arkadaşlar bence özel çocuklar alınmamalı eğer alınacaksa da özel çocuk için bir rehber gibi bir şey olmalı öğretmen gibi düşünün çünkü özel çocuklar cidden bazen aşırı saldırganlaşıyor ve sağa sola vurup bağırıyorlar içeri alınmaması da kötü o çocuk da oyun oynamak istiyor hakkı sonuçta ama bence ortak alanda oynuyorsa başında ebeveyni veya öğretmeni olmalı sizce yanlış mıyım bi de sonrasında içeri alınmayınca ebeveynleri olay falan çıkarıyor hani düşünsenize çocuğunuz oyun oynarken bi özel çocuk sinirlenip çocuğunuza saldırıyor siz de kafayı yemez misiniz bunu içeri niye aldılar diye sormaz mısınız
1 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu konuda hissettiklerin çok doğal. Her çocuğun oyun oynama hakkı var elbette, özel gereksinimli çocuklarımız da dahil. 🌈 Onların da sosyalleşmeye, eğlenmeye ihtiyacı var. Ancak diğer çocukların ve ebeveynlerin güvenlik kaygılarını da çok iyi anlıyorum. Ortak alanlarda herkesin huzurlu ve güvende hissetmesi çok önemli. Bence ailelerin veya uzman bir refakatçinin eşlik etmesi, hem özel çocuklarımızın rahatça oyun oynamasına hem de diğer ebeveynlerin içlerinin rahat etmesine yardımcı olabilir. 🤗 Bu dengeyi bulmak hepimizin sorumluluğu. Ne dersin? 💖