21 yaşındayım annem beni evden kovmaya çalışıyor nereye sığınabilirim öğrenciyim okulum var diye çalışamıyorum çalışabilsem birikim yaparım ama dediğim gibi çalışamıyorum. İşe girdiğim zaman üniversitedeki derslerime gidemiyorum hatta bu yüzden okulum uzadı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çok zor bir durum insan evladını nasıl istemez yahu aklım almıyor. Akrabam varsa bir süre orada kal sonra iş bul çalış ev tutar tek yaşarsın. Alış bence tek yaşamaya yapamam deme yap, bir daha da annenin yüzüne bakma. ya da bir süre seni idare etsin iş bul çalış ayrı eve çık. Zaman versin sana lanet karıya söyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılTek yaşamayı denedim zaten. Olmadı yapamadım geçinemedim
En İyi Cevaplar
+1 yıl21 yaşındaki öğrenciyi bir Anne evden kovmayı düşünüyorsa, sizde büyük bir sorun var demektir, ya da Annenizi çok kırmış, çok üzmüş olabilirsiniz, başka nereye sığınabilirim diye düşünmek yerine mezun olana kadar, bir işe girene kadar Annenizin gönlünü alın, onu anlamaya çalışın, her Annenin evladına yüreğinin kapıları açıktır
21 Yorumla
Soran+1 yılSen benim annemi tanısaydın "her annenin evladına yüreğinin kapıları açıktır" demezdin
kadın sığınma evi olabilir bir süreliğine, kendin iş bulup çalıştıktan sonra oradan ayrılır kendine kalacak bir yer ayarlayabilirsin diyeceğim ikisini aynı anda götüremiyorum demişsin. o zaman bir süreliğine kaydını dondurmayı dene, en azından kendine bir düzen oluşturana kadar. aklıma başka bir şey gelmiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılDenedim ama olmadı. Okulu bırakmadan çalışmak imkansız. Ve üniversite mezunu olmak istiyorum. Lise mezunu olduğun zaman bu ülkede hiçbir işe yaramıyor :(
- +1 yıl
Bölümün iyi değilse lise ya da üniversite mezunu olmanın pek farkı olmuyor
Neden evden kovmak istiyor ki
09 Yorumla- +1 yıl
Bende sordum cevap yok
Soran+1 yılBu soruya birçok yorumda uzun uzun cevap verdim. İstemiyor beni. Beni yük olarak görüyor. Zamanında beni doğurdu büyüttü ki büyüyünce işe gireyim kazandığım tüm parayı ona vereyim canım annem benim param senin parandır diyim. Ben öyle yapmayınca da şimdi hayırsız evlat oldum. Oysa ki kendisi 2 tane maaş alıyor hem kendi emekli maaşı var hem de vefat eden paramın emekli maaşını alıyor. Ben de babamın emekli maaşının sadece 4te 1ini alıyorum o da asgari ücretin çeyreği bile etmiyor. Ben reşit olana kadar bu benim hakkım olan para onun hesabına yatardı. Reşit olduktan sonra ben kendi paramı üzerime aldım. O istedi ki babamdan aldığım üç kuruş parayı da onun önüne sereyim ona hediyeler alayım onu gezmeye götüreyim haftasonu onu açık büfe kahvaltılara götüreyim. Ama ben kendi paramı onun için değil de kendi ihtiyaçlarım için kullanınca göze battım. Hayırsız evlat oldum.
Soran+1 yılBu anne dediğim kadın 5 yıldır doğru düzgün yemek yapmıyor. Ben sözde aile evinde yaşıyor olmama rağmen 5 yıldır her Allahın günü karnımı nasıl doyuracağımı düşünüyorum. Babamdan aldığım 3 kuruş para benim market alışverişime gidiyor. Ben o parayla gezip tozmuyorum ben o parayla karnımı doyuruyorum. Yıllardır her yaz aynı tişörtleri giyiyorum aynı pantolonları giyiyorum. Eğer alabilirsem o parayla kendime yılda 2-3 tane yeni kıyafet alıyorum. Ama annem o paraya bile göz koyuyor. Ben evladım ya hani, ona kölelik etmem gerek onun ayaklarını başımın üstüne koymam gerek. Öyle yapmayınca da hayırsız oldum
Soran+1 yılBabam öldüğünde sadece 9 yaşındaydım ilkokul 4. Sınıfa gidiyordum. Babam öldükten sonra ufak tefek sebepleri bahane ederek beni kaç defa dövdü kaç defa onun sinir krizi geçirmesine şahit oldum haberiniz var mı? Yok tabi.
