünü erteleriz dedim. düğün asla yapmayacağız deyip suratıma kapattı. sesi hoparlördeydi ablam ve yengem duydu. sonra ben ağlama krizine girip ayrıldım oradan. kaza yaptım allahtan karşı tarafta bişey yoktu her neyse sonra kaynanam elimi öp dedi özür dile dedi nişanlım da annemden özür dile dedi ben suçlu değilim dilemem deyince bunlar oldu kınamda da sadece çeyrek taktılar bana şimdi de ne zaman bize gelse bana bakmıyor bile daha evleneli bir hafta oldu elini ayağını çekmedi hala kocam da işten gelip yemek yiyip yatıyor o kadar çaresizim ki derdimi anlatacağım kimsem yok ne yapacağımı bilmiyorum ağlamaktan helak oldum anneme ablama abime anlatırsam çok üzülürler hızlı yazdığım için saçmaladım kusura bakmayın biri çare bulsun istiyorum artık çok üzülüyorum

Yeni evlendim ama eşim ve ailesi bir anda değişti, ilgisizlik ve saygısızlıkla nasıl başa çıkılır?