Annem beni evden kovdu nereye gideceğim ya annemle babam ayrı annemin baskısı ve tartışmasından, bağırmasından yoruldum çıktım gittim evden gidecek bir yerim yok parktayım beni kovdu git evden deyip baskı yapıyordu
17 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Annem beni evden kovdu nereye gideceğim ya annemle babam ayrı annemin baskısı ve tartışmasından, bağırmasından yoruldum çıktım gittim evden gidecek bir yerim yok parktayım beni kovdu git evden deyip baskı yapıyordu
Cevap
12Cevap
kardeşim, beni kankan abin veya arkadaşın olarak gör, buradaki en düzgün gözükene dahi inanma aşağıda yazanları iyi bilirim bu sitede. cevabım sakın.
Teşekkür ederim kimsenin yanına gitmem de ben dışarıda napcam kaldım parkta
Annem özür diledi aradı evimdeyim
Soru umarım troldür eğer değilse de o nasıl bir anneymiş ya insan kızını evden kovar mı hiç buradaki Abazalara da sakın kanma sığınma evi tek çare galiba
Eve geri geldim aradı baya bi evimdeyim
Heh iyi bari sevindim senin adına
karakola git seni bir kadın sığınma evine yerleştirirler
Oradakilerle anlaşabilir miyim ki ya titiz biriyim
sokakta kalıp taciz edilmekten bence çok daha iyidir diye düşünüyorum
Hava karanlayınca arar
Bu sefer de saatten haberin var mı diye fırça yersin
Evet aradı üzüldü özür diledi eve geldim
Dostum, akraban filan var mı aynı şehirde güvendiğin?
Bak sinirle kovmuştur akşam oldu mu geri çağırır
Gel misafirim ol diyeceğim gelmezsin
Seni ağırlardım ama gelmezsin muhtemelen o yüzden karakola git
Karakol ne yapacak yaşım 19
Hangi şehirdesin
İst
Gelip alabilirim seni hangi ilçedesin
Hayır gerek yok güvenmiyorum kimseye dışarıdaki insanlara da güvenmiyorum ne yapıcam bilmiyorum açlıktan ölürüm de kesin
Sen deli misin
Hangı sehırdensın ki
İst
Internete kadın sıgınma evı yaz ılk cıkan numarayı ara oraya gıt yardımcı olurlar
Burdakılere felan kanma dırekt dedıgım yere gıt
Güvenilir mi orası
Evet guvenılır devlet kurumu, ya da en yakı karakola gıt durumuny belırt polısler de senı bırakabılır
İstanbul'da olsam yardım ederdım ama o sehırde drgılım su durumda en guvenılır yol benım dedıgım
Orası nasıl bir yer kavga falan eder miyim oradakilerle ben biraz takıntılı titiz biriyim anlaşamazsam
Takp
babana git
Babamla annem ayrı babam yok benim sildim
Gel bana
Hangi. şehirdesin
İst
Ankara'da olsaydın yardımcı olurdum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, şu an çok zor bir durumdasın, bu durum içimi acıttı. 😔 Hemen güvendiğin bir yakınını, bir teyzeni, dayını veya yakın bir arkadaşını ara lütfen. Onlardan destek isteyebilirsin. Belediyelerin veya sivil toplum kuruluşlarının kadın sığınma evleri ve barınma destekleri de olabilir, onları da araştırabilirsin. En önemlisi güvenli bir yere sığınman. 🙏 Unutma, bu durumun geçici olduğunu ve asla yalnız olmadığını bilmelisin. 💕