Soran+1 yılYa bacak kadar çocuk, 9 yaşındaki bir çocuk ne yapmış olabilir de annesi onu döver ya? O yaşta ben ne büyük kabahat işlemiş olabilirim o dayağı hak etmek için?
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum ama beni kendisinin doğurduğu konusunda ısrarcı kendileri
Soran+1 yılDna testleri çok pahalıymış ücretsiz olsa saçını alır götürürüm test yaparım annelik testi. Ama anladığım kadarıyla testin yapılabilmesi için onun da imza vermesi gerekli
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
66Cevap
çözüm çıktı mı? bi kız arkadaş evine davet etmiş sonuç çıktımı? seni bir öğrenci evine yerleştirsek, yaklaşık masrafın ne olur hiç düşündün mü? bir miktar burs verebilirim. kalanı da başka kimselerden burs ayarlamaya çalışırım sana. bütçe planlaması yapalım. okumana bak
12 Yorumla
Soran+1 yılÇözüm çıkmadı. Bi arkadaş evine davet etti ama güvenemedim cevap yazmadım sonuçta İnternet ortamı kimseye güvenilmez buradan. Reelde de okuldan arkadaşlarım genelde yurtta kalıyorlar ayrı evde öğrenci evinde kalan var mı bilmiyorum
+1 yılAllah çare versin. Bir insan canından olanı nasıl sokağa atmak ister, anlamakta zorluk çekiyorum.
Allah çare versin dedim, akli yetkinliğin yerinde olduğu sürece bir çaresi bulunur. Kendine en doğru olanı seç.
Her şer de bir hayır vardır.
00 Yorumla
+1 yılyurda yerleş devlete sığın annene borçlanacağına devlete borçlan istemiyosa tehtit ediyosa ona o özgüveni verme ki kurtuldun gidiyorum ama sende yalnız kaldın de de bir anlasın madem
03 Yorumla
Soran+1 yılYurda yerleşemiyorum üniversite İstanbul'da ben İstanbul'da yaşıyorum kyk yurdu çıkmıyor maalesef :(
- +1 yıl
üniversitede arkadaşların yok mu onlar nasıl yapıyo bir öğren apartta kalan işte kendi başına dışardan gelmiş bir şeyler yapmaya çalışan kalabilirsen onların yanında kal yani para atman gerek her türlü nasıl yaparsın bilmiyorum ama o evde kalırsan annenin psikolojik baskısından o okul bitmeyecek çünkü
Soran+1 yılÜnideki arkadaşlarım kyk yurdunda kalıyorlar
Böyle bir şey olur mu Allah aşkına sınıftan bir arkadaşıma benziyosun istersen hocalar ile konuş arkadaşım da konuştu hoca dekan barınma burs yardımcı oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılÜniversitenin açılmasına iki ay var
Ben kovulmadım ama benzer sorunları yaşadım. Pılımı pırtıöı topladım çıktım çalıştım okudum kamuya girdim yapabilirsin
21 Yorumla- +1 yıl
Güçlü kadın bana ulaşabilirmisiniz
Buradaki erkekler sana yardım etmek isterse uzak dur.
Onlar sapıklar
Kadın sığınma evi, ahbab daha onca yer var
Devlet kadının arkasında duruyor kardeşim01 Yorumla
+1 yılKovunca git gelme bi daha kadın sığınma evine
11 Yorumla
Soran+1 yılKadın sığınma evinde süresiz kalınmıyormuş
+1 yılDoğurmasını biliyorsa bakmasını ve okumasını da bilecek
12 Yorumla
Soran+1 yılReşit olduğum için beni evden kovabileceğini düşünüyor. Sanırım devlet de öyle düşünüyor
- +1 yıl
Tamam da neden
+1 yılAile sosyal politikalar bakanlığına ulaş, yardımcı olurlar. Peki annen seni neden kovmak istiyor
00 Yorumla
+1 yılBi yerlere burs başvurusu falan yaptın mı belki burs alırsan bi yurtta falan kalırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılBurs çıkmıyor bana. Aynı şekilde kyk yurdu da çıkmıyor İstanbul'da yaşıyorum diye :(
- +1 yıl
Ayy hiç bilmiyorum para meditasyonu falan yap
Ne kadar çok iyi kalpli erkek varmış hayır hiç korkmuyorlar da deli mi piskopat mı diye 🙂
01 Yorumla
Soran+1 yılO yardımsever gözüken erkeklerin niyeti başka. Hiçbirine inanmıyorum
eskişehirdeysen, benim evime sığınabilirsin.
üstelik yemek bedava.
paylaşabiliriz.01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef orada değilim istanbuldayım
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten kovamaz ancak seni korkutur baban abin kardeşin var mı
06 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Git bi akrabanın yanına
Soran+1 yılAkrabalarım da çok meraklıydı beni yanlarına almaya
- +1 yıl
Kaç yaşındasın
- +1 yıl
Bi şekilde git sığınma evine
Soran+1 yılSığınma evi çok sıkıntıymış öyle dediler
+1 yılSonra Bu kiz kötü yola düşse kızı suçlarlar. Ne kötü anne babalar var cidden anlam veremiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet sanki kovan o değilmiş gibi beni suçlarlar yanlış en ufak hareketimde
- +1 yıl
Aynen. Okudugun sehirde is bulamaz mısın şimdiden git
Soran+1 yılOkulum var işe girersem derslerime gidemem sınavlara giremem çünkü ders olduğu esnada işte olurum
- +1 yıl
Ne bölümü okuyorsun
Annen seni evden kovmaz başka yerede siginamazsin insanlara güvenme başkasına eğilip bukulecegine annene ailene eğil biraz nolur sanki
00 Yorumla
+1 yılNeden kovuyor annenmi sevgilisi var seninmi
07 Yorumla
Soran+1 yılBenim sevgilim yok. O da biliyor olmadığını
- +1 yıl
Senin yoksa onun var rahat rahat eve alsin diye kovuyor babanla evlimi ayrimi
Soran+1 yılBabam yok
- +1 yıl
Ozaman anladim sebebini gizli olmasan konusurduk
Baban emekli maasi falan var mı
Soran+1 yılVar yarısını annem alıyor çeyreğini ben alıyorum
- +1 yıl
Diğer çeyreği ne oluyor
Ve annenin oturduğu ev kimin
Soran+1 yılDiğer çeyreğini devlet vermiyor kimseye. Ev annemin üzerine. Kendi satın aldı
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYa bir anne evladini nasıl kovar benim aklim almıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim de :(
- +1 yıl
Bulundugun yerin kaymakamligina git senin icin bir yer ayarlarlar
+1 yılYaşadığımız ortam çok iğrenç Allah sonumuzu hayr eylesin baban ne diyor bu konuda
02 Yorumla
Soran+1 yılBabam yok
- +1 yıl
Basın sag olsun keşke yapacağımız bir şey olsa ama maalesef bu hayat birilerine hiç adil davranmiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin yaşadıklarını küçüklükten beri yaşıyordum üniversiteyi kazaninca gittim hem çalıştım hem okudum açta kaldım sokakta da yattım ama bir daha o eve geri dönmedim
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi yapmışsın ama ben yapamıyorum işte hem okuyup hem çalışamıyorum derslerden kalıyorum okul uzadı geçen sene sırf bu yüzden. Daha fazla uzatamam
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılVardır muhakkak bir yaramazlığın, ateş 🔥 olmayan yerden duman çıkmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılTabi canım evlat olan benim ya illa ben suçluyum demi. Tüm anneler melek zaten. Geçen haberlerde çıkmadı mı anne evladını öldürdü
- +1 yıl
Olabilir ama dediğim gibi muhakkak vardır bir asilik, onun tasvip etmediği bir durum, yoksa kolay kolay hiç bir anne baba çocuğunu evden kovmaz
Soran+1 yılBunlar evlatlarını öldüren anne babaları bile haklı çıkarırlar. İğrenç
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece annenle mi yaşıyorsunuz yoksa baban var mi? İkincisiyse de ki bura babamın evi tapusu babamın üstüne. Beğenmiyorsan sen git.
