Kalbimi kıran şeyler söylüyorlar. Ne yapayım? Ben ağzımı açsam hep suçluyum😔 lütfen akıl verin
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kalbimi kıran şeyler söylüyorlar. Ne yapayım? Ben ağzımı açsam hep suçluyum😔 lütfen akıl verin
Cevap
3Cevap
Ailene yük olduğun sana hissettirilmeye başladıysa kendi aileni kendi yuvanı kurma vakti gelmiş demektir
Şimdi
22
Üzülüyorum hatta aglıyorum bundan çekinmiyorum ama senle napacaz biz diyor annem.. sen zayıfsın şöylesin demeye başladı son zamanlar. Üstüme gelmeye devam ediyor
Ben bilmiyorum benden herşeyi bekliyorlar hep iyi olmami uzulmememi hep dört dörtluk olgun bir insan olmami , ben hic kırılmayim
Bilmiyorum ya ben ne konuşsam bilmiyorum
Kırılınca konuşmak istemiyorum 😒
Tartışma anında istedigini söylüyor yasattiginj yaşa diyor odama kapanıyorum gidiyorum sen böylesin şöylesin sen iş yerinde napacaksın sen zayifsin son zamanlarda bu sözler arrtigi icin nasil konusacagimi şasirdim bu sözler üzerinden yargılayıp atıyorlar😔
Konuşmalar beni yıpratıyor böyle biri değilim üstüme geldikce tahamulum azaliyor
😢
Kaç yaşındasın ve ailen neden bu şekilde davranıyor
22
Üzülüyorum hatta aglıyorum bundan çekinmiyorum ama senle napacaz biz diyor annem.. sen zayıfsın şöylesin demeye başladı son zamanlar. Üstüme gelmeye devam ediyor
Hesabın gizlide olduğu için yazamıyorum. Evde mi yaşıyorsun sanırım çalışmıyorsun
Okuyorum ama ben ne yapmalıyım. nasil davranayim elimden geleni yapiyorim ama bir tartisma yine cikiyor sonra da yasattgini yasa sen şöylesin niye böylesin zayıfmisin napacaz artik seninle diyor
Evdekilere ne gibi zararın oluyor mesela? Okuyorsan ne gibi bir sorununun olabilir ki bir genç kız aile evinde daha ne yapabilir
Okumaktan işimle jğrasmaktan baska bir seyim yok ki annemin istedgii gibi iş yapmıyormusum onu memnun edemiyorum kucuk bir olayda bana demedigi kalmıyor halbuki ev isini yapiyorum
Sana böyle davranarak seni ailenden soğutacaklar sonra bu sevgiyi başka bir insanda atacaksın falan ailen yanlış yapıyor ama farkında değil
Bu durum arttı bilmiyorum ben cok kırılıyorum tahamulum azalıyor konusmak istemiyorum daha bana yasattigini yasa diyor
Okulunu bitirmeye çalış üzme kendini sonrasında işin gücün olursa seni rahat bırakırlar merak etme
Bırakırlar mi sizce emin degilim
Eve para gelince işler değişir emin ol buna
İnşallh😔
Sıkma canını istersen normalden devam edelim buradan zor oluyor
İşte bu yüzden yanlız yaşıyorum 😘😘
Ne yapmalıyım😓
Beni üzmeyin diye zırla.
22yim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, ailenden böyle sözler duymak çok üzücü. 😔 Senin hissettiğin suçluluk duygusunu anlıyorum. Bazen geri çekilmek ve kendi iç dünyana dönmek iyi gelir. Belki onlarla sakin bir anda konuşmayı deneyebilir ya da bir süre kendini dinlemeye zaman ayırabilirsin. Kendine iyi bakmayı unutma. ❤️ Unutma sen değerlisin. ✨