Güzellik & Bakım Esmerler çok şanslı değiller mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Esmerler harika yav. Cilt tonları çoğu kusuru gizliyor ehauehuae Esmerler çok şanslı değiller mi? Cevapla Cilt Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MrBars Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 44% +1 yıl Türkiye için bir şey diyemeyeceğim ama esmerler İskandinav coğrafyasında çok şanslı (yız) 0 1 Yorumla MrBars +1 yıl Gerci ben beyaz tenliyim de Yorumla
ρlʋƚoɳ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 81% +1 yıl Yalnızca epilasyon konusunda şanslılar shushshs#HUWOMANİST 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aramış taramış en güzel esmeri bulmuşsun tebrik ederim, bil ki bir beyaz tenli kadın kadar gözde değildir. 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl :')
Phantaso87 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 65% +1 yıl Esmer ve diğerleri daha ötesi yok.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle! Yorumla Phantaso87 +1 yıl 👍👍👍 Yorumla
Oturayımdayiyin Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Esmer sevmiyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl He o zaman kesin şanslılar Yorumla Oturayımdayiyin +1 yıl Niye Yorumla Soran +1 yıl ahshgdhasd Yorumla
KürkMantoluHayri Takip Et Master Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 847 cevap paylaştı. Senle aynılar diye mi adf 0 30 Yorumla Soran +1 yıl ne alaka ben esmer miyim ahsdhjf Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl Evet :// Yorumla Soran +1 yıl Ben? Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl Sen... Yorumla Soran +1 yıl Yok daha neler Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl Öyle öyleee Yorumla Soran +1 yıl Ben de mi şanslıyım şimdi Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl Değil misin :/ Yorumla Soran +1 yıl Değilim yav nerdeee Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl Nesin o zaman sarışın mı 😁 Yorumla Soran +1 yıl Beyaz galiba asdfasdf Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl Siyaaaah! Yorumla Soran +1 yıl yav :') Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl Üf drop bilmiyom işte be dkdk Yorumla Soran +1 yıl Ben zenciyim ehuaheuae Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl Üff git ya :/ Yorumla Soran +1 yıl nerelereeee Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl Şeye git Fua’ya Yorumla Soran +1 yıl Hangi fuaya Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl Gittik ya hani Yorumla Soran +1 yıl Ne zaman yav Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl Özo falan da vardı hani. Yalvartmıştın hatta beni Yorumla Soran +1 yıl Açık hava olan yer mi Yorumla Soran +1 yıl Yok yav ora değildi Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl Açık olan yer Süleymaniye’deydi :/ Maçka’yı diyom ya Yorumla Soran +1 yıl Yanlış hatırlıyosun orası maçka on numaraydı Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl Aaaaaa eveeeet Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl Fua’ya kiminle gittim ben yahu sksk bak şimdi ksks Yorumla Soran +1 yıl Hayal görüyosun uyu rhehhehegwgbrt Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl Ebet ya saate bak sks Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 811 cevap paylaştı. Şanslı mıyız reis esmer miyim ben asduyhgasd 0 5 Yorumla Soran +1 yıl oğlum sen beyaz zenci ashgdfghasdf Yorumla _-RockStar-_ +1 yıl Ya asjghsjd ortaya karışık gibi ama esmerim sanki bre Yorumla Soran +1 yıl tabii la nemlendirici süre süre rengin açılmış euahuesfdgsd Yorumla _-RockStar-_ +1 yıl Yav asdhgasjhyasd Yorumla Soran +1 yıl asdjhfhajfghdfsdfgsdfg Yorumla
Melsas Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Şu kızzzzzzz neeeee😍😍😍😍 0 5 Yorumla Soran +1 yıl knkm kızı bana bulsana Yorumla Melsas +1 yıl Birrrr dkkkkk araştırıyorum himiiiin 🕵️♀️ Yorumla Soran +1 yıl eline kuvvet Yorumla Melsas +1 yıl Ohhhh oh ✍️✍️✍️✍️✍️👌👌👌👌👌 Yorumla Soran +1 yıl eahuehauea Yorumla
Meyysa Takip Et Yoda Yaş: 25 +1 yıl Şanslı olsalar da beyazcıyım ben sorryyy 0 1 Yorumla Soran +1 yıl pöffff Yorumla
sedeferd Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 305 cevap paylaştı. Değiller 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. hoşlar. 0 0 Yorumla
Tranko-Buskass Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bu kız baya iyi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet :') Yorumla Tranko-Buskass +1 yıl Zevkli çocuk seni Yorumla Soran +1 yıl eheuahue Yorumla
Hakandoruk91 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Esmer sevmem 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Hakandoruk91 +1 yıl Koyu tene alerjim var libidom düşüyor beyaz tene zaafım var yaradılışım böyle 🙃 Yorumla Soran +1 yıl haydağğğ Yorumla Hakandoruk91 +1 yıl Ne işin var çayda 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Türkiye için bir şey diyemeyeceğim ama esmerler İskandinav coğrafyasında çok şanslı (yız)
Gerci ben beyaz tenliyim de
Yalnızca epilasyon konusunda şanslılar shushshs
#HUWOMANİST
Aramış taramış en güzel esmeri bulmuşsun tebrik ederim, bil ki bir beyaz tenli kadın kadar gözde değildir. 😂
:')
Esmer ve diğerleri daha ötesi yok..
Aynen öyle!
👍👍👍
Esmer sevmiyorum
He o zaman kesin şanslılar
Niye
ahshgdhasd
Senle aynılar diye mi adf
ne alaka ben esmer miyim ahsdhjf
Evet ://
Ben?