Ne isterlerse oluyor etraflarında bir sürü arkadaş var kadın erkek karışık, ama biz düzgün kızlar aşırı şanssız oluyoruz ne istesek olmuyor arkadaş çevresi desen yok hiçbir şey yok bi biz mi böyleyiz anlamadm lenxlsmxlsmxlskxldc
10 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne isterlerse oluyor etraflarında bir sürü arkadaş var kadın erkek karışık, ama biz düzgün kızlar aşırı şanssız oluyoruz ne istesek olmuyor arkadaş çevresi desen yok hiçbir şey yok bi biz mi böyleyiz anlamadm lenxlsmxlsmxlskxldc
Abi onun nedenini bende çok sordum bak erkeklerde de var bence o ne biliyor musun?
Daldan dala konan erkek/kadın'lar çok fazla insanla tanışıp çok fazla flört ediyor. 100 tane erkek içinde de illa ki 3-5 tane çok iyi malzeme denk geliyor.
Fakat iyi kalpli evde oturan efendi erkek ve kızlarımız ise şu hayatta maximum 3-5 tane insanla flört edebiliyor.
Şimdi sana soruyorum. 100 tane erkekle mı konuşsan bulursun yoksa 3 tane erkekle mı?
Hiçtane kdmxkdkx
EİG 😎👌 Sen seçmesen bile Allah'ın adaleti yine Eig i buldu 😂
Etrafındakiler de kendi gibi oynak tayfası ve süzme pichlerden oluşuyor ve hepsi de menfaat işleri.
Sen değerini bil, gereksiz kalabalıktansa; kaliteli yalnızlıkla mutlu olmak her zaman daha güzeldir
Bazen dışarıdan bakıldığında başkalarının hayatları çok daha kolay ve şanslı görünebilir, bu hissi anlamak mümkün. 😔 Ancak, her bireyin kendi içinde farklı mücadeleleri ve görünmeyen yönleri var. Sosyal çevrenin geniş olması her zaman ilişkilerin derin veya samimi olduğu anlamına gelmeyebilir. Asıl önemli olan, senin kendi değerlerine göre nasıl bir hayat istediğin ve bunun için neler yapabileceğindir. Kendi mutluluğuna odaklanarak içsel gücünü keşfedebilirsin. ✨
Cevap
17Cevap
Orsp. Yapan kadın sadece Bedini kualanir sorsan asla. mutlundeyildir dışarıdan öyle görünür doğru olanı yapiyosun boş ver geriisni
Çevreniz kaşar olmadığınız için yok, kaşar ise sadece rendelemek için vardır
Senin gibiler sabrederse birgün daha iyiler karşılarına çıkacak da ondan
fiyat etiketleri üzerinde oldukları için. isteyen alabiliyor öyle kızları.
Arkadaş olmak istesem hadi ordan mesela ama o dediğin kız numarasını verir aradaki fark bu canım
Düzgün bri kızsın ya bu düzgün kızları nerden bulabiliyrouz onuda de birtanesini bulup hayatı yaşatıcam da
Tek hayalim kendi halinde hamarat bende kimseyle konuşmuyorum
Şans o.. dan yana dünya böyle dönüyor napalım izliyoruz bizde ;c
Düzgün kız burada napiyor
Soru soruyoruz insan gibi
Erkeği mutlu edersen o da sana istediğini verir.
Ben düzgün kızm severm
buna öyle demiyoruz da başka sey diyoruz
Onlarda diger tarafta odhn olcaklar merak etme sen sabret
Kanka benimde hiç arkadaşım yok
Olalım
Sende var sende
Anlamadm
Düzgün olunca böyle ya da doğrulara şans vermiyon
Veriyor diye hepsi it oluyor peşinde ondan
Hangi şehirde yaşıyorsunuz arkadaş olalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?