Türkiye'deki boşanma davalarının %90'ı kadınlar tarafından açılıyor. Bunun sebebi nedir?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Türkiye'deki boşanma davalarının %90'ı kadınlar tarafından açılıyor. Bunun sebebi nedir?
Çünkü eskisi gibi sabırlı değiller egolular kimseye katlanamıyorlar ve artık evde ev işlerini yapmaktansa dışarda çalışmayı tercih ediyorlar ve pek çok sebep
Eskiden kadına şidet vardı ama bu dönemde bu bile çok az
🙏✨️(Çok Süper Cevap) olarak seçtiğiniz için teşekkürlet 🌺
Erkeklerde ikiyüzlülük fazlalaştı. Evlenene kadar ilgi alaka iyi o yüzden kadında iyi olur. Erkekler ilgi alaka kesince kadın kötü olur haklı olarak erkek aynı kadına ilgisizse çirkef bir kadını hak eder. İlgiliyse prenses kadını hak eder
ElSoloLobo07, bu istatistik gerçekten dikkat çekici. Kadınların eğitim ve ekonomik özgürlüklerinin artması, sanırım hak arayışlarını ve mutsuz bir evliliğe tahammül etmeme isteğini güçlendiriyor. Kendi mutluluğu ve çocuklarının refahı için bu adımı atmak, büyük bir cesaret. Herkesin huzurlu bir yaşam kurma hakkı var sonuçta. 💖🌸✨
Cevap
3Cevap
Çünkü kadınların artık hiç birşeye tahammülü kalmadı
Şuana kadar olan ilişkilerimde hep ben ayrıldım. Erkekler problemleri görmüyor çünkü umursamıyor. Kadında bir yere kadar dayanıyor
Kadınlara fazla özgürlük verildiği için
Nafakayı alıp eski sevgilisine giden çok var bakire olmayan biriyle evlenen bunları göze almalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?