Arkadaşlar selam, gerçekten buraya artık bunaldığım için yazıyorum ve ne yapmalıyım bilmiyorum. Ben de eşim de gamerız, her türlü oyunu oynarız, ben ona karışmam o bana karışmaz, yemeğini yaparım genelde en sevdiği yemeği yaparım, parada da hiçbir zaman gözüm olmadı evlenirken beş kuruş para istemedim tek bir isteğim vardı anlaşılmak, zor bir yaşantım oldu tanıştığımızda majör depresyondaydım ve onun getirdiği bir enkaz vardı şimdi ben o enkazdan yeni yeni kurtuldum ve düzenimizi yeni yeni oturttuk, aylarca iş bulamadı ben de evde engelli birine bakıyorum öyle geçiniyoruz o böyle alıştığı için geç saatlerde yatıyor ben de artık geç saatlerde yatmak istemiyorum, geç dediğim en erken gece 3'te yatıyoruz, ben erken yatacağım zaman beni yatakta yalnız bırakıyor ve gelmiyor, engelli birine baktığım için de ben gergin birine dönüştüm ve bugün ondan baktığım insana ilacını vermesini istedim başım çok ağrıyordu o da yapmayacağını söyledi kavga ettik, her gün kahvesini ayağına getiriyorum, yemeğini yapıyorum, beraber oyun oynuyoruz sonra ben onu salıyorum kendi takılıyor yani daha ne yapayım ne yapmalıyım eşimi seviyorum ama ben artık huzur istiyorum sevilmek istiyorum
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar