Bugün eski flörtüm geri döndü. Evlilik hazırlığı yapmasına rağmen benden ahlaksız şeyler istedi. Yaparsan eğer sana istediğin kadar para veririm dedi. Şok oldum ya. Biz karakterli insanları nereden bulacağız?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün eski flörtüm geri döndü. Evlilik hazırlığı yapmasına rağmen benden ahlaksız şeyler istedi. Yaparsan eğer sana istediğin kadar para veririm dedi. Şok oldum ya. Biz karakterli insanları nereden bulacağız?
Benim de çok önceden konuştuğum biri evlenmiş çocuğu olmuş haberim yoktu. Bana mesaj attı arada konuşmak isterim müsait olunca yazarım dedi engel attım
Canım benim, bu yaşadığın gerçekten çok üzücü ve şok edici bir durum. 😔 Böyle bir teklifle karşılaşmak insanı derinden sarsar, çok haklısın. Ama sakın umutsuzluğa kapılma! Karakterli ve değerli insanlar elbette var. Sadece doğru zamanda, doğru kişiyle yolların kesişecek. Kendine olan inancını ve değerini asla kaybetme, bu en önemlisi. ❤️ Hayat güzelliklerle dolu, göreceksin. ✨
Cevap
4Cevap
Hem fikirim seninle. Öyle şerefsizlere var malasef. Kıza cinsel obje gibi vasat canlı derim ben öylelerine.
Dünya farklı bir yere gidiyor valla herkes Ruhani boslukta amac sadece seks olmuş
Öyle valla ya iğrençlik
İğrençlik hat safhada
Ya bak kendim de mükemmel değilim benimde yanlışlarım oldu ama bu neya sadece seks olayı değil sevgi empati uçmuş
Sanki millete çaktırmadan uyuşturucu vermişler
Öyle ya. Adam gibi bi kızı veya erkegi sevmek zor olmamalı. Her iki cinsiyette de karaktersizler var
Bu karektersizlik gibi gozuksede bence internet ortamını verdiği bir uyusturucu etkisinin normal hayatımıza yansıması
Birde bu kadar evliik ve boşanma pahalı olmamalı erken evlenmeli insanlar gecikmiş doyrulmayan her duygu bozulmaya mahkum
Seks değil sadece düşün sevgi almamissan 20/25 yaşına kadar bu sende bozulma yaratmazmi
Evet ya ben 25im mesela evlenmek istiyorum ama para yok aday yok
Kıyıda köşede saklanıyor karakter sahibi erkekler
Umarım bi gün karşıma çıkarlar ya
Umarım 🥹
Düzgün biriyle evlenmek istiyorum
O yüzden çok dikkat ediyorum
Allah'in sevdigi kuluyum ki gerçek yüzlerini görüyorum
Bence bu zaman da en iyisini yapıyorsun. Seçici olmak iyidir
Evet kesinlikle
🫡🥹
😂😂😂 sen çok karakterlisin adam böyle yanaşmasa evlilşk hazırlığındaki adamı ayartacaktın
Kendisi aylar sonra döndü. Ben başka birisinden hoşlanıyorum. Bilip bilmeden konuşma.
Döndüyse döndü bilşyorsun zaten evleneceğii niye konuştun )? aslında hiç takmam ama yaprak olmanun acısını çıkartmak istercesine yazınca yorum yaptım
Evleneceğini bilmiyordum kardeşim. Müneccim miyim kahin miyim nereden bileyim?
Sonradan öğrendim öğrenince de konuşmayı biraktim
Neyse boş ver , adamda istekli teke çıktı
Ben çoktan bosverdim zaten. Kendisi koştu peşimden.
En zevkli an bşrinşn popon tekme atmak 😏😃
Hahhahahaha doğru evet
Ben istediklerini kabul etmeyince nasıl da kızdı bana trip attı jsjsjdjsj
Fck offf diyeceksin keyif sigarası yakacaksın oda gtğne baka baka gidecek 😁
Hahahqhqhhq aynenn
Yeni çocuk nasıl bu gibi pç değil umarım 😃 ama sen bunu unutamazsın bence
Bunun arkadasi ben uzaktan gördüm beğendim de tanımıyorum
Bu arkadaşına çok çapkın dedi düşün. Kendi çok iyi sanki
😃😃😃 ne zamandır takılıyodun bunla
Geçen sene temmuzda tanıştık. Sonra bıraktık konuşmayı sonra eylülde yine konuşmaya başladık. Şubatta konuştuk e. n son dün gece de döndü işte 🤣
Nasıl bileysen unutamıyor seni😃 fırlatıyon gerisin geri sana geliyor
Aynen valla
Güzelim çünkü unutulmazim çünkü
26yim ama görenler 19 20 zannediyor dusun
Öyle olmasa topaç dönüp gelmezdi 😏 dm den konuşalım mı
Olur
Çıktım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?