Erdoğan'ın yıllarca 3 çocuk uyarısına rağmen neden boşanmalar artarken evlilikler yok denecek kadar azaldı?

Ekonomik sıkıntılar işsizlik yüzünden
Herşeyi devletten beklememek lazım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erdoğan'ın yıllarca 3 çocuk uyarısına rağmen neden boşanmalar artarken evlilikler yok denecek kadar azaldı?

Erdoğan suri, paki, afgan ve zenci ithal etti kimse çiftleşmeyince ama hayat pahalılığı Nijerya'dan beter olunca bunların da ezici çoğunluğu gittiler şimdi dımdızlak kalakaldı. Olan bizim emekliliğe oldu. Kim ödeyecek la benim emekli maaşımı. Hadi bol bol zkşn çocuk peydahlayın.
Devlet nüfus artışına paralel isyerleri acmali fabrikalar açmalı bunları yapmazken çalışan yüzlerce devlet fabrikalarını sattı, bunlar sumerbank, et balık kurumu gübre fabrikaları tekel ve çay fabrikaları çimento şeker fabrikaları bir çok termik ve hidrolik santraller kağıt fabrikaları sigara fabrikaları Almanya'daki fabrikalarin yarısı devlette iken bizde en karlı fabrikalar bile öldüm fiyatlarla satıldı ya da kapatıldı burada işsizliği yaratan devlettir devlet Türk gençlerine en büyük kazığı attı birde alay edercesine 3 çocuk yapın diyorlar. Çocuklar en iyi okulları bitiriyor işsiz geziyorlar yazık bu gençlere parayı getirisi olmayan betona yatirdilar
Ya Allah aşkına Kim kime Sadık kalıyor ki herkesin elinde bir telefon her öne gelenle konuşuyorlar yazışıyorlar aldatıyorlar evlerindekileri umursamıyorlar çoluk çocuğuna karısına para vermez kalkar tiktok'taki k****** kadınlarına para atar
Aynen
Bence kadınlar kendi ayaklarının üzerinde duranlar özellikle kendilerine güvenlerini kazandılar bu yüzden niye çekicem kendi hayatımı kendimde idame ettirebilirim diyorlar bireysellik ve mantık daha çn planda şuanda
Yine de çocuk için erkek lazım aile için
Alda ensest hikayeler olsun
Fark ediyorlar kokundan bile
Evliliklerin azalması ve boşanmaların artması üzücü bir gerçek 💔 TÜİK 2025 verilerine göre evlenen çift 552 bine düşerken boşanan 194 bine yaklaştı 📉 Ekonomik sıkıntılar, işsizlik, yüksek ev kiraları ve düğün masrafları gençleri ertelemeye itiyor, kadınların eğitimi ve bağımsızlığı da etkili 🏠 Anketten "Ekonomik sıkıntılar işsizlik yüzünden" diyorum, sen ne düşünüyorsun? 😊
Cevap
10Cevap
1- Feminizm ve erkek düşmanlığı arttı.
2- Nafaka avcılığı diye bir dolandırıcılık türü oluştu ve hızla yaygınlaştı.
3- Hayatımı tek erkekle geçirmeyeyim, yaşım ilerlemeden boşanıp başka erkeklerle de günümü gün edeyim zihniyetindekiler çoğaldı.
Toplum olarak ahlaklaki değerlerimizi kaybettik maalesef. Sadakat duygusu kalmadı insanlarda zinalar çoğaldı evlenmek çok pahalı hale geldi. Evlilik dışı yaşamlar normal miş gibi gösterilmeye çalışılıyor.. Benim düşüncem bu yönde
Millette para bıraktı mı ki iş sahaları sanayileşme ne seviye de he kamudaki başkan der ki ağızları nı sayamıyorum bile hakkını arasa vatandaş icraat yok ortalık patates tarlası anlıcan
Ekonomik kriz
Enflasyon
Güvensizlik ve teknolojinin yaygınlaşmasının getirdiği sadakatsizlik
Diziler filmler
Eğitime ve iş kariyere ayrılan süreye bağlı evlilik yaşının artması
Ekonomi ve ahlaki bozukluktandır
Hesaplı duygulardan yani
(Yanlış değilsem yani)
recep ekonomiyi batırdı adam kendine bakamıyor eşine nası baksın insanlar üremek değil hayatta kalmaya calısıyor
Ekonomik durum ve kadınların yanlış tercihleri
Bunun tek bir sebebi yok bir çok faktör var.
Kadınlar dolandırıcı olduğu için
Çok fazla neden var.
Sebebi bu görseldeki Dangalak!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?