2001-2021 arasını kapsayan son 20 yılda bin kişilik nüfus başına düşen evlenme sayısını ifade eden 'kaba evlenme hızı' yüzde 20 düşerken 'kaba boşanma hızı' ise yüzde 47 arttı.
2001-2021 arasını kapsayan son 20 yılda bin kişilik nüfus başına düşen evlenme sayısını ifade eden 'kaba evlenme hızı' yüzde 20 düşerken 'kaba boşanma hızı' ise yüzde 47 arttı.
İnsanların bozulmasından kaynaklanıyor evliliğin ne olduğunu bilmiyor sevgiyi bilmiyor bildiğini zannediyor herşeyi evleniyor sonra bakıyor ki olmuyor boşanıyor evlilik diye bir şey kalmadı hani ortalıkta ekonomi diye diye bu millet ciyaklıyor yaa sorun ekonomi değil bu milletin bozuk olması din iman yok bu millette ahlak edep ar namus şeref iffet haya haysiyet onur gurur hiç bir şey kalmadı örf adet kültür onlarda kalmadı medenileşecez modernleşecez derken daha da bozuldular bu millet adam insanlıktan çıktı ama ekonomiye saldırıyorlar peki bu adam insalıktan çıkan millet için ekonominin önemi var mı yok tabiki de ekonomi iyi olsa ne olacak bu millet düzelecek mi adam insan mı olacak hayır tabiki de bu millet yaşasa ne yaşamasa ne bu millet adam insan olmayı bilmedikten sonra adam insan gibi yaşamayı bilmedikten sonra hiç bir şeyin öenmi yok ekonomi iyi olsa sanki bana kendini gelişterecek kitap okuyacak kültürlenecek dünayayı gezecek aynı tas aynı hamam yaşayacak bu millet kendini düzletmediği sürece hiç bir şey düzlemeyecek ama bu millet gelsin birisi sihirli değnek değdirsin düzeltsin istiyor haa bu arada biz böyle devam edeceğiz tabiki de bu millet olmayan beyniyle bu kafada geziyor neyse daha çok yazacak konuşacak şey varda işte boşa gidiyor
Cevap
13Cevap
Aşkı bilen kimse yok ki. nerede zıt ters karakterler var birbirini bulur.
Eşlerin eş olarak birbiriyle başlayıp birinin kendini geliştirirken diğerinin aynı gelişimi gösteremeyişi.
Çünkü bizim ülkemizde geri kafalı toplum yüzünden evlilik bir tercih değil dayatmadır. Aklı başına evlendikten sonra gelen çiftler de boşanmaktadır.
Dayatma diyorsun da insan belli bir yaşa geldikten sonra evlenmeli fakat. Örneğin 30 ila 40 yaş arası evlenilebilecek yaşlardır.
Evliliği çocuk oyuncağı sanan, olgunlaşmamış yetişkinlerin bolluğundan.
haberde boşanma oranı %47 demiyor, boşanma oranı son 20 yıla göre %47 arttı diyor... siz nerenizle okuyorsunuz bu haberleri, gerçekten merak ediyor insan.
Okudum anam okudum mal olduğunu o zaman görüp yorum yazdım zaten.
Erkekler de anlayış yok, kadınlar da fuzuli istek çok o yüzden boşanan çok.
Tahmül kalmadı ve hayat şartları değişti artık lüks ve başka şeyler ön planda.
Nafaka ve altınların kadına ait olması tek eşlilikte zor
İnternet ve sosyal medya
Kadınların iş hayatına atılmasından kaynaklı
Bütün boşanmaların sebebi evlenmek ajsjsjjs
Boşanma artış oranı %47 boşanma oranı değil
Cahil misin ya boşanma artış oranı %47
Herkes verisken olmus
Gayet normal
Cehalet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?