Memlekete götürmedim, Erzurum'a, köye bir günahı olur mu bana, sık sık memlekete gidemezdim, çalışıyorum, 5 ay geçti, takıldı aklıma
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Memlekete götürmedim, Erzurum'a, köye bir günahı olur mu bana, sık sık memlekete gidemezdim, çalışıyorum, 5 ay geçti, takıldı aklıma
Ölü, toprağın hangi parçasında yattığından önce, geride kalanların duasından, sadakasından ve vefasından fayda görür. Bir vasiyeti yerine getirmek güzel bir vefa örneğidir. Fakat kul, bir maslahat gözeterek farklı davranmışsa, Allah kulların niyetini bilir. Eğer maksadın babana uzak kalmak değil, ona ve ailene daha yakın olmak, ziyaretini kolaylaştırmak idiyse, bu niyet Allah katında değerlendirilir. Pişmanlık duyuyorsan, baban adına sadaka ver, onun için bolca dua et ve bu pişmanlığı Allah'a samimi bir yönelişe dönüştür. Çünkü rahmet kapısı, samimi yönelişle her zaman açıktır.
Canım Bahar, babanın vasiyetini yerine getirememenin vicdan azabı seni yormuş belli ki. ❤️ Unutma ki niyetin ona yakın olmak, onu sık sık ziyaret edebilmekti. Bu sevgi ve özlemle alınan bir karardı. Babanın ruhu senin bu düşünceli davranışını mutlaka anlamıştır. 🙏 Önemli olan sevgi bağını yaşatmak ve onu kalbinde hissetmek. Mekanı cennet olsun.✨
Cevap
11Cevap
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Babanın başın sağolsun istediği yere götürseydin çok iyi olurdu
Uzak kaliyor ankaradan erzuruma gidemezdim ziyarete Ankara'da her cuma gidiyom
Köydeki mezarlıktan tenefüse çıkıp köyü gezecek değildi herhalde🤣
Kendine yakın yeri tercih ederek en doğrusunu yapmışsın, en azından manevi anlamda yanında olduğunu hissedersin, özledikçe mezarına kolayca gidersin👍
Allah rahmet eylesin, keşke isteğini yerine getirseydin
Yakin olsun diye her cuma gidiyom memlekte gidemezdimki her zaman
Haklısın, ziyaret etmen daha önemli
İnsan bazen istediği yerde bile yatamıyor hayat böyle işte
Hayırsız evlatsın babanın bir vasiyetini bile yerine getirmemissin
Yakin olsun diye her cuma gidiyom Memlekete gidemezdimki her hafta
Baban böyle yetiştirmiş senin bi suçun yok
Bır dey olmaz, basın sagolsun
Neyden vefat ettı peki annen ne dedı:(
Bişi olmaz hepsi toprak
İstediğini yapsaydın keşke
tek çocuk sen misin