01 Yorumla
Soran+1 yılBabam yok. Burası benim evim diyor senin evin değil haddini bil diyor. Bir anne evladına böyle der mi :( kendimi sığıntı gibi hissediyorum. Bu dünyada annem bile beni istemiyorken ne yapabilirim yerim yok yurdum yok resmen
İl neresi.. yakin isen birseyler yapabiliriz
00 YorumlaAnnen neyin peşinde birde sen ne yapıyorsun ki annen bunu yapıyor sana
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Ortaöğretim kpss gir ordan cok alim yapılıyor ordan dene sansin
00 Yorumla
+1 yılNeden kovmak istiyor sebep nedir bi anne neden kovar çocugunu
00 Yorumla
+1 yılbeniim annem her gün küfrederdi senin ki de mi öyle
02 Yorumla- +1 yıl
Benimki de aynı hem dayak hem küfür hem asagilama hem küçük dusurme hepsi var takip ettim seni
- +1 yıl
@annesinisevmeyenkız1 şizofren onlar
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu konuda sinirlemi soluyor yoksa yapacak potansiyelde bahane mi arıyor kovmak icin
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim yüzümden bir şeylere katlanmak zorunda kalıyormuş ben onun hayat kalitesini düşürüyormuşum emekliymiş köye gitmek orada yaşamak istiyormuş ama sırf ben okuyorum diye benim hatrıma İstanbul'da kalıyormuş. Keşke köye yerleşmek istediğini yıllar önce söyleseydi de ben yine İstanbul'da üniversite kazansaydım. Aile evinde üniversite okumak rezillikten başka bir şey değil. Kyk yurdunda kalırdım. Bana kötülük yapıyor farkında değil sanki bana bir lütufmuş gibi anlatıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılgel bizle kal 2 kiziz senle 3 olur hem okursun hemde partıme iş buluruz sana annen acımasız yazıklar olsun ona
05 Yorumla- +1 yıl
Adamsın
Soran+1 yılNerede yaşıyorsunuz ist mi
Cevap sahibi+1 yılevet istbul siz
Soran+1 yılAvrupa mı Anadolu mu
Cevap sahibi+1 yılavrupa
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelirli bir sure kadin siginma evlerinde kalabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim de aklıma geldi ama geçici bir çözüm olur gibi geliyor maalesef
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazılar olsun nasıl bunu der herkes anne olmamalı 🥺kahretsin
03 Yorumla
Soran+1 yılKeşke o değil de başkası annem olsaydı :(
Cevap sahibi+1 yılKeşke benim de ailem öyle o yüzden doğum yapan her kadından nefret ediyorum çok çocuklu aileleri sevmiyorum, böyle kötüler çok ailesi iyi olanlar çok şanslı kahretsin, Allah yardımcın olsun ne desek az 🥺🥺off kahretsin
- +1 yıl
ben de sizdenim güzelliklerim <3
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnnen neden seni evden kovmak istiyor?
üvey evlat mısın?
05 Yorumla
Soran+1 yılValla ben de yıllardır üvey evlat mıyım diye düşünüp duruyorum. Ama beni doğurduğu konusunda ısrarcı kendileri
Cevap sahibi+1 yılO zaman senden neden bu kadar nefret ediyorlar?
Soran+1 yılİstediği her şeyi yapmamı istiyor ben de yapmayınca ağzıma sçıyor
Cevap sahibi+1 yılBabana söyle
Soran+1 yılBabam yok
+1 yılErgenlik döneminde aile ile çatışmalar normaldir. Çatışmıyorsan sıkıntı var demektir. Biraz alttan almayı deneyebilirsin.
07 Yorumla
Soran+1 yılErgenlikle ne alakası var ben gayet sakin bir insanım kavga çıkaran o
- +1 yıl
Durduk yere neden kavga çıksınki. Nedemş bulursan sorunu çözersin
Soran+1 yılKendisi ayağını yıkasam su neden çok sıcak diye bana bağıracak yapıda bir insan. Ne yaparsam yapayım yaranamıyorum
Soran+1 yılBacak kadar çocukken en ufak olayda sinir krizi geçirirdi hiçbir şey yapamazdım saatlerce ağlardım
- +1 yıl
Bence bu konuyu bir psikolog ile görüşsen iyi edersin en iyi yardımı o yapar.
Soran+1 yıl1.5 yıl boyunca annemden gizli psikoloğa gittim. Zaten bu sayede hala hayattayım hala dayanma gücüm var. Psikoloğa gitmeden önce çok ağlardım isyan ederdim çok güçsüzdüm cesaretim sıfırdı. Annem ağzıma ederdi ama ağzımı açıp tek laf edemezdim evin içinde ondan kaçardım odama gider kapımı kapatır çıkmazdım. Neyse ki 1.5 yıl psikoloğa gittim artık korkmuyorum güçlüyüm ağlamıyorum haklı olduğum yerde hakkımı savunuyorum asla bir köşeye sinmiyorum. Ama asıl sorun annem iken benim psikoloğa gitmem beni düzeltir annemi düzeltmez. O hala sinir krizleri geçiriyor
- +1 yıl
Üzücü bir durum senin adına sevindim ama annenin kesinlikle psikolojik bir sorunu var ya da seni istememesinin sebebi farklı olabilir
boyle aıleler olmaz olsun. dıyorum cocuklarını maddıyat olarak gorenler once okutun sonra bekleyın
00 Yorumla
+1 yılSığınma evine sakın gitme … arkadaşına felan git sığınma evine gitme
04 Yorumla- +1 yıl
İş yerleri vardır hem iş hem konaklama yeri olan lojman gibi
Soran+1 yılNeden ki herkes sığınma evini öneriyor
- +1 yıl
Yok ya belki tuhaf insanlar vardır en iyisi bir iş bul orada konakla ya da friends arkadaşa sığın
Soran+1 yılEvinde kalabileceğim arkadaşım yok :(
beni 17 yaşımda kovdular 5 senedir kendim yaşıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılTek başına mj
Soran+1 yılZor değil mi tek başına ev geçindirmek
+1 yılNe olursa olsun evini terk etme he he de geç sana ne derlerse aldirmamaya bak
10 Yorumlaİşe girip kendi paranı kazanmak annenin gözünü koekutabilir
00 Yorumla
+1 yılHangi şehirdesin? burs alıyormusun?
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır bursum yok
- +1 yıl
Sorun paramı sadece
Soran+1 yılSorun aç açıkta kalmak
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaka yapiyor anne. Korkutmak icindir
02 Yorumla
Soran+1 yılTabi canım şaka yapıyor çok komikti gül gül öldüm
- +1 yıl
Bir anne cocugunu evden nasil kovar. Boz cocukken bizim annemizde oyle soyluyordu.
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYurtlara başvurdun mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul'da olduğum için yurt çıkmıyor
Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Çalıs iyi mesleğin olsun ayrıl oradan
01 Yorumla
Soran+1 yılÜniversitem var
- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir de bunu sana annen yapıyor gerçekten ilginç.
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha neler neler yapıyor da kimseye anlatamıyorum
+1 yılNiye annen başkası ile mi sevişiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Çünkü sen olduğun zaman rahat seks yapamaz sevgisilini eve getiremez de ondan
Soran+1 yılMantıklı. Bilmiyorum belki de erkek arkadaşı var benden gizli
- +1 yıl
yoksa bir annen durduk yere evladını evden kovmaz tehdit etmez
Nerde yaşıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
neden peki böyle bir durum var?
05 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyor beni. Ona engel oluyormuşum varlığımla. Benim yüzümden bir şeylere katlanmak zorunda kalıyormuş. Ben olmasam hayatı çok daha rahat olacakmış. Ona babamdan kalan bi yükmüşüm
Soran+1 yılHayatta değil
Soran+1 yılİnşallah
İstersen yardımcı olur um
03 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya ne karşılığında? Çıplak foto mu? Kusura bakma onlyfans kullanmıyorum
Aile & Toplum konusunda 409 cevap paylaştı. Kovmaz annen merak etme
06 Yorumla
Soran+1 yılKovuyor
Soran+1 yılOldu paşam
Soran+1 yılYemin ediyorum dayaklıksın
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeden kovmakla tehdit ediyor ki seni?
00 Yorumla
+1 yılİstanbul’un neresi? Özelden yazabilirsin
00 Yorumla
+1 yılNeden kovmaya çalışıyor?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAile meselellerine karismam ben
00 Yorumla Cnmm darülacizeye gid cnmm
00 YorumlaBen çook kovuldum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılBeni de ettiler ama kovmadilar
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yılkovsun sende kal birinin yanında
00 Yorumla Yazabilir misiniz bana rica etsem
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılBenide kovsada gitsem
00 Yorumla okulunun bir geleceği yoksa işe gir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 610 cevap paylaştı. Kapılar açıldı b anda
00 Yorumla
+1 yılEsra erola başvur yardımcı olabilir sana
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Annem beni evden kovmakla tehdit ediyor, nereye sığınabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler