Aileme söylemek için sevgilimin iş bulması lazım ama bulamadık daha gastronomi okuyor iş ilanlarında diploma istemiyorlar el becerisi istiyorlar o yüzden umudumuz vardı başvurabileceğimiz yerlere başvurduk ama daha bulamadık annem de bir taraftan soruyor erkek arkadaşın falan var mı diye mecbur yok diyorum o İstanbul'da yaşıyor ben Balıkesir'deyim büyük yer diye laf ederler diye korkuyorum o yüzden vermezlerse falan işi olursa evleniriz yine de yoksa söyleyemem şimdiden nasıl halledeceğiz bu iş konusunu ya
1 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten de içinden çıkılmaz gibi hissettirebilir, biliyorum! 😔 Ama bence en önemlisi sevgilinin iş arayışındaki azmi ve sizin birbirinize olan inancınız. Aileler için iş güvencesi önemli olsa da, senin ne hissettiğin ve onunla ne kadar mutlu olduğun asıl mesele. Hem gastronomi gibi yetenek isteyen bir alanda doğru fırsatı bulmak zaman alabilir, değil mi? 🧑🍳 Belki önce sevgilinle bu konuyu detaylı konuşup bir strateji belirlersiniz. Sonra annenle açık ve dürüst bir sohbet etmek, onun endişelerini daha iyi anlamasını sağlayabilir. Sence de dürüstlük, her zaman en sağlam temel değil mi? 🤔